Лятна жега, спам и още нещо

Свобода на словото
Заключено
futarela
Философска система

Re: Лятна жега, спам и още нещо

Мнение от futarela »

A дОБРА ВЕЧЕР! :222
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

нЯМЯ ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ЗА СРЕЩА В СЪБОТА ??? иМА ТЕМА А НИКОЙ НЕ Е ПИСАЛ ТАМ .......... :shock: АЗ РАБОТЯ И ВСЕ НЕ МИ СТИГА ВРЕМЕТО ...... ДОРИ ЗА епилатора не остава време.... Ей така я карам! Утре имам проверка от ДВСК . Ще мине ))) Надявам се добре )
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Добър вечер.
Влизам само да ви видя как сте, кой писал и да ви драсна един - два реда, да си оправя настроението.
Фют, ще мине добре, ти си оправна и всеотдайна в работата ти. Успех. Лека от мен.
Ver

Мнение от Ver »

futarela написа:нЯМЯ ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ЗА СРЕЩА В СЪБОТА ???
Явно ще дойдат в последния момент :222 или няма да са в града, като мен например :222
Приятно срещане мацки :954
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Момичета, как стоеше въпроса с ментата иприемане на хомеопатия? По точно имам в предвид пастата за зъби.Колко време след миебето трябваше да мине за да мога да приема хомеопатия?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

15-20 мин са достатъчни.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Зори, благодаря ти :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте мили момичета :)

Аз днес се чувствам много добре, за първи път от много време на сам знам, че съм добре и че нищо ми няма. Не бях усещала това чувство толкова дълго време. Знам, че има още какво да се оправя, но пък стигнах до там, че да се чувствам добре, за което съм изключително радостна. Сега остава да поработя върху емоционалната и психическата страна на нещата и ще постигна целта си. Стремя се да постигна и да запазя хармонията в душата си и да не гледам на пред в бъдещето, а да се съсредоточа върху настоящия момент и върху това да постигна хармонията между ум, дух и тяло, както казва интруктурката ми по йога :)

Фюти, стискаме палнци, всичко да мине чудесно, за което сме сигурни де и те чакаме да се похвалиш след като приключи :)

Нели, страхотно описание, наистина е вдъхновяващо и има толкова много истина в думите ти. :826 По-добре не знам дали може да се каже. Жалко е за нас, за нашата държава, защото никой не го интересува. Не искам по този начин да живеем, не искам по-този начин да живеят децата ми, не искам такава мрачна да бъде действителността в държавата ни.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

futarela написа:нЯМЯ ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ЗА СРЕЩА В СЪБОТА ??? иМА ТЕМА А НИКОЙ НЕ Е ПИСАЛ ТАМ .......... :shock: АЗ РАБОТЯ И ВСЕ НЕ МИ СТИГА ВРЕМЕТО ...... ДОРИ ЗА епилатора не остава време.... Ей така я карам! Утре имам проверка от ДВСК . Ще мине ))) Надявам се добре )
Който не успее за събота вечерта, може да се поправи в неделя на обяд - 12 часа в Борисовата градина. Вижте подписа ми! :954 :954 :954 Една от съблогерките ще носи тибетска гъба! Аз ще нося нахутени сладки, Бобката - домашни солетки! Ще направим едни празник на децата, а ние, които сме загубили по някого от рак ще си поговорим как да се справим с това..... И най-вече ще ни е забавно и весело, защото аз съм сигурна, че татко не би искал да тъгувам и плача...
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Нели, страхотно описание, наистина е вдъхновяващо и има толкова много истина в думите ти. :826 По-добре не знам дали може да се каже. Жалко е за нас, за нашата държава, защото никой не го интересува. Не искам по този начин да живеем, не искам по-този начин да живеят децата ми, не искам такава мрачна да бъде действителността в държавата ни.
Ели, и аз продължавам да съпреживявам написаното от Нелката вчера. Аз съм си така... нещо като ме впечатли ииии дълго го мисля. И аз не искам да живея по този начин. И аз не искам да живея с такива оправници и администрация. И аз искам да се чувствам добре и сигурна в родната си страна! И да имам ВЯРА! Не държа на религията! Искам си вярата!
Нели написа:
cchery написа:архитектурата на Младост прилича на килим, съшиван от слепци с ревматоиден артрит и тежка форма на олигофрения!!!
:955 :955 :955

Бисерчета ръсиш, Чери, бисерчета! :326
Сега се сетих, че килим е доста силно за рогозката, която реално е Младост :lol: :lol: . Както и да е! Нелка, абе я кажи..... какви подаръци получи ти?!?! :roll: :roll: :roll:
VIKI1023 написа::1122 Здравейте,нямах нет,но вече съм тук,ще наваксам скоро да ви видя как сте.
Краси, сега ми кажи, че вече си си в София и довечера между 17.30 - 18.00 часа нямаш ангажименти и можеш да дойдеш на площадката зад Патиланци?!? :) :) :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Не е ли време за едно есенно-зимно спамче? :1028
Много хубав ден е навън - прохладно, свежо. За леки, есенни дрехи.
И ароматен чай.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Заключено