Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Мнение от cchery »

Ver написа:
cchery написа: И за да не остана по-назад от теб и Верчето, ще спомена, че след като онзи ден ме боля гърло, вчера глава, тази сутрин ушите ми бучат
Изоставаш, Чери Аз вече съм с Т :fan :1062
Не мога да говоря, а децата са ми натрупали един куп книги за четенееее :328 :plezya se
Е, само това не трябваше да ми пишеш :1055 :1055 . Аз никак не обичам да изоставам :955 :955 :955
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Чери,страхотни снимки,да ти е жива и здрава малката палавница на много патерици,от вчера имаме комп и се опитвам да наваксам да ви попрочета,а ще пиша като ми остане време.
Иначе и аз като Фюти съм се отпуснала и напълняла,хайде дано на детокса малко пооправим нещата,че идва лято.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, благодаря ще си ги купя и започвам веднага приложението им.Дано и аз да се похваля с добри резултати :222
Вики, добре дошла отново сред нас или по точно добре завърнала се :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа:Чева, ти живееш в едно от най-красивите места на България........
Така е . :954
Но добре, че е интернет, за да компенсирам (до някъде) недостатъците на
малкия, провинциален град. :)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Търсих в мрежата рецепти за соя и попаднах на интересен сайт.
Рецептите са тук.
Хареса ми този раздел за храненето.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Нямя такива нерви като тези дни. И в работатат и в къщи. :126 Гори ми темето ,получавам пърхут и ставам на червени петна . АМАН! А еие всички бързо се оправяйте и стига с тези болежки ! Искам само усмивки и здраве :954 Обичам ви !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
djiq

Мнение от djiq »

Привет и от мен:)

На фона на болнавата обстановка тук и около нас, ние някакси удържаме фронта все още, пу-пу като изключа факта, че от време на време очите му се зачервявят и от вън и от вътре и си ги търка подчетавам не за друго, а ако някой е имал подобен проблем с дете на 1г и половина моля да сподели. Не съм се побъркала още на темата, но съм решила другата седмица да го заведа на очен, макар че съм сигурна, че е някакъв сорт гадна алергия...
Сиренце, Цони моя скромен опит с Изопринозина завърши с посещение на спешното и Урбазон, никога не бих го дала отново и съм говорила с Доктора и той не е особено очарован от това лекарство. За съжаление тук наистина няма хомеопат, макар че последно време забелязвам, че моята педиатърка все по често изписва хомеопатични. Не знам къде ходите на лекар, тук в Тетевен или в Черни Вит? Но в аптеката на Тетевенската болница можеш да поръчаш хомеопатичното и на другия ден да го имаш, ако искаш може да ти дам тел. на аптекарката или да ми напишеш какво ти трябва и да ти ги поръчам аз. Освен това за ухо знам, че Доктора препоръчва сок от алое и за това си гледам два вида алое в нас, другите цветя вече изхвърлих, заради алергиите :126 , ако има път някой насам обади се и ще ти дам за да и накапеш в ушето, аз не съм го пробвала все още , и дано не ми се налага, но казват че много помага.

Чериииии, днес посетих блога ти :954 беше страхотно преживяване за мен, т.к. отдавна не бях го правила. :524 Надявам се да съм една от първите, които някой ден ще получи автограф върху твоята първа книга :222

Фют, и аз ставам на червени петна като се ядосам и притесня, и знам че е адски неприятно. Спокойно, всичко рано или късно си идва на мястото:)

На всички боледуващи бързо оздравяване ииии леки и спокойни сънища :1057
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

ЗДравейте мацки, при нас нищо ново освен че събирам багаж , утре ще заминаваме на село този път за две седмици, дали ще издържа това е друг въпрос :plezya se ще ви се обаждам от там
Болничките бързо да оздравяват, Чери Вер от къде ги лепнахте тези болести
Ver

Мнение от Ver »

Eми, теб човек не може да те разбере кога си тук кога там :1062 Аз мислех, че си още на село, а ти пак заминаваш. Онзи ден карахме ролери в Западния и си мислех за теб, ама отидохме съвсем инцидентно, та неуспях да ти обадя :)
Cheva написа:Централен балкан.
Казанлък. :425
Бива :524
От Казанлък точно не съм се качвала нагоре, но яз. Копринка с много красив :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

elis написа:Ние сме на вълна лагеруване ,купихме фенери и бинокъл.Сега търсим палата :948 ,която ще се ползва основно за игра на децата през лятото по поляни .Още не сме решили каква да вземем ,ако има запознати или доволни от своите палатки чакам мнения. :?:
Ели, има запознати, че даже и специалисти по палатки тук. :razz: :razz: Хич да не се крият, молА :1062 :1062 :1062 . Нашата палатка е обикновена, тип иглу. Има къде да се натъркаляме 4-а човека и да си дишаме цяла нощ .... :1056 :1069 .......
elis написа: Ани ако главоболието продължава по дълго задължително иди на офталмолог ,възможно е и там да е проблема! :222
Радвам се за отношенията с брат ти и приятелка :954 .Статията и снимките от Царевец са за едно голямо :326 :923 !
За главоболието винаги съм се чудила :1044 . И то най-вече за това - как е възможно нещо, което е изпразнено от съдържание да предизвиква проблеми :123 Иначе това с брат ми....... боже, едно време не беше така - като се сетя само колко нормално си говорихме с него, как бях горда, че учим в 1 университет, че живеем в 1 общежитие и най-малкото винаги можех да разчитам на това да ида в неговата стая на спокойствие или пък да ме успокои...... Както и да е...... Не си спомням, но с теб успяхме ли навремето да се качим на Царевец?! Май - не!

А пък за цитрусите в Метро беше писала Оли - тя по-често се явява в другия подфорум. Да ти кажа нещо - така или иначе аз ще ходя почивните дни до там, та можем да се засечем и да видим дали наистина си заслужават паричките. Даже можем да дойдем да играят децата при вас в комплекса, след което да ги връчим на татковците им :955 :955 :955 , а ние с теб да идем до Метро да си изберем плодове :1069 :1069 :1069 . Ама как ги нагласих само... :1133 :1133 :1142

Емка,
с това село, се.... оселихте отвсякъде. :lol: Което не е лошо, защото децата са на чист въздух, ама не можем да те видим, бе, момиче! :cry:

Джия,
ще те разцелувам :221 :828 :828 , след което ще те разочаровам.... защото..... няма да получиш автограф от мене..... понеже това с книгата още виси като..... държавен бюджет за общински градини :955 . Много бих искала и аз да направя нещо такова, но все имам чувството, че не съм достатъчно пораснала. Ако знаеш.... само колко български автори има напоследък - масово се издават книги. И за да ..... направя и аз нещо такова, трябва да съм супер оригинална и много, много добра! А още ми е рано за такова съвършенство :221 :221 . Но ти благодаря, много благодаря за хубавите думи! :923 :923

Чева, наистина, добре че е интернет. Аз примерно в моя роден град не бих могла да живея.... дори и с интернет. Сега като си бяхме там.... хареса ми, но за кратко. Някакси всичко е.... лежерно, спокойно, няма един екшън, няма тръпката нещата да зависят от някакви си минутки.... Не че и това е живот, ама... аз така го разбирам. Знаеш ли, погледнах към рецептите, които бе пуснала и накрая ще те питам: ти суровоядка ли си, или умерена вегетарианка? Ама как само звучи.. :1062 :1062 А пък сайтът, който беше линкнала, очевидно има доста неща за житния режим, и ако решат нашите модки ...... да го добавят като линк в подфорума ни :525 .

Да ви кажа ли, да не ви ли кажа какво ме мъчи......?!?! :1044 Ще ви кажа, ама след половин час... дотогава ще трябва да изнамеря един образец на съпортен договор и да почвам да го префасонирам, че до утре трябва да предложим на едни клиенти договор.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
олеся

Мнение от олеся »

За портокалите от Метро - взимам от кашоните, които са с най-дребните портокалчета. То и на етикета си пише - "за сок".
Последната покупка на портокали преди седмица също беше сполучлива, но грейпфрутите бързо започнаха да се развалят. Днес пак изхвърлих един. Но портокалите все още държат.
Заключено