Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от Ver »

Бъни, ако вече мислиш, че е време да се спре разтройството,
към оцета може да добавиш и малко брашно така че да стане на
кашичка. Гадно е, но върши работа.
Ако Гого не ще да го пие (щото моите отказват, пиеха го само като бебета),
нишесте (най-обикновено) с малко вода, пак като каша.
При нас Арсеникум албум никога не е вършил работа при разтройство.
Успех!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мони, относно Гърция-та, виж какво излезна в нет-а, като потърсих с твоите ключови думи, за съжаление:

http://en.wikipedia.org/wiki/Nine_Muses_%28band%29 - Nine Muses

Сега излизаме навън, ще ходим до Банкя аз, мъж, дете, сестра и нейните две деца. Засега ви оставям. Ще имам гости днес и утрееее :1216 :1216 :1216
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Честит двоен :222 празник на всички мецанки!
Винаги да сте опиянени от любов... :954

Вер, благодаря ти за съветите! :923
За момента не се налага нищо повече да му давам, защото от снощи (горе-долу времето когато писах тук) не е имал дори и позиви... :lol: Да чукам на дърво дет се вика, дано на нас пък да ние е подействал Арсеникума. То всъщност вярвам, че е , щом спря. Аз за всеки случай му дадох и преди лягане. Ще си запиша да си купя Баптисия, дето Чери ме посъветва, да си я имам, че не се знае кога може да потрябва.

Цвети, как са нещата при вас? Има ли вече подобрение? До кога ще сте в болницата? :923
ellyto написа: Бъни, че къде такъв сняг в таз Испания...направо съм изненадана...децата забавляват ли се на снега?
Ели, ние живеем в планинска местност, на 1250 метра надморска височина сме (някои казват 1250, други 1300, така че не съм убедена кое е вярното...) и тук зимата си е истинска. Всяка година си имаме и сняг и лед и до -15 горе-долу падат темперетурите през нощта. Лятото е сравнително кратко, но пък ние не усещаме горещините толкова тежко, както да речем се усещат в Мадрид - там е непоносимо! Ние си спим цяло лято с одеяла и повечето пъти на затворен прозорец... :1216 Много наши приятели обичат да идват при нас лятото, казват, че тук се наспиват :D !
А децата много се радват на снега. Вече не помня колко снежни човека сме направили тази зима. Разбира се, Гого се забавлява повече, Марти чак тази година се отпусна да пипа снега и да играе с него, преди като беше по-малък го беше страх.

Желая на всички прекрасна вечер и страхотен празник!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честит имен ден на Валрусчето :922
Изкарахме си страхотно, времето беше приказно, обиколихме цялата пътека на Здравето в Банкя - 5 км - заедно със шейната за двете големи деца и количката за малкото :1216
Тази вечер Алексчето ще си има компания. Леглото до неговото е вече постлано. Първата му братовчедка ще спи там :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Честит ви празник мецани :925

Клео http://www.ninemuses-chalkidiki.com" onclick="window.open(this.href);return false; :222 трябваше и Халкидики да вмъкнеш :1062

Ихааа, Бъни значи живееш на приказно място, направо си го представих, трябва да си нон стоп заредена.
Балканът е моето място.
Днес ходихме до Хайдушка поляна и децата за пръв път се качиха на ски. От 12 до 4 не слезнаха, големи сладурки бяха. Утре пак! Дано времето го позволява.
Иначе си изкарваме страхотно, бебка е доста неспокойна, че пустият 3-ти зъб ще пробива, но поне се надиша на чист въздух. И аз съм много щастлива.
Иначе май си празнувахме Трифона, моят мъж е далеч от всякакви романтики, колкото и да си мечтая за китка, не я получавам. Пусто, 3 моми ми направи, ми заслужавам поне едно цветенце, а като му го кажа, той: "виж какви цветя съм ти направил". :-| Ама за 16 години взех да свиквам, май.
Айде, че то ще съмне скоро.
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро мили дами :1144
ПРекрасен ден на всички от мен, аз и днес съм на работа дежурна, но важното е че мина тежката седмица. :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро и от мен! Как ми се ще да направим нещо различно днес.... запланувала съм едно мероприятие от 14 часа, но ако пък кандисаме да излезем цялото семейство нейде, ще е още по-добре. До планина няма да стигнем, т.к. не ми се и броди много, а и не ми се студува.... Но някъде по центъра ще ми се отрази добре. Ще видим.

Мони, много добре ви изглеждат 9-е гръцки музи :1062 :1062 . Нашата форма на море за последните 6 години е същата - студия, на които си готвим. И то все на Ситония :954 . Най-добрият вариант е да са на брега. И с изключение на миналогодишния Тасос, винаги сме били така. Просто ми се щеше вече да сменим фОрмата и формАта :1062 . За да е по-различно.

За мен вчерашния 14-и февруари е обикновен ден :???: - това със св. Валентин ми е толкова привнесено, че конкурира Хелоуин... За съжаление децата го приемат в чиста форма и Бели беше направила валентинка за цялото семейство :954 .... беше много мило и нямаше как да не приемем жеста й. Вечерта бяхме на гости на приятели и добре ни се получи... Ядох като за последно. Ама буквално, щото предвид старта на утрешния детокс, ще ям маслинов хляб, чийзкейк и свински пържоли отново чак след 3 седмици. :plezya se

Емка, леко дежурство днес! :923

Цвети, надявам се, че нещата при вас вече са почти на 6. :) Пиши, когато ти е удобно.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ама много пишете :mrgreen:
Вер, радвам се, че "наминаваш из фурма".Усеща се отсъствието ти :940
Линди, аз съм с хашимото и съм на еутирокс.Обърни внимание на храненето и избягвай ако мошеж глутена.Моята майка не е с хашимото, но имаше възелче и го разби с компреси от настъргана тиква и зехтин на гърлото.Ако те интересува ще питам какви са съотношенията и как точно се прави.
За нас също вчерашния ден беше обикновен, но вечерта имах изненада.Ходихме на кино.Няма да казвам на кой филм, защото предполагам се сещате :1028 Бяхме и едни от възрастните в залата :1062
За Симчо не знам какво да кажа все още е на АБ.Има и още няколко процедури в болницата и след това ще видим как е.Той казва, че чува по добре и се надявам наистина да е така :427
По спокойна съм.Успях да се наспя и ми мина главоболието.Дано новата седмица е с добри новини за нас :954 Нека да е успешна и за всички вас :954
Мамче, дано бебка да се супокои, че да е удоволствитео ви пълно.
Относно романтиката мога да споделя как е от другата страна.Аз като жена съм очудващо неромантична.Не обичам да ме гушкат, не обичам да се къпя с друг, не се сещам да се обадя през деня на съпруга си без повод само, за да го чуя и още куп други неща.Много обичам половинката си, но не я изразявам по този начин.В началото му беше много трудно.Аз се уча да го гушкам, но повярвайте ми полагам усилие за това.Не ми идва отвътре.Просто съм такава :oops: Така, че не съдете много половинките си.Може и те да са като мен.
Чери, успех с ражима на Надя.Не е лека програмата, която си си спретнала, но ти многократно си показвала, че можеш :524
Бъни, много си чаровна :1028 При вируси придружени с разстройство педиатърката ни изписава пробиотици.
Еми, лека неделна работа.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

Днес направихме първата разходка семейно извън София
от ... ха познайте - почти 5 месеца! От 20 септември, тая паметна дата...
Ходих и попивах Слънце, Спокойствие, Гора в очакване на пролетта.
Слушах шума на водопада, сякаш ми беше за първи път!
Боже, колко ми липсваше!
IMG_3590.JPG
(3.59 MiB) Свалено 436 пъти
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Вер - радвам се за теб и семейството - както казват - "По-добре късно, отколкото никога!" Дори след 10мес. да беше, пак щеше да си съгласна. Ако не бе се случило това, може би пък нямаше да започнеш и работа, а колкото и да не е, социалните контакти, дори и подсъзнателно може да липсват!
Цвети - благодаря ти за споделеното. Ако ти е удобно попитай мама за съотношението и каква точно да е тиквата, както и колко време се слага компреса. А ти някакви странични симптоми от еутирокса имаш ли? Само не ми казвай, че ще кача още кг :1058 :1062
Относно изразяването на чувствата - права си, всеки по различен начин показва, че обича . Аз съм за действията, а не за празните приказки!

Бъни, може би си споделяла, но не ти ли липсва България? Аз съм много носталгична натура и знам колко би ми било трудно, но понякога обстоятелствата налагат действията. Поне ще компенсираш с чистия въздух - при такава надморска височина!
Пожелавам на всички хубава вечер и успешна седмица!
Прикачени файлове
10959802_826734360696720_8377357378136248120_n.jpg
(92.05 KiB) Свалено 433 пъти
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:Днес направихме първата разходка семейно извън София
Страхотно се радвам за вас, Вер! Нека да е така оттук-натам - спокойно, слънчево, попиващо, опияняващо..... Направо си е като прераждане... или поне на мен така ми звучи! :524 :923

Линди, много се радвам, че имам възможност да лилавееш тук :954 :954 ..... Колкото повече цвят, толкова повече.... някой друг го беше казал, но що да не повторя?!

Спокойна нощ на всички...... ама всичкиииии, с които сме тук заедно!!! :329 :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено