Привет, привет,
ellis_stoyanova написа:Днес очаквам да се появи и Ели,
Ей ме на

От къде да ви започна

.... Приятно четене
Ами моят уикенд беше мега як

не заради празника Св. Валентин или празника на виното, ами просто използвахме един повод да се съберем с едни приятели от Бургас...Миналата година Тони ми направи изненада като ги покани за уикенда нагости и някак си още тогава си казахме, че следващия 14 февруари пак ще го изкараме заедно и ето, че стана факт. Тони се зае с органзиацията

без даже изобщо да ме кара аз да звъня и да се занимавам, което си е отново цяло постижение...Въпреки главобола в петък тръгнахме и някак си знаех, че вечерта главата ще мимине. Е не ми мина, но това не ми попречи да пия уиски и да се напоркам

защото уискито ми помага на главобола

та така пих едни 100 гр. и се довърших. През деня в офиса също на 2 пъти си сипах уиски, даже предупредих моя шеф, че съм си сипала, да не вземе нещо да си помисли

но не ми помогна усикито де, само ми се замота главата накрая

хапнахме пийнахме в петък и се отправихме да си лягаме. В стаята имаше оставена 1 бутилка шампанско и плодове и на мен ми стана мнгоо приятно (явно това беше част от пакета, който ползвахме). Мен ме отпусна главата и заспах като пън...мъжете са си звъняли по телефона, говорили са си, аз съм къртила толкова здраво, че нищо не съм чула

На следващия ден станах рано, ходих да спортувам във фитнеса, после закусихме и направихме много яка разходка из града. Времето беше фантастично. След което ходихме да пием кафе с родителите на Тони, тъй като и те бяха там с техни приятели, но в друг хотел. Една от масажистките в техния хотел им е роднина и аз реших да се възползвам и да си запазя час за масаж за следвщаия ден. На обяд се върнахме в хотела, където имахме вана за двама - някаква романтика с интересното име "фонтана на живота" :lol: :lol: нямаше фонтан, но пък беше приятно - в едно Жакузи ни сипаха топла мминерална вода, някакви аромати, розова лампа и тъй 15 минути...беше приятно, въпреки че беше някаква глупост и аз лично целенасочено пари за такав апроцедура не бих дала, но все пак беше приятно. След това отидохме на СПА. Аз лично уважавам сауната адски много, така че се разбих на макс, Тони и другата двойка ходиха на друго Жакузи

След което се опитах да поспя в стаята докато Тони приключи със СПАнето

Интересно беше, че той доста се забави и по-едно време ми звъни момчето от приятелксата двойка и ме пита къде е...викам, че от де да го знам, сигурно е долу в СПА-то и той вика дали не се притеснявам, че се е забавил (но имаше предвид нещо от сорта, че той може да си е харесал друга девойка и да съм го изпуснала)

разбира се аз не се притеснявам от такива неща и давам пълна свобода на моят мъж, пък ако вземе, че се заплесне по друга, ами какво да го направя...и тъкмо затворихме телефона и Тони се връща в стаята и като му връща обаждането, се оказа, че момчето е отишъл да го търси :lol: :lol: викам леле, голям контрол ти упражнява, хубаво, че не съм такава аз
Вечерта преди вечеря направихме една игра на боулинг, която беше адски забавна и решихме, че на следващата сутрин след закуска ще повторим още една игра, преди да си тръгнем. Вечеряхме, пихме шампанско и отидохме на бар. На мен като ми дойде настроението, то не бе танци, не бе чудо...Тони вика какво ти стана на теб :lol: :lol: в добрия смисъл де...скоро не ме беше виждал да се вихря. Щяхме сигурно да останем до края докато затвори заведението, обаче те прекалиха с чалгата и ние си тръгнахме. На следвщаия ден също успях да направя сауничка и след боулинга отидох на масаж...въобще чудесен уикенд беше. Вечерта се прибрахме и имахме екшън. Ама екшън, екшън....добре, че не се притесних и имах някаква вътрешна увереност, че всичко ще е ок.
Случката, която се случи е свързана със загубата на ключа от колата.
Тъй като колата стои при наще, ние се прибрахме за малко до вкъщи да си оставим багажа и на излизане от вкъщи (т.е. да сме се забавили някъде около 10-15 мин) Тони бърка и вика ключа го няма

лекичко се паникьоса и тръгнахме да го търсим. Вкъщи не се застояхме много и аз се обадих на майка ми да приготвят резервния ключ да ходя да го взема, а Тони да ходи и стои до колата, да не би някой да го намери и вземе колата

той търсил, търсил и не го намерил около колата и по пътя от вкъщи до колата. Решихме, че може да е ззаключил ключа в багажника докато сме изкарвали багажа. Върнах се аз с резервния ключ, отворихме колата и нищо...няма и следа от ключ. Пак се прибрахме към вкъщи и гледахме някъде да не е паднал - нямаше и следа и влизайки си във входа гледаме закачена една бележка на вътрешната врата, че ключ от кола е намерен и за щастие беше нашия...едно младо момче, моя възраст го намерил точно пред блока, на първата ни врата и го прибрал, защото решил, че е на някой от блока..направо останах много приятно изненадана, защото все още има добри хора...не че се съмнявам де, но аз имах някаква вътрешна увереност, че всичко ще е наред....би било хубаво и за други неща да я имам тази увереност
И така, сагата приключи със щастлив край...и понеже това не е първия случай на този ключ, който се опитва да изчезне, базиках Тони, че 3-ти път няма да има късмет, ако го загуби...първия път беше в Гърция, ходил до колата да си вземе нещо си и си го пъхнал в банските и отишъл да се гмурка

и го нямаше сигурно 2 часа и като се върна гледам нещо от гащите му се подава

викам какво е това, щот се вижда само ключодържателя, който е морско конче в зелено

и той изпадна в ужас, че ключа няма да работи....е японска му работа, на ключа нищо му нямаше и всичко си работеше...та така и уж аз съм тази, която все губи нещата, пък то...голяма е шматка...на Коледа и новия телефон щеше да си загуби, но пак имаше голям късмет...аз много се забавлявам на тези случаи, защото аз не съм толкова привързана към вещите си и не се фрустрирам толкова, колкото той, но всеки възприема ситуациите, които му се случват по различен начин.
Та снощи завършихме с вечеря при наще, като улабихме напрежението с по едно уиски.
Тази сутрин обаче нещо хич не ми беше в кондиция насторнеието...не че има причина, просто едно такова напрегнато и изнервено, но не защото е понеделник и пак на работа...и резултата е главоболие, направо ми идеше да се гръмна...сега вече ми мина почти и съм добре, но явно напрежението, което изпитвах изби нанякъде.
Направих си едно страхотно следобедно смути - банан, лайм, спанак, мента, босилек, пшенична трева и мака (последните 2 не са никак приятни на вкус, но ги спрягат като много полезни).
Успях с един колега да уредя уикенда - ще ходим на ски в Сърбия, та на кантар беше работата, но успяхме да си намерим места. Хубавото е че се и разбрахме със сръбкинята по телефона, чак се изненадах..та така този уикенд предстои също интересно изкарване, както и следвщаия....обичам хубавите мигове и дните пълни с приятни емоции...дори и сега ми е хубаво, въпреки че деня ми стартира неочаквано напрегнато, но сега вече премина.
Мернах, че си говорите за 9-те музи в Гърция....това беше първото място където отидохме в Гърция 2009 г. Тогава бяхме заели почти всички музи и беше страхотно. Много хубаво изкарахме и така сложихме традицията на море в Гърция. Така, че тези вилички са страхотни. Има една кръчмичка в близост до музите, в градчето Каламици - Зорбас - където правят много як октопод. Ние отсядаме в къмпинга, който е в непосредствена близост до тези музи и знаем всички кръчми в района, които си заслужават

Честно казано морето и изкарването в Гърция не бих го заменила с друга почивка, но бих добавила такава в графата си с отпуска

Само да имам повече такава и ще почивам всеки месец за по седмица поне

много скромно, нали
Цвети, радвам се че Симчо е по-добре...много приятно ми стана да го чуя, вярвам, че всичко ще се оправи и ще минат и тези притеснения.
Виждам, че си говорите за жестовете от страна на половинката...хубаво е да има такива, но не мисля, че трябва да е само на определен ден, защото е някакъв световно известен празник. Аз искам да е така всеки ден или поне да им изненади и хубави интимни емоции често, а не от дъжд на вятър и съм твърдо решена да го променя, защото и моят мъж не е от най-досетливите да ме изненада с нещичко, а в началото на връзката го правеше, което ще рече, че го има заложено в него, само трябва да го изкарам на показ
Kleo написа:Изкарахме си страхотно, времето беше приказно, обиколихме цялата пътека на Здравето в Банкя - 5 км
Браво! Човек има нужда да изкарва време сред природата и да се движи!
mam4eto31 написа:той: "виж какви цветя съм ти направил".
аааа никакви такива извинения! цветята (децата) са си цветя и те са отделно от всичко останало! ей голямо оправдание си е намерил.
На вечерята на 14-ти момчето от другат адвойка направи страхотна изненада на жена си - купил й златен пръстен и в десерта, който беше разкошно аранжиран и беше сложен вътре в една кутийка. Толкова романтичен жест не бях виждала някой да прави и викам на Тони, че никак няма да се разсърдя, ако вземе че ми спретне такава изненада

и той замълча и почна да се оправдава, че не съм била носила пръстени

ааа викам му хич не се и оправдаявай, не тиго казвам за това...та ще го видим де. Ако вземе, че му дойде просветлението, ще ви кажа каква е тайната.
Мони, радвам се, че децата са харесали ските...недей да се поддаваш на страховете си, защото в крайна сметка може и от нещо елементарно да се пречукаме...Чери е дал примера със Шумахер - той човека цял живот кара с 300 км и се занимава с опасен спорт, а накрая някакви ски го тушираха за неопределен период от време...така, че каквото има да става, ще стане, просто недей да си мислиш глупости преди да е станало каквото и да било! Може и на улицата да се спъне човек и да падне жестоко....така, че не бива да си подхранваме страховете.
Радвам се, че сте изкарали много приятна почивка на планината. Подкрепям идеята и за Крушунските водопади - много хубаво място!
Еми, как сте вие?
Чери, много мила изненада от Бела! Аз също тези празници не ги тача кой знае колко много, но си е повод за събиране и приятно изкарване с приятели! А знаем, че всеки има нужда от повод да направи нещо различно и да се забавлява (поне повечето хора са така).
Вер, хубави снимки от разходката. Заедно с мъжа ти ли ходихте?
Ver написа:Слушах шума на водопада, сякаш ми беше за първи път!
ммм даааа....природата е страшно нещо!!!
линди, много хубава пролетна снимка!
lindorina написа:Само не ми казвай, че ще кача още кг
Ако внимаваш с храната, няма да имаш проблем с килограмите, колкото и лекарствата да оказват влияние и да предрасполагат към пълнеене!
lindorina написа:Бъни, може би си споделяла, но не ти ли липсва България? Аз съм много носталгична натура и знам колко би ми било трудно
Аз не съм Бъни, но тя многократно е споделяла, колко й е трудно далеч от семейството и как толкова много години не може да свикне! Най й е тегаво по празници! Бъни дано по-често да имате възможност да се виждате със семейството!
Ver написа:Много неща ми се изясниха.
Направо като препраждане, Чери!
Много добре звучи, радвам се!
елисче, вие как сте?
Фютам радвам се, че Юлката е добре, дано да няма повече драми! Успех и на теб с режима, както и на Боби и на Чери и на Марчи! Аз ще ви подкрепям с някои неща, които правите, но моят ще е различен детокс и разтоварване!
cvety_rz написа:Другото, което се сетих е, че при хашимото е нормално да ти е висок холестерола, защото поради намалената функция на щитовидната е намалена и обмяната на веществата включително и мастната.Аз вземам омега 3 по този повод.Само в никакъв случай не спирай да приемаш с хараната полезни мазнини, защото тялото ни е така устроено, че не може без холестерол и ако не си го набавяме чрез храната то започва свръхпризводство, за да се защити (умна машинка ) Колко много съм слушала изрази от типа "аз не ям никаква мазнина а пък холестерола ми се качи..."За полезните мазнини ти си знаеш кои са.Ама, че лаишко обяснение
Никак не е лаишко, ами си е баш тамън! Радвам се да прочета тези неща от друг човек, защото това са ценни съвети и много правилни!
Чери, на интересен хепънинг си била! Звучи много интересен този разказ и ще видя подробно това, което си постнала като линк! Браво на кънкьорите...личи си колко ги е шубе, но с тренинг всичко ще се подобри и ще се отпуснат.
Браво за бягането, надявам се тази трявма да не ти се обажда повече! Радвам се, че си разнообразила и ти се е върнал ентусиазма за трениране и всичко си е по местата вече.
Ами толкова от мен, скромно, скромно