Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Мнение от Сиренце »

При бъбречни кризи

Nux vomica 5 (9) СН - в повечето случаи е достатъчна за преодоляване на спазъма. Приемат се по 5 гранули през 15-30-60 минути, при подобрение приемите се разреждат. Могат да се редуват Nux vomica и Calcarea carbonica 15 (30) CH. Приема се като Nux vomica.
Дословно го преписах от книгата на Док. Дано съм била полезна и бързо оправяне на половинката, че като знам как болиииииииии :328 !
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добра вечер мили момичета! Тези дни ми е много натоварено, новата работа ми изпива всичките сили, все още ми е доста трудно да се адаптирам, всичко ми е ново и непозната, нямам никакви сили вечер като се прибера да обърна внимание на децата! Надявам се скоро вече да се поотпусна и да влезна в час! :221
Поздрави на всички от мен :923 :923 :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

ЕМИ написа:Добра вечер мили момичета! Тези дни ми е много натоварено, новата работа ми изпива всичките сили, все още ми е доста трудно да се адаптирам, всичко ми е ново и непозната, нямам никакви сили вечер като се прибера да обърна внимание на децата! Надявам се скоро вече да се поотпусна и да влезна в час! :221
Поздрави на всички от мен :923 :923 :923
Еми, и аз така се чувствах като тръгнах за първи път на работа след като каката стана на 2.До към 3 месеца ми трябваше, за да се адаптирам, но после се свиква.
Яяя какви хубави срещи се вихрят из Варненско... :fan а ние тука само слушаме и се облизваме :222
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

А,здравейте мацки!Всичката съм я втасала,ама реших да се отбия тук за да ви поздравя.Днес май че никой няма тук.На мен леглото ми е неоправено,чиниите /и тавитеее :423 /неизмити,рошава съм до безобразие :1062 ,не съм си слагала крем на лицето - а това е уДжасно,защото се опъва като ластик :1062 ....какво още,а занесох обаче на маман продуктите да готви и си измих зъбите и направих кафето и сега блажено си го споделям с вас
[img]http://1.bp.blogspot.com/_iX6oGkaObvU/T ... offee1.jpg[/img]
Иначе какво друго да ви кажа за мен - благодаря ви момичета,че ме стимулирате за постите.Честно казано ги очаквам с нетърпение,защото усещам ,че това ще е плавният ми преход към по-добър режим,защото си признавам,че съм я забатачила/ама че дума/последните месеци неимоверно .Сигурно в резултат на огромното количество морени/сега те са ми фаворит/които консумирам ми падат пломбите през седмица.Моят д-р вдигна ръце от мен :1062 Накрая мъжът ми предложи да ми ги лепи с каноконлит :1062 Та така де.
Разсъждавам си,кое ми би било трудно да изключа от менюто си.Значи нито сиренето,нито млякото,нито кашкавала-за яйцата пък да не говорим-не се сещам от кога не съм яла-не ги обичам просто.Масълцето,за него ще ми е мъчно,но ще го преживея,за сметка на него си поръчах по половин кг кокосово и какаово,които да използвам от време на време.Нооо,те постите не включват захарните изделия,но ето тук идва момента на самоосъзнаване :954 че в почти всичките му шоколади и вафли и торти има мляко,масло или пък яйца.Така че ще ми е добре дошло и горкият ми организъм ще си почине от тези отрови.
Това е хубавото на всичкото,че ако много преритам за нещо сладко,както е всеизвестно,има шоколади и полезни такива и сладки и полезни такива.Та,прехода ше е плавен.
Стига съм ви разправяла смехотвории,ако някой има желание да се присъедини към отбора на "затвора" :1062 да свирка.Опс-имах предвид ,ако някой иска да пости заедно с мен ,ще ми бъде супер приятно.В неделя мисля да отида на църква,не да се изповядам на попа,че нещо му нямам доверие :roll: ,а просто така,да остана на саме с мислите си и да се помоля
Е,мецанки - хубав ден пожелавам на всичики ви и ви прегръщам :923 :329
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте....... Няма да се сърдите, обаче минавам като хала.... Нямам възможност да коментирам всичко, но особено много се радвам, че варненската групичка набъбва..... с нетърпение очаквам новото ни ходене дотам! :923 :923

Емка, ще се справиш...... отначало е всичко е леш - деца, дом, съпруг, работа....... после съпругът отпада :1062 :1062 :1062 и всичко се нарежда :955 :955 :955 !

Ели, не мога да се сетя нищо за пункцията, което ще ти е от полза. Единствено Арника Монтана 9 СН ми се върти в главата - док я препоръчва за лесно раждане, както и за пред~ и следоперативни състояния. От Боби знам, т.е. от първа ръка, че наистина върши чудеса при секцио. Всъщност и Елисчето беше казала, че при второто секцио миналата година се е възстановила много по-бързо в сравнение с първото, когато не е приемала Арника.

А иначе за бъбреци..... просто акълът ми не стига. Освен..... сок от нар - вчера нали правих темата за него и там пишеше, че е подходящ точно при бъбречни кризи. Ако... ти се разглежда, потърси в БИЛКОВИ РЕЦЕПТИ нещо за този проблем!

Линди, :923 :923 !
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Благодаря за съдействието, което ми оказахте....
Чери и аз си мисля за арниката, пих я преди и след лапароскопията, ама нещо нямам поглед много много да ми помогна....сигурно за по-трудна операция ще забележа ефект. За всеки случай ще си взема утре. Иначе за нара никъде не мога да намеря да си купя, явно вече му е свършил сезона :328 Иначе много обичам и комбинацията със сок от ананас става страхотно.
блаогдаря и за другите съвети за бъбреците - купих ги хомеопатичните и ги пие, пие и някакви традиционни хапове, които са му изписали. Уж е доста по-добре от вчера...казва, че не мисли че хомеопатичните му помагат, но ги пие. Надявам се вече утре да е съвсем ок.
Черите, линка към билкови рецепти част 3 не е този, който излиза (излиза част 2, сигурно при копирането нещо не ти го е копирало и си пейстнала 2 пъти линка за част 2 на билковите рецепти)/
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Чери, кой знае защо, докато четях ето това и си мислех за теб. Вероятно защото преди време беше описвала живописно едни твои котешки приключения. :lol:
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Нели написа:Чери, кой знае защо, докато четях ето това и си мислех за теб. Вероятно защото преди време беше описвала живописно едни твои котешки приключения. :lol:
:1069 :955 :955 :955 Крадвам го :1062
Моите деца са болни. Лошото е, че при големия излиза извън грипа. Сега ще търся друг сироп за кашлица. Намерих този с бирата и за няколко дни помогна, но сега се връща пак. Ще карам на принципа на пробата. След това живот и здраве ще идем на хомеопат. Сега чакаме да излязат изследванията на кръвта, а следобед ще повторим урината, да видим изчистила ли се е.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Булче, да ти оздравяват бързо децата!
Искам да пиша още, но не мога сега повече.
Обичам ви, целувам ви, прегръщам ви всички :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
valrus

Мнение от valrus »

Здравейтее!
Ние сме добре,малко параноясвам,дали яде бебо,защото много бързо се насуква/има няма 5 мин/.Допълнително –майка ми и баба ми са черногледи,само ми повтарят,че ако не ям,няма да имам мляко.Много "недоброжелатели" покрай мен.Опитвам се да се заключвам.
Верка,Чери,Ели,Елисче,Цони,Нели,Петя,Деси,Еми,Цвети,Линди,Диди,дано не пропускам някой/абе всички/ :923 :923 :923 :923 липсвате ми и ви прегръщам.
Ver

Мнение от Ver »

Вале :421
Спокойно :954
Тия доброжелатели си ги пускай покрай ушите.
valrus написа:Ние сме добре,.
Eй това е най-важното :524 :923
Заключено