Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mam4eto31

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте сладурки!

Все не ми остава време да седна пред компа и да драсна няколко реда, но постоянно сте ми в главата, да знаете :923

Аз бях на ПОД в понеделник, да ви кажа, кафявият ориз го сварих в тенджера под налягане, че много дълго се вари това чудо, а после си сложих малко магданозче и ми беше безкрайно вкусно, това ще е моят ориз, много ми беше вкусно!

Иначе да ви се похваля, вторник и четвъртък сутрин си ходя на фитнес, но днес следобед добавих и една зумба :1099 ужасно се накефих, за пръв път бях и се чувствам супер! Момичета препоръчвам го това чудо, невероятно е, излезнах вир вода, това ще е моят спорт, да не говорим че ще се науча на доста танцови движенийца :1081
От фитнеса няма да се отказвам, сигурно ще сменя дните, че и зумбата е вторник и четвъртък!

Та така, имах един много зареждащ ден :954
tita

Мнение от tita »

Доволна съм след вчерашния ПОД. :954
Килограма, дето бях качила след детоксикацията е свален. Вероятно не е само заради ПОД-а, но се надявам да задържа така до следващия детокс.

Успешен ден от мен!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И аз съм доволна - стоя си 55 кг. Верно, не свалям, но и не качвам. :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Моят резултат пак е никакъв, но ми светна :idea: :idea: :idea: защо е така - зле съм с водата
Другия път ще поправя грешката!
zdravez

Мнение от zdravez »

Момичета, и аз да се отчета за вчерашния ПОД.Само 0.500кг.надолу, но аз и на това съм доволна като се има впредвид , че вчера се очерта доста натоварен ден и не успях да си сваря ориза.Бях само на 4 портокала, 0.500л. зелен чай, 2 кафета и само 1 л. вода. Приятни почивни дни! :954
deina0071

Мнение от deina0071 »

droidd написа:
cchery написа:а утре да се отчетете както му е редно
Абе утре си е за утре, аз да си кажа за сега. :222
Голям зор видях днес........аха да се предам ама издържах до сега поне за храната съм на 6 /ама изпих една малка ракия, :oops: що ми се припива все на ПОД-а-незнам. :1044 Сигурно за дизинфекция :221
Дано да няма други прегрешения.
Утре ще си кажа :1047
Стискам ви палци на всички :524 :923 :923 :923
И аз си пиинах малко ракиика,ами то една хубава зелена салата как да устой човек :221 Иначе резултата е -500гр(за мен щом си е надолу е добре)хайде страхотен,слънчев петък ви желая и доооооооооооо следващия ПОД :fan Топло е да се движим повече :1099
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Блудната дъщеря се завърна. :razz:
Днес реших да разтоварвам, но за да не се изкуша от нещо, рекох да се запиша. :1062
Нямам никакви плодове и ме осени гениалната идея да съм на зеленчук. :lol:
Та така.....до момента имам два домата изядени, още един ме очаква, гулия имам и
спанак, мисля да си ги хрупам без подправки, в скромни количества. :)
Наливам се с вода и съм щастлива, че имам неограничен достъп до 00. :lol:
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Чева, ти започна да се губиш като старите пари :221 . Я, разкажи как си, що си! Липсват ми суровите ти рецепти. Днес например, си направих от суровия десерт с тиква и похапвайки сладко си мислех за теб. :954 :954 :954
олеся

Мнение от олеся »

Най-после и от мен успешен ПОД вчера (2-ри след детокса) - за съжаление с бял ориз, 4 ябълки и 2,5л.вода. Чувствам се много добре, не съм се мерила на кантара, но усещането ми е прекрасно. От днес смятам да се пробвам да тичам. Надявам се 7 мес. след раждането да успея без проблем. Така се притеснявах и за ските преди 1 месец, но нямах никакви проблеми и цяла седмица беше супер.
Чудя се за включване в конкурса за ветерани - трябва да сваля 15 кг., като за начало искам само скромните 10кг. :1062
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Сиренце, много мило ! :923
Къде я намери тази тиква по това време ? :)
Не готвя и не снимам, нямам вдъхновение, пък и още ми се подгажда
при мисълта за някои храни. Чакам да ми мине общо взето. :1062
И на зеленчуци не било зле. :plezya se
Не знам дали ще има ефекта "МИНУС" :lol: ,
но все е по-добре от нищо. :222
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Здравейте момичета. Не съм ви чела, миналата седмица пропуснах ПОД-а, тази се надявам да го спазя вече. Имах малко грижи в повечко, но няяма да се оправдавам.
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Заключено