Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Мнение от Сиренце »

Много ми се събра тези дни! :328 Имам нужда от приятелско рамо, на което да поплача. Знам, че ако споделя тук ще изпитам огромно облекчение и ще получа подкрепа, но .... може би когато нещата станат малко по-ясни. Сега само ще помоля за вашата положителна енергия, защото на двамата с Цецо ще ни е нужна много сила, за да се преборим с кошмара, наречен "държава".
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сиренце написа:Много ми се събра тези дни! :328 Имам нужда от приятелско рамо, на което да поплача. Знам, че ако споделя тук ще изпитам огромно облекчение и ще получа подкрепа, но .... може би когато нещата станат малко по-ясни. Сега само ще помоля за вашата положителна енергия, защото на двамата с Цецо ще ни е нужна много сила, за да се преборим с кошмара, наречен "държава".
Цони, имаш цялата ми подкрепа, енергия и стиснати палци! Точно вие с Цецо заслужавате много! И аз съм затънала в един кошмар в момента, но..... да знаеш: ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕМ, ЕЙ! На моменти искам да пребия някого..... нечия нахална, нагла, тъпа, инфантилна, безукорна, безчувствена, олигофренична, подигравателна и себична муцуна! Неразбрани от неразбиращи! Ей това сме....... Прегръщам те, Цони ииииии можеш да плачеш на рамото ми! Аз го направих преди 2 часа на пода в кухнята..... просто понякога искам да потъна и да се размия.... да не се виждам! :328 :328 А вместо това.... ирония........ изплувам все повече :) :) и се забелязвам и от слепци......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

cchery написа:Неразбрани от неразбиращи! Ей това сме.......
А те са толкова много, толкова много,.... Вече започнах да се съмнявам в собствената си нормалност. Дали пък аз не съм тотален идиот, а не те :1044 :1044 :1044 ?

Но каквато и да е истината, не мога да им простя, че в момента гледам петгодишната си дъщеря, която подскачайки украсява елхата, а аз не мога да и се радвам, защото една буца ми е заседнала в гърлото.
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

[quote="cchery] просто понякога искам да потъна и да се размия.... да не се виждам! :328 :328 А вместо това.... ирония........ изплувам все повече :) :) и се забелязвам и от слепци......[/quote]
Много добре казано.

Момичета, каквото и да е, :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923 !
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

cchery написа:Неразбрани от неразбиращи! Ей това сме....... Прегръщам те, Цони ииииии можеш да плачеш на рамото ми!
:829 Цони, Ани, имате цялата ми положителна енергия и двете ми широчки раменца-място има :923 :923 :923 :923 :923 :923 :923
И това ще мине.... дай Боже скоро :524
Ver

Мнение от Ver »

Сиренце :920
П.П. АКо сте здрави, м****та им на другите проблеми!
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:1023 :1023 :1023
cchery написа:
Сиренце написа:Много ми се събра тези дни! :328 Имам нужда от приятелско рамо, на което да поплача. Знам, че ако споделя тук ще изпитам огромно облекчение и ще получа подкрепа, но .... може би когато нещата станат малко по-ясни. Сега само ще помоля за вашата положителна енергия, защото на двамата с Цецо ще ни е нужна много сила, за да се преборим с кошмара, наречен "държава".
... И аз съм затънала в един кошмар в момента, но..... да знаеш: ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕМ, ЕЙ! На моменти искам да пребия някого.....
С вас съм момичета :1062 Повече от 2 месеца вече и аз съм в подобен кошмар :126
:940 :940 :940
Ама както е казала Верчето:
Ver написа:АКо сте здрави, м****та им на другите проблеми!

Ееех, само да не бях сега с компрес на гърлото или поне да имах глас, но ... няма 100% щастие :1062
А на бас, че нещата ще се оправят... по един или друг начин :222
"Всичко свършва добре. Ако нещо не е добре, значи още не е свършило" :329
Чери, много са сладки Коко и Бели :940 Пък градинската ви тема за дискусии...лелеее, голям смях. Само в моноспектаклите на Камен Донев и Мариус Куркински съм виждала такова скачане от образ в образ и такива смислени диалози между същите :1140 :1140 :1140
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Eх , момичета тук съм и макар и да плачете и да се ядосвате съм с вас . Ако мога с нещо да помагам съм на среща :923 :923 :923 :975 :1182
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ИДВА КОЛЕДА И ВСИЧКО ЩЕ ОТМИНЕ ! ПРЕКРАСНИЯ ДУХ НА ПРАЗНИКА ЩЕ ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ НИ В ТОЗИ МАЛЪК ГОЛЯМ ФОРУМ СПОКОЙСТВИЕ И УЮТ . БЕЗ ВАС НЯМШЕ ДА Е СЪЩОТО . КОГАТО МИ Е КОФТИ САМО МИСЪЛТА ,ЧЕ ВИ ИМА НЯКЪДЕ ТАМ , кой у дома си ,кой в офис или на пазар ...ме успокоява и ми дава сили да продължа . Тук се разбираме и си съчувстваме и в лошо. Ето това е прекрасно ! Изпращам на всички от моята положителна енергия и ви желая хубава неделя .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравейте и от нас!
Момичета и аз съм с вас,дано всичко се нареди по-скоро,както казва нашата мила леля,все ще се намери за какво човек да се ядосва......
Ето и ние от вчера сме с болни гърла,първо Анджи се оплака,а днес вече и мен ме боли,следобед ще слагам компреса с извара,започнахме Ангин хил и мисля да опита със схемата на Чери с Фитолака и Меркуриус,както и Енгистол,защото едвам преглъщаме,дано за празниците да се оправим и да не заразиме бебка,а на нея освен осцилококцинум какво мога да и включа,че тя много често започна да ми подкихва :1044 аман от болести тревоги и прочие.......много ми е криво,че сега покрай Коледа вместо пари за подаръци пак ще трябва лекарства да купуваме...ама няма как...дано поне не е нещо сериозно,ако някой може да ме посъветва друго ще съм щастлива :329
а относно петъчното тържетсво на Анджи,беше прекрасно,почувствах се най-гордата майка на този свят,Анджи се държа чудесно,въпреки че за първи път въобще стъпва в градинката,много бях щастлива,както и тя
[img]http://www.picvalley.net/u/1622/170898746114986150051324199338gc6pTJbE3etBsQpTKgYd_m.JPG[/img]
това е за сега от нас весел ден ви пожелавам
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Момичета една голяма :922 :828 и от мен. Тези дни и по точно днес и на мене ми е :cry: поплаках си и като прочетох какво е написала Вер си казах точно така...майната му!!!
Във вторник Симко ще имат празник в градината и сме много развълнувани.Чакаме дядо коледа с нетърпение.Аз също във вторник ще имам специален ден.Ще ходя при децата от "Защитените жилища" в Разград.С група ученици, които са приготвили изненади за децата а аз ще свиря и ще пея Рождествени песни.Много съм развълнувана а пръстите ми още повече :1062 Този, който е свирил на китара знае, че при малка почивка после много боли да "натискаш" струните, но това е нищо в сравнение с радостта, която ще изпитат децата :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено