ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Мнение от cvety_rz »

Добър вечер дами :)
Абе само на мен ли ми липсват едно Цвете, една ХелпМи и една Олеся?!!?!?
Вече съм на линия, Чери :940 Бяхме на гости на другите баба и дядо и на старата ни къща а там нямам нито интернет, нито комп.Иначе при мене нищо ново.Ядене, дебелеене, борби с кашлици и сополи при малките и т.н. Наистина много имам да наваксвам с четенето и не знам дали въобще ще успея и за това моля за извинение ако задавам неуместни въпроси :oops: Има ли новини от Марчито?Какво стана с щитовидната жлеза :?: На коя дата ще гледаме Фюти с доктора? Какво стана с ръката на Коко :?: Къде се е загубила Танчето? Ще с спра с въпросите че се улях :1062 и ще се върна малко назад да почета.Чери, четох "дългия ти пост" в съседната тема.Изумена съм, възхитена съм и ....и изгубих си думите.На мен това ми е основен проблем.Трудно успявам да опиша и изразя това, което мисля и чувствам.Форума много ми помага в това отношение :524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да, Ася, онова стихотворение е :923
Темата за майчинството е в подфорума "Отглеждане и възпитание" - заповядай :923
Титка, Чери, другите бандитки също, очаквам и вас :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ася

Мнение от Ася »

Добро утро :222 , чудесен ден ще е днес, нямам търпение да започне!
Как ми се иска да запалим колата и да хукнем някъде на гости... Преди, като бяхме по-безангажирани :lol: , правехме така - тръгваме уж за кафе, на кръстовището избираме посока и караме стотина километра - до някой съседен град или село просто за разходка. Така миналата година уж да купим само набързо два шкафа от съседен град накрая се озовахме на Узана барабар с шкафовете в една зимна виелица :lol: Но отдавна не сме го правили, уж заради бебето, а всъщност от леност :D
олеся

Мнение от олеся »

Ето ме и мен. От толкова обикаляне насам натам чак сега се прибрах в къщи. Много обичам да пътувам, ама като се прибера почва се едно пране, чистене, пазаруване ... имам чувството, че няма край.
Как ще ви прочета всички постове :1044 .
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добър ден, приятно е да "кеся" тук, обаче май Вер и Мари Жоли липсват май и Бобичан, момичета драснете по един автограв :923 :923 :923
emi-1

Мнение от emi-1 »

Здравейте момичета,
снощи имах инцидент,за щастие само с уплаха се разминах.Реших да сложа едно рохко сварено яйце в микровълновата да го стопля.Сложих го в паничка и го похлупих с чинийка.Чувала бях,че може да се пръсне,затова бях приятно изненадана,че това не се случи,докато изключи микровълновата.Извадих го и в момента,в който повдигам чинийката,направо избухна.Звука беше много грозен,а аз се оказах цялата в яйце-лице,коса,дрехи.Моя мъж се стресна като ме видя и само ме пита имам ли щети по лицето.В първия момент аз мълча,защото не съм сигурна какво точно се случи и не знам има ли ми нещо...В следващия вече се миех на мивката и го успокоих,че нищо ми няма.Като видях обаче къде чак е излетяла чинийката,разбрах,че съм извадила голям късмет,че не ме е улучила...
Имам да се похваля-кантара ми показа 49 кг.Вярно,че навлечена и с чехли,но и това си е постижение,защото в този екип до сега ми показваше под 48 кг.Дано обаче не е само в резултат на МЦ.След 2-3 дни пак ще проверя...
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Здравейте и от мен,после ще пиша,че сега излизаме!Много ми липсвахте,дано всички сте добре!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

VIKI1023 написа:Здравейте и от мен,после ще пиша,че сега излизаме!Много ми липсвахте,дано всички сте добре!
Еееееееее, Краси, най-сетне! :828 :828 :924 Как е в шоплука?!?! Свикна ли с мъглата, лайната, шума и киселиците по тротоарите :D :D . Да знаеш, че ако някой някога ти се хили като пача и това ти се вижда заплашително, то ..... пак си помисли щото това хилещото може и да съм аз. И да, естествено че ще се включиш в срещата НИ....... всъщност моята и твоята както изглежда дотук..... няма други желаещи. :???: :???:

Еми, просто не е истина това, което ти се е случило! Хубаво, че наистина само с уплаха си се разминала! Обаче и тя не е била малка, защото да ти хвръкне яйце в лицето сигурно е последното, което си очаквала.... :shock: :shock: :shock: А черупките накъде се разхвърчаха..... добре, че око не са уцелили... Мъжът ти сигурно едва ли е виждал жена си така разкрасена :) :) :) . Аз съм пробвала да варя яйце в микровълнова и..... резултатът е бомба вътре във фурната.

Оли, Цвети, радвам се много да ви видя! Голяма празнична ваканция му направихте, но пък сега с нови сили напред! :) Ася, вие осветлихте ли някой с вашето присъствие днес?!?! :1062 :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ася

Мнение от Ася »

Привет!
Еми-1, слава богу, че се е разминало без поражения :940 , виждала съм изгърмяла микровълнова, в която един познат беше варил яйца в гювече - вратичката висеше на една панта, а гювечето беше пробило пластмасата вътре и беше надигнало металната плоскост отгоре, сякаш великан е бръкнал с пръст отвътре. Остри парчета от гювечето го бяха порязали лошо.
Чери, ако питаш за поканата на Кончето, имах голямо вдъхновение да попиша, но дребните терминатори не ме оставиха, разбира се :lol: Сега има нужното спокойствие :221
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Еми,другия път да внимаваш с тези яйца в микровълновата,че са си опасно нещо.
Чери,бързичко свикнах тук,няма как,налага се.Веднага започнах работа,но тук още се занимаваме с ремонти,абе много имам за разказване ,но утре,че ще се оправям за лягане, ставам всяка сутрин в 7 и все не се наспивам. :126
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:528 ДОБРО УТРО :1116
Краси/Вики, здравей, липсваше ни :923
Еми, ние си падаме по френските коли. Пък за микровълновата - наистина голям късмет, че си се разминала само с къпане и пране. А ако кажеш, че жълтъка е отишъл на косата, а белтъка на лицето, това вече си е супер, мега голям късмет :1062 :923
Титка, много ясно, че ще ти покажа как се рине сняг. Дето се вика, кой, ако не аз и на кого, ако не на теб. Момичетата ще ти кажат - няколко години съм карала снегорин в Аляска :1062. Радвам се, че вече пишеш по-редовно.... Не казвам,че досега си била нещо "нередовна" де :923
Цвети, Оля :421
Вер, има ли нещо за разказване и за показване от почивните дни :923
Чудесен ден ви желая :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Заключено