Здравейте мили момичета
Аз днес се чувствам много добре, за първи път от много време на сам знам, че съм добре и че нищо ми няма. Не бях усещала това чувство толкова дълго време. Знам, че има още какво да се оправя, но пък стигнах до там, че да се чувствам добре, за което съм изключително радостна. Сега остава да поработя върху емоционалната и психическата страна на нещата и ще постигна целта си. Стремя се да постигна и да запазя хармонията в душата си и да не гледам на пред в бъдещето, а да се съсредоточа върху настоящия момент и върху това да постигна хармонията между ум, дух и тяло, както казва интруктурката ми по йога
Фюти, стискаме палнци, всичко да мине чудесно, за което сме сигурни де и те чакаме да се похвалиш след като приключи
Нели, страхотно описание, наистина е вдъхновяващо и има толкова много истина в думите ти.

По-добре не знам дали може да се каже. Жалко е за нас, за нашата държава, защото никой не го интересува. Не искам по този начин да живеем, не искам по-този начин да живеят децата ми, не искам такава мрачна да бъде действителността в държавата ни.