Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Нели
Философска система

Re: Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Мнение от Нели »

Малко музика, тъкмо подходяща за петък вечер:
Friday night in San Francisco
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Ехо, пак съм аз. :lol:
Помните ли, когато през юни разказвах за една разходка през ливади и горички, за да броим птички? Е, наш приятел ги броеше или по-точно слушаше песните им и си записваше подробно какво е чул в една карта. Разкавам ви това, защото ме сърбят пръстите да ви пусна ето тази обява. Какво ще кажете, може да се окаже забавно! Знаете ли, че въпреки студеното време, птиците вече пеят! Миналата събота сутринта, докато тичахме с приятели в Морската градина при минус 11 градуса температура, бях удивена от това, че птиците пеят вече пролетно. Явно за тяхното усещане за пролет продължителността на деня е по-важна от температурата.
Ето ви и още малко от тазвечершното ми петъчно настроение.
:954 :954 :954 :954 :954
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Току що си изпратих гостите и викам си - я, да надникна в бърлогата.
Нели написа: Знаете ли, че въпреки студеното време, птиците вече пеят!
Да, за пръв път тази сутрин ги чух. :954 В 7 и 30, докато отивахме към училище, със Сиана се наслаждавахме на песента им. Беше толкова пролетно звучно на фона на еднометровия сняг наоколо!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да, и аз чух чуруликането на птичките преди 2-3 сутрини, докато проветрявах! Северният парк ни е на 2 крачки разстояние, кажи-речи, а и зад блока имаме високи борове, подскачащи катерички и птици. Разкошотия :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Нели написа: Разкавам ви това, защото ме сърбят пръстите да ви пусна ето тази обява. Какво ще кажете, може да се окаже забавно!
Нелка, със сигурност ще е забавно. :524 Жалко, че нямам шофьорска книжка, иначе бих се пробвала...
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Виждате ли докъде докарахме вече тази зимна и снежна спам-темичка? До 48-ма страница. А това какво ви говори, дами? Че скоро ще замирише на пролет! И че с нея ще си отворим нова спамотечка :222 Дайте да мислим прекрасни предложения за заглавия отсега :222

Аз ще ви кажа, че до края на февруари ми предстоят пълни работни дни, в които за огромно мое съжаление няма да имам време за форумчето и любимите мецанки в него :cry: Отсега усещам липсата ви :oops: Така се получиха нещата при мен, че последно бях на работа на 3-ти февруари, после все вкъщи си стоях - изпърво хубави поводи (мъжът имаше РД, после дечко имаше извънредна ваканция), но после не заради добро - и тримата се разболяхме от грипа, изкарахме го доста тежко, но се заразявахме последователно един от друг, направо ми писна от това всеобщо боледуване! Та от утре - нова седмица, нов късмет :222

След малко ще си купя сурово кашу и плодове за утрешния работен ден, че ако нямам нищо приготвено предварително, ще се изкуша да си купя нещо вредно и неправилно, и абсолютно неподходящо за продължаващото ми захранване, естествено. Ще се разходим навън с мъжа ми, че чуваме птичките отново да пеят. После си взимаме детето от баба му и ще се наложи да продължим с ученето по български. Преди малко смених спалното бельо на всички ни, тупах одеала, ей сега ще просна прането и ... излизаме. Доскоро, мацки, прегръщам ви всички!!!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Здравейте, само набързо да ви кажа една клюка (не че съм клюкарка, де :1062 ) - след като вчера си пихме кафето със Зори, измъдрихме следното мъдро нещо: днес пак си пихме заедно кафето, заедно с... Гери (Булка Марулка), която някак си неочаквано за мен се оказа... варненка. :1062 Е, поне натурализирана варненка. А освен това се оказа и много, ама много голяма свежарка и много непосредствен човек. И определено е наше момиче (имам предвид като за мечешкото ни семейство). :222
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Нели написа:Здравейте, само набързо да ви кажа една клюка (не че съм клюкарка, де :1062 ) - след като вчера си пихме кафето със Зори, измъдрихме следното мъдро нещо: днес пак си пихме заедно кафето, заедно с... Гери (Булка Марулка), която някак си неочаквано за мен се оказа... варненка. :1062 Е, поне натурализирана варненка. А освен това се оказа и много, ама много голяма свежарка и много непосредствен човек. И определено е наше момиче (имам предвид като за мечешкото ни семейство). :222
Еееех ,беше страхотна срещичка, наистина. И както всички хубави неща свърши много бързо, нооооо, ние си имаме тактика :222 , за да не се отпускаме и да продължаваме с редовните срещи- тя е тайна обаче! По традиция снимки няма да покажем, просто защото сме супер сериозни и редовно апаратите ни са в забвение, а и съм сигурна, че дори и да не бяха от много приказки пак нямаше да остане време за фотосване. :1062 А Булчето.... нямам думи- свежа, лъчезарна, приказлива (като нас),а какъв заразителен смях има...от душа! Страшно се радвам на възможността да я познавам и мисля си,че съдбата си знае работата-хората сБира, както Нели каза-наше момиче, сякаш от години се познаваме!
Мацки,оставям ви сега, защото имам да простирам и после бързам за автобуса! :329 :329 :329
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Извинете , добър ден !! :954 Усещате ли полъх ? Пролетен полъх и някъде глас на птичка?! :954 Хубав ден и може би нова тема със заглавие ' да посрещнем ПРОЛЕТА :954
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте мили момичета,

Имам нужда от вашата помощ, надявам се да можете да дадате съвет:
1. Има ли някое хомеопатично или нещо, което мога да взимам след пункция? Тези дни се очаква да е тя и се чудих дали не може да взимам нещо така, че след това да не се получи някое усложнение, защото очакват яйчника евентуално да се уголеми и да ме боли..та си мислих за всеки случай да предвидя някакви превантивни мерки да взема.
Иначе до тук нещата се развиват добре, стискайте палци и за напред да са добре нещата. Понася ми до тук стимулацията по-добре от очакваното, има доста фоликулчета, сама си слагам инжекциите, чувствам се в добро настроение, пълна с енергия, гледам да се зареждам с хубави емоции и да се срещам с хора, които да ме правят щастлива... цяла героиня съм :955 :955 :955
2. Другото, което днес ме притесни, че моята половинка получи бъбречна криза и трябва да успеем да я увладеем до пункцията...знаете ли какво можем да направим? Днес много се притесних, много зле изглеждаше и много го болеше, ходи в Токуда сутринта, би ли му инжекция бусколизин, но шпа и още нещо си и сега май е по-добре. въпроса е обаче да го стабилизираме по някакъв начин и тези дни да е здрав и прав и да може и нещата покрай инвитрото да се развиват в благоприятна посока. знаете ли нещо по въпроса?

Много ви целувам да знаете :329 :329 :329 :923 :923 :923 :923
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Мърмори написа:
Нели написа:Здравейте, само набързо да ви кажа една клюка (не че съм клюкарка, де :1062 ) - след като вчера си пихме кафето със Зори, измъдрихме следното мъдро нещо: днес пак си пихме заедно кафето, заедно с... Гери (Булка Марулка), която някак си неочаквано за мен се оказа... варненка. :1062 Е, поне натурализирана варненка. А освен това се оказа и много, ама много голяма свежарка и много непосредствен човек. И определено е наше момиче (имам предвид като за мечешкото ни семейство). :222
Еееех ,беше страхотна срещичка, наистина. И както всички хубави неща свърши много бързо, нооооо, ние си имаме тактика :222 , за да не се отпускаме и да продължаваме с редовните срещи- тя е тайна обаче! По традиция снимки няма да покажем, просто защото сме супер сериозни и редовно апаратите ни са в забвение, а и съм сигурна, че дори и да не бяха от много приказки пак нямаше да остане време за фотосване. :1062 А Булчето.... нямам думи- свежа, лъчезарна, приказлива (като нас),а какъв заразителен смях има...от душа! Страшно се радвам на възможността да я познавам и мисля си,че съдбата си знае работата-хората сБира, както Нели каза-наше момиче, сякаш от години се познаваме!
Мацки,оставям ви сега, защото имам да простирам и после бързам за автобуса! :329 :329 :329
Пък аз пък така и на двете постовете ще хвана! :954 Ще се изпъча гордо, че са ме похвалили, ще се засрамя за протокола :oops: :222 и ще пристъпя към по-съществената част :mrgreen: Изключително приятно ми беше! Наистина, както каза Зори - сякаш ви познавах отдавна. Хич не се сетих да се засрамя мъничко и да си позаключа устата ... Защото аз наистина съм много приказлива, особено като ми е приятно :954 Много хубави хора сте, момичета :923 много! За който не знае, Зори и Нели са много мили, отзивчиви, усмихнати, слънчеви, забавни, пълни със знания и готовност да споделят за да помогнат! И за друго мога да се сетя, ама ще си ги оставя за следващия път :mrgreen: Искам пак!
ellyto по 2 точка от масовата медицина се пият или бият Спазмалгон, но-шпа и бусколизин. Трите едновременно. Иначе чай от Мечо грозде в промишлени количества. Да се налива в литри. Това знам аз. Знам и това как боли и :923 Сутрин на гладно чаша топла бира. Това също помага.
Стискам палчета всичко да се нареди до датата!

Аз дълго не съм се вясвала да спамя тук , но нещо ме налегнаха разни безобразни празненства и проблеми. Та не съм и чела де. Ама за ваш ужас обещавам да се поправя :plezya se :mrgreen:
Заключено