Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
IliyanaPP

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от IliyanaPP »

90 дневната диета е много добра. Аз си я ползвам от година и половина. В началото свалих 10 килограма и сега благодарение на нея си поддържам идеална фигура. Освен това и лунната диета не е за подценяване.
eleen

Мнение от eleen »

И аз смятам да започна тази диета . Дано да се получи. От известно време закуската ми е ленено семе, сусам , трици и пшеничен зародиш с вода и лъжица мед. Моля дайте съвет дали ще се впише в този режим ? А не искам да се отказвам от тази закуска - определено ми се отразява добре.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Елийн, пиши как върви 90-дневната при теб :940
Аз два пъти съм я правила, и двата пъти останах страшно доволна от нея!
С теб съм, стискам палци и чакам да споделиш.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Може ли да задам въпрос, на тези от вас, които са я правили в съчетание с детокс - как минава детокса? Спирате до плодовия ден примерно, 3 дни детокс и продължавате с белтъчния или от плодов пак на плодов или както се пада? В смисъл тези три дни как ги броите? Защото детоксите ми се отразяват прекрасно и не искам да се откажа от тях.
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Аз мисля да е започна сле детокса....Изчетох почти цялата темичка и ми хареса ,че наистина има добри резултати а и това че може да се хапва всичко ,но в различни дни много ми хареса....А и може да се съчетае с детоксите...
Булче ,ако искаш да започнем след сегашния детокс....До колкото разбрах момичетата започват след детокс с протеиновия ден,т.е. с първия ден от диетата...независимо кой ден от диетата ти се пада преди детокса.
Булка Марулка

pepidzheneva аз този път не изчетох темата :oops: Нещо не ме държи дупето на едно място, нищо че е голямо по обем :mrgreen: Благодаря ти!
Точно след детокса мисля да я почна! Вторник да захраня със салати и сряда да съм на протеинов. Много ще се радвам на компания ти! Съгласна ли си така или имаш друга идея?
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Булче,много ще се радвам на компанията ти...аз ще е започна от сряда..защото мисля да захранвам два дни след детокса,но ще ти пиша пак във вторник вечер да видя как върви при мен.... :923
Булка Марулка

Ще те изчакам да си вървим комплект :222
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Ох...и аз закъснях много ,дано не съм те изнервила...този детокс много зле ми се отрази,то не бяха заспивания по никое време,отпадналост,липса на концентрация...не знам вече и аз какво става с мен :126
А 90 дневната е почвам от четвъртък,мисля и утре(сряда) да захранвам със зеленчуци ,много ми е рано за един протеинов ден...
Ако си съгласна с мен от четвъртък ще се радвам да сме заедно на старта,но ако ти пък си се нагласила да стартираш утре- няма да ти се разсърдя ....а пък аз днес се усетих че в предходния пост нещо съм объркала дните...т.к. хем казвам ,чя ще захранвам два дни хем от сряда да започваме 90 дневната...смях от всякъде...извини ме ако съм те подвела...
И поздрави от мен за прекрасния ти резултат от юнския детокс-5кг са си супер постижение...браво..адмирации....
Е това е от мен ,един заблуден свободно движещ се електрон... :923
Булка Марулка

Наистина ме учуди много :lol: , но аз най-редовно бъркам кой ден сме!
Някак се настроих, че днес ще ми е първия ден. Много ми се искаше да вървим заедно, но нямам търпение до утре. Може на следващият детокс да се изравним. Започвам с протеинов днес.
Като се погледна в огледалото и ме изпълва едно лудо нетърпение да не го заемам цялото и да се радвам на фигурата си, че чак и един ден не мога да изтрая.
Благодаря ти!
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Как си Булче,как върви при теб...аз започнах от вчера,днес ми беше втори ден но нещо не съм много очарована....дано това да е само някаква първоначална заблуда....
Утре ще ми е въглехидратен ден (моя любим)...
Публикувай отговор