Ама много пишете
Вер, радвам се, че "наминаваш из фурма".Усеща се отсъствието ти
Линди, аз съм с хашимото и съм на еутирокс.Обърни внимание на храненето и избягвай ако мошеж глутена.Моята майка не е с хашимото, но имаше възелче и го разби с компреси от настъргана тиква и зехтин на гърлото.Ако те интересува ще питам какви са съотношенията и как точно се прави.
За нас също вчерашния ден беше обикновен, но вечерта имах изненада.Ходихме на кино.Няма да казвам на кой филм, защото предполагам се сещате

Бяхме и едни от възрастните в залата
За Симчо не знам какво да кажа все още е на АБ.Има и още няколко процедури в болницата и след това ще видим как е.Той казва, че чува по добре и се надявам наистина да е така
По спокойна съм.Успях да се наспя и ми мина главоболието.Дано новата седмица е с добри новини за нас

Нека да е успешна и за всички вас
Мамче, дано бебка да се супокои, че да е удоволствитео ви пълно.
Относно романтиката мога да споделя как е от другата страна.Аз като жена съм очудващо неромантична.Не обичам да ме гушкат, не обичам да се къпя с друг, не се сещам да се обадя през деня на съпруга си без повод само, за да го чуя и още куп други неща.Много обичам половинката си, но не я изразявам по този начин.В началото му беше много трудно.Аз се уча да го гушкам, но повярвайте ми полагам усилие за това.Не ми идва отвътре.Просто съм такава

Така, че не съдете много половинките си.Може и те да са като мен.
Чери, успех с ражима на Надя.Не е лека програмата, която си си спретнала, но ти многократно си показвала, че можеш
Бъни, много си чаровна

При вируси придружени с разстройство педиатърката ни изписава пробиотици.
Еми, лека неделна работа.