Детоксикация през ноември

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Re: Детоксикация през ноември

Мнение от Орхидея »

Хайде и аз съм тук от днес :)!

И без това от вчера наобяд се опитва да ме сбори някаква болестчица, но няма да й се дам :plezya se !

Ще съм на чай и ябълки и евентуално грозде, за повече енергия, че на този етап си ми е нужна :).

Успех на всички!
нушана

Мнение от нушана »

Здравейте и от мен. Поздравления за страхотния форум :524 .След няколко месеца лутане по лекари и пиене на антибиотици реших да потърся алтернатива и попаднах на вас. Днес започвам втори детокс и реших и аз да се включа. Направих си сокчето и се надявам и този път да устоя.Пожелавам успех и здраве на всички. :954
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

listopad написа:имам въпросче,винаги 3 дни ли е детокса или може и повече?в смисъл повече като ден -два.
Не може повече, тогава ще е гладуване, а не детокс.
Оптималният детокс е три дни, но може да бъде и по - кратък - 1 или 2 дена,
като основният ден е този на пълнолунието.
Тогава е отливната вълна, която "измива" токсините. :222

Добре дошли на новите попълнения! :923

Имаме много хубава обощена тема, можете да я прочетете.

Детоксикация на организма - ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТ

Няма да ви се изясни от първия път, но с повече причитане и практика - ще стане. :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

И аз съм тук тук този месец (след пропуска миналия :oops: ). Тъй като довечера сме на РД, ще стартирам от утре на ябълки. Тук цитрусите са с космически цени и както казва Сиана "Портокалите от 3 лв ми горчат" :lol: (те вярно горчаха, де). Мисля да карам 2 дни - 10 и 11 и ми се е завъртял един житен режим в главата за начало на поста, но .... ще му мисля после.
Vicky-Picky написа:Чудя се, дали да не го опна на един ден детокс след АБ-то?
Не мисля, че ще навреди, но задължително направи схемата за изчистване от АБ! Ако не я знаеш, свиркай, ще пишем.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Епа, опа, хопа-тропа :1128 :1128 :1128 пристигам и тук в третия ден от отдаването ми на луната и нейната пълнота :221 :221 . Както сигурно вече сте се досетили нещата са на шест, щом ми е така бодро след 2 дена глад :1062 :1062 . Още един, от който остана даже и половина ииииии вятърът вече ще може да ме издуха :1062 :1062 . Де да беше така де...

Всичко върви по план при мене - снощи пийнах чашка бира..... за компания на мъжа им. Беше чаша, но не ми се пиеше и затова половината остана. Иначе за вчерашния ден имам половин кило грозде и 1 круша - верно съм като някоя мецабаба обаче :1062 :1062 . Скоро време ако почна и гърненца с мед да си складирам ииииии ще ми излезе име. Днес съм решила повече на сокове да го карам и за целта си купих от Промаркет литър портокалов сок и половин литър ябълков. Не знам защо бях останала с впечатление, че сокът от ябълки е компромисен вариант, но вчера отворих сайта на док и си прочетох, че сокът може да е или от цитруси, или от ябълки! Така че...... явно съм била в грешка. Няма да ги пия заедно, а разделно. Ако прегладнея, имам още грозде...

От сайта на док едно изречение по повод детокса много силно ме впечатли:

"Краткот­райното гладуване позволява 12 литра "замърсени" телес­ни течности да се заменят с чисти, а работата на лимфна­та система се облекчава."

Ето това правим всъщност..... изхвърляме мръсотията. И не само я изхвърляме, но и подменяме с нова, живителна течност от която организмите ни черпят бодрост, младост и най-вече здраве! :)

Листопад, наистина по-добре е да не продължаваш детокса повече от 3 дена! Винаги можеш да направиш ПОД или пък.... самото ти захранване да е тридневно, с което всъщност ще допродължиш пречистващия ефект и няма да стресираш организма си.

Суити, Вики-Пики,
това с децата и техните болести при мен прерасна в параноя.... Вече трудно устоявам на паническите атаки, в които ме хвърлят кашлиците им и потърсих професионална помощ... Ще ви кажа как е минало.

Вики, наши приятели имаха същия проблем с момченцето си - фибрилни гърчове. Почнаха когато малкият беше на годинка и месец... като третият е бил много жесток - няма да се впускам в подробности. Бяха на невролог, на ЕЕГ и какво ли не още - в крайна сметка минаха 3-годишна терапия с Депакин. Не сме говорили след като го спряха дали е имало проблеми, но така или иначе детето им е вече във възрастта, в която израства тези гърчове и искрено им пожелавам да не ги видят повече!
нушана написа:Здравейте и от мен. Поздравления за страхотния форум :524 .След няколко месеца лутане по лекари и пиене на антибиотици реших да потърся алтернатива и попаднах на вас. Днес започвам втори детокс и реших и аз да се включа. Направих си сокчето и се надявам и този път да устоя.Пожелавам успех и здраве на всички. :954
Нушана, радвам се че се включваш и пишеш! Успех ти пожелавам ииииии идвай да споделяш, че да минава по-лесно времето :1062 :1062 .

Янче, а теб хич не съм те забравила.... вярно, че установих липсата ти де :razz: . Дали от това, че е бил тринадесети или просто..... като се завържат една поредица детокси и на човек му писва :roll: :roll: , няма значение за т.нар. от теб провален октомврийски детокс! За този ти пожелавам повече воля и да устискаш!

Чева, гледам имаш си една мечта :1062 :1062 ..... аз съм само на 400 г от моята :221 :221 : ще се радвам да ги постигнем заедно! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Момичетааааа, не мога да ви се нарадвам !!! :923 :524 Голяма тайфа сте заформили :326
Аз ще се включа на 11-ти с цитруси, че ще имам да наваксвам след толкова празници. :221
Vilip

Мнение от Vilip »

Здравейте и от мен!
Много приятна група ! Включвам се и аз..Втори ден съм ДЕТОКСЧЕ,сутрин солчица за събуждане,после зелен чай с жасмин,и натам , сокче от грейпфрут и чайчета и така до края на вечерта.Лягам си рано да не убия кучето и половинката.Днес ми е малко студено иначе съм Ок.Успех!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Хайде и аз да се цопна най-накрая. От сутринта хвърлям по едно око,но не остава време да драсна.
listopad написа:добро утро,до тук успешно,да видим днес как ще е ,дали ще издържа
Аааа,ще издържиш,ще издържиш...нямаш избор. Щом голямото Мрънкало (разбирай мен) следи изкъсо...Не си струва някак да прецакваш на половината детокса. Половината ти мина вече,за какво се хаби вчера...Мисли в тази посока и няма да сгафиш! :923
Мацки,при мен детокса върви с пълна сила и не само детокса-крушата вече я одрусах,ама само един път. Утре чакам листопада й.
Добре дошли на всички нови и не чак толкова нови момичета. Драго ми е да видя Орхи, Мамчето...ей ,момичета,липсвате ми тук в извън детоксово време.
Мамче,чакам те тук:Детоксикация при деца,както и всички,които могат да помогнат с опит и идеи.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Айде и аз да се разпиша.Като изключим лекия световъртеж всичко е ок при мен.Успех на всички :524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа:От сайта на док
Добре , че сподели! Последно беше в реконструкция и го бях забравила.
Сайтът на д-р Михайлов - ЛЕЧЕБНИК

cchery написа:Чева, гледам имаш си една мечта :1062 :1062 ..... аз съм само на 400 г от моята :221 :221 :
И 2 дена преди мен! :1028
Очаквам с нетърпение утрешното ти теглене. :923
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес почнах детокса.
Както си му е редът: английска сол, вода, чайове с мед, кафе 2 в 1 с малко какао :oops: , ябълки и круши. За довечера съм си направила една купичка с кисело мляко, овесени трици, сурово кашу и стафиди, че вечерите са ми много злобни, не издържам психически на гледката как мъжът и детето се хранят и почти винаги нарушавам, като ям заедно с тях и после горчиво съжалявам. Затова този път съзнателно реших да ям с тях, ама не примерно мусака и хляб, а мляко с трици и стафиди. Знам, че е нарушение, но за момента това мога, това правя :plezya se
Утре и вдругиден ще гледам да се стегна повече и да си изкарам изцяло на вода, кафе и плодове. Дано устискам, че после да се радвам :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Заключено