Епа, опа, хопа-тропа

пристигам и тук в третия ден от отдаването ми на луната и нейната пълнота

. Както сигурно вече сте се досетили нещата са на шест, щом ми е така бодро след 2 дена глад

. Още един, от който остана даже и половина ииииии вятърът вече ще може да ме издуха

. Де да беше така де...
Всичко върви по план при мене - снощи пийнах чашка бира..... за компания на мъжа им. Беше чаша, но не ми се пиеше и затова половината остана. Иначе за вчерашния ден имам половин кило грозде и 1 круша - верно съм като някоя мецабаба обаче

. Скоро време ако почна и гърненца с мед да си складирам ииииии ще ми излезе име. Днес съм решила повече на сокове да го карам и за целта си купих от Промаркет литър портокалов сок и половин литър ябълков. Не знам защо бях останала с впечатление, че сокът от ябълки е компромисен вариант, но вчера отворих сайта на док и си прочетох, че сокът може да е или от цитруси, или от ябълки! Така че...... явно съм била в грешка. Няма да ги пия заедно, а разделно. Ако прегладнея, имам още грозде...
От сайта на док едно изречение по повод детокса много силно ме впечатли:
"Краткотрайното гладуване позволява 12 литра "замърсени" телесни течности да се заменят с чисти, а работата на лимфната система се облекчава."
Ето това правим всъщност..... изхвърляме мръсотията. И не само я изхвърляме, но и подменяме с нова, живителна течност от която организмите ни черпят бодрост, младост и най-вече здраве!
Листопад, наистина по-добре е да не продължаваш детокса повече от 3 дена! Винаги можеш да направиш ПОД или пък.... самото ти захранване да е тридневно, с което всъщност ще допродължиш пречистващия ефект и няма да стресираш организма си.
Суити, Вики-Пики, това с децата и техните болести при мен прерасна в параноя.... Вече трудно устоявам на паническите атаки, в които ме хвърлят кашлиците им и потърсих професионална помощ... Ще ви кажа как е минало.
Вики, наши приятели имаха същия проблем с момченцето си - фибрилни гърчове. Почнаха когато малкият беше на годинка и месец... като третият е бил много жесток - няма да се впускам в подробности. Бяха на невролог, на ЕЕГ и какво ли не още - в крайна сметка минаха 3-годишна терапия с Депакин. Не сме говорили след като го спряха дали е имало проблеми, но така или иначе детето им е вече във възрастта, в която израства тези гърчове и искрено им пожелавам да не ги видят повече!
нушана написа:Здравейте и от мен. Поздравления за страхотния форум

.След няколко месеца лутане по лекари и пиене на антибиотици реших да потърся алтернатива и попаднах на вас. Днес започвам втори детокс и реших и аз да се включа. Направих си сокчето и се надявам и този път да устоя.Пожелавам успех и здраве на всички.

Нушана, радвам се че се включваш и пишеш! Успех ти пожелавам ииииии идвай да споделяш, че да минава по-лесно времето

.
Янче, а теб хич не съм те забравила.... вярно, че установих липсата ти де

. Дали от това, че е бил тринадесети или просто..... като се завържат една поредица детокси и на човек му писва

, няма значение за т.нар. от теб
провален октомврийски детокс! За този ти пожелавам повече воля и да устискаш!
Чева, гледам имаш си една мечта

..... аз съм само на 400 г от моята

: ще се радвам да ги постигнем заедно!