elis написа:Ние сме на вълна лагеруване ,купихме фенери и бинокъл.Сега търсим палата

,която ще се ползва основно за игра на децата през лятото по поляни .Още не сме решили каква да вземем ,ако има запознати или доволни от своите палатки чакам мнения. :?:
Ели, има запознати, че даже и специалисти по палатки тук.

Хич да не се крият, молА

. Нашата палатка е обикновена, тип иглу. Има къде да се натъркаляме 4-а човека и да си дишаме цяла нощ ....

.......
elis написа: Ани ако главоболието продължава по дълго задължително иди на офталмолог ,възможно е и там да е проблема!
Радвам се за отношенията с брат ти и приятелка

.Статията и снимките от Царевец са за едно голямо

!
За главоболието винаги съм се чудила

. И то най-вече за това - как е възможно нещо, което е изпразнено от съдържание да предизвиква проблеми

Иначе това с брат ми....... боже, едно време не беше така - като се сетя само колко нормално си говорихме с него, как бях горда, че учим в 1 университет, че живеем в 1 общежитие и най-малкото винаги можех да разчитам на това да ида в неговата стая на спокойствие или пък да ме успокои...... Както и да е...... Не си спомням, но с теб успяхме ли навремето да се качим на Царевец?! Май - не!
А пък за цитрусите в Метро беше писала Оли - тя по-често се явява в другия подфорум. Да ти кажа нещо - така или иначе аз ще ходя почивните дни до там, та можем да се засечем и да видим дали наистина си заслужават паричките. Даже можем да дойдем да играят децата при вас в комплекса, след което да ги връчим на татковците им

, а ние с теб да идем до Метро да си изберем плодове

. Ама как ги нагласих само...
Емка, с това село, се.... оселихте отвсякъде. :lol: Което не е лошо, защото децата са на чист въздух, ама не можем да те видим, бе, момиче!
Джия, ще те разцелувам

, след което ще те разочаровам.... защото..... няма да получиш автограф от мене..... понеже това с книгата още виси като..... държавен бюджет за общински градини

. Много бих искала и аз да направя нещо такова, но все имам чувството, че не съм достатъчно пораснала. Ако знаеш.... само колко български автори има напоследък - масово се издават книги. И за да ..... направя и аз нещо такова, трябва да съм супер оригинална и много, много добра! А още ми е рано за такова съвършенство

. Но ти благодаря, много благодаря за хубавите думи!
Чева, наистина, добре че е интернет. Аз примерно в моя роден град не бих могла да живея.... дори и с интернет. Сега като си бяхме там.... хареса ми, но за кратко. Някакси всичко е.... лежерно, спокойно, няма един екшън, няма тръпката нещата да зависят от някакви си минутки.... Не че и това е живот, ама... аз така го разбирам. Знаеш ли, погледнах към рецептите, които бе пуснала и накрая ще те питам:
ти суровоядка ли си, или умерена вегетарианка? Ама как само звучи..

А пък сайтът, който беше линкнала, очевидно има доста неща за житния режим, и ако решат нашите модки ...... да го добавят като линк в подфорума ни

.
Да ви кажа ли, да не ви ли кажа какво ме мъчи......?!?!

Ще ви кажа, ама след половин час... дотогава ще трябва да изнамеря един образец на съпортен договор и да почвам да го префасонирам, че до утре трябва да предложим на едни клиенти договор.