Здравейте и от нас!
Момичета и аз съм с вас,дано всичко се нареди по-скоро,както казва нашата мила леля,все ще се намери за какво човек да се ядосва......
Ето и ние от вчера сме с болни гърла,първо Анджи се оплака,а днес вече и мен ме боли,следобед ще слагам компреса с извара,започнахме Ангин хил и мисля да опита със схемата на Чери с Фитолака и Меркуриус,както и Енгистол,защото едвам преглъщаме,дано за празниците да се оправим и да не заразиме бебка,а на нея освен осцилококцинум какво мога да и включа,че тя много често започна да ми подкихва

аман от болести тревоги и прочие.......много ми е криво,че сега покрай Коледа вместо пари за подаръци пак ще трябва лекарства да купуваме...ама няма как...дано поне не е нещо сериозно,ако някой може да ме посъветва друго ще съм щастлива
а относно петъчното тържетсво на Анджи,беше прекрасно,почувствах се най-гордата майка на този свят,Анджи се държа чудесно,въпреки че за първи път въобще стъпва в градинката,много бях щастлива,както и тя
[img]http://www.picvalley.net/u/1622/170898746114986150051324199338gc6pTJbE3etBsQpTKgYd_m.JPG[/img]
това е за сега от нас весел ден ви пожелавам