Януари с детокс да започнем, килата за враг да нарочим!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Януари с детокс да започнем, килата за враг да нарочим!

Мнение от cchery »

марчи написа:Здравейте, детоксита! Тази сутрин вече си пих ансолче, сега пия фрешче и почва да ми става малко студенко, та почвеам да запарвам чайчето. Вчераааа мааалко се издъних вечерта, но днес се надявам да наваксам. Успешен детокс на всички и много минусчета.

Ееееее, Док, радвам се да те видя, голяма подкрепа си :524 :329
МарчИии, ти си като слънчев лъч по пълнуние, озарил безпощадно моята изстрадана душа! :1062 :1062 С две думи - толкова много се радвам да те видя тук, че ме напъва....... ама не това дето е редно по пълнолуние да напъва, а поетичната муза! :924 :924 :924 :924
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
petya_d75

Мнение от petya_d75 »

droidd написа: аз в началото пиех ансола към 10.30ч. и то след кафето :1044 Сега започвам с него още като стана. Не виждам особена разлика :923 Но според мен , ако не можеш да го изпиеш преди обяд, го пропусни. Някои карат без него. Та каквото и да решиш- ще е както трябва :524
Много благодаря, точно така и направих днес, устисках до 10:30ч (пих само 1-2 глътки кафе) и след това вече стартирах. Мноооого се радвам, че ще успея да го направя както трябва този детокс, и се чувствам доста добре като цяло!
Дано се справя и със захранването! :mrgreen:
Успех на всички! :923
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте мили мои
Липсвахте ми страшно много на душата и на тялото(натрупах малко кг около тези празници)
аз стартирам детокс от днес и искам да го продължа 1 седмица....повярвайте имам страхотна нужда от изчистване.......
нямам време да ви изчета ,че събирам багаж тези дни ...бях на гости на мама и утре се прибирам.....та като се поусвободя ще чета,пиша и гладувам качествено
целувам ви и ви обичам много
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Пепи, не насилвай нещата!Няма смисъл. Само ще се изтормозиш психически (да не говорим и физически), а резултата няма да е много по-различен от 3-дневен детокс. Ще стресираш организма,а това не е добре. Освен това Док не препоръчва детокс веднага след пълнолуние. По-добре карай по старата добре изпитана схема- 3 дневен детокс, ПОД всяка седмица,без закуска,ранни вечери, много вода...нещата стават бавно,но трайно. Въоръжи се с търпение и действай!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Как стеееееееее?!? Някои са на финала :1099 , други едва сме стартирали :???: :???: ..... ще оцелеем ли и този път?!?! Аз дотук се справям доволно с водата - вече имам литър и половина, 1 голям чай, 1 литър сок, а ананасът, който си купих още не съм разрязала! Така че всичко е наред!

Сутринта кантарев беше запецнал и не можах да се изтегля от колко кила почвам :mad: :mad: . Но събота сутринта бях 71,2 .... та оттам ще ги пиша този път.

Честно казано нещо не съм мотивирана хич този път, но понеже качвах една темичка в "суетния" форум и се нахъсах и амбицирах доволно. Ето вижте я и вие, ако нещо се огъвате междувременно :) .
pepidzheneva написа:Здравейте мили мои
Липсвахте ми страшно много на душата и на тялото(натрупах малко кг около тези празници)
аз стартирам детокс от днес и искам да го продължа 1 седмица....повярвайте имам страхотна нужда от изчистване.......
нямам време да ви изчета ,че събирам багаж тези дни ...бях на гости на мама и утре се прибирам.....та като се поусвободя ще чета,пиша и гладувам качествено
целувам ви и ви обичам много
Хайде, Пепиииииии, чакаме те сред нас! :923 :923
Мърмори написа:Пепи, не насилвай нещата!Няма смисъл. Само ще се изтормозиш психически (да не говорим и физически), а резултата няма да е много по-различен от 3-дневен детокс. Ще стресираш организма,а това не е добре. Освен това Док не препоръчва детокс веднага след пълнолуние. По-добре карай по старата добре изпитана схема- 3 дневен детокс, ПОД всяка седмица,без закуска,ранни вечери, много вода...нещата стават бавно,но трайно. Въоръжи се с търпение и действай!
Зоритас, абе не разбрах - ти детоксваш ли?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Детоксвам аз-вчеранка и днесканка.
rumkas

Мнение от rumkas »

хайде и аз на клончето вече трети ден на сокове и анг. сол-малко ме втресе днес сутринта чак електрическата възглавница не помогна, но ще се оправим. Мисля, че смъкнах от "коледните добавки", кг претеглих, но мерки не си вземах. Нищо другия път повече. Пожелавам Ви леки детокси дни!
petya_d75

Мнение от petya_d75 »

Здравейте! Аз пак с въпрос :oops: (другия месец обещавам да не съм толкова досадна, вече доста неща ми се изясниха), та при захранването могат ли да се ползват покълнали семена и ако могат от кой ден? :923
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте!
Момичета, да се похваля. За един ден кантара отчете -2. Знам, че това са задържани течности и бързо ще върна част от тези кг. но се радвам,че се отървах от тях-макар и временно.. Явно детоксикацията с цитрусов фреш е най- успешната - поне при мен де. Това ме мотивира и днес също ще карам на портокалово- мандаринов фреш. Сутринта хапнах една ябълка, но просто нямах друго под ръка. :lol:
pepa_ilkova, как мина днес? Аз също съм учителка и цяла есен детоксвам със ансол, но при мен ефекта от ансола е минимален.
Mia,много ми хареса това с "пеперудата". :222
олеся, аз предишния път захранващия ден си го направих ПОД и бях много доволна.
mam4eto31, и на мен в последно време на работата ми е по- лесно.
cchery, аз пък втория ден съм малко по- добре. С 00 днес малско се сприятелихме и сега не съм чак толкова подута, но имам малко дискимфорт в стомаха-леко киселини. Забелязвм че ми се получават ако не посещава 00.
petya_d75, ето един мой захранващ ден, през който се чувствам най добре: З- плод + овесени трици/действат ми много добре на стомаха/; О- картофена чорба/без сол, със зеленчуци, може и подправки/ В- картофена чорба или кафяв ориз + салатка. Имаше момичета, които при захранване хапваха и кълнове, но дано ти отговорят самите те.
pepidzheneva, не си стресирай организма. Една седмица си е чисто гладуване.
rumkas , добре дошла и успех нататък.
Хайде не остана време, да не се дадем на финала.
Аз утре захранвам.
Лека вечер! :923
qn4eto

Мнение от qn4eto »

Здравейте, момичета! Поздрави за упоритостта и волята. Аз за пръв път от 15 месеца не детоксвам. Изпитвам носталгия. Иска ми се да съм сред вас, но се поразболях и реших да постъпя по друг начин. Започнах безжитна диета, че се обзаведох със спастичен бронхит и вече 8 -9 дни не може да се овладее спазъма. Отделно вдигнах 170/120 кръвно и лекарствата, които съм принудена да пия не се съвместяват с грейпфрут. Пулсът ми беше над 130. Вече се пооправям, но ме е яд, че се наложи да ползвам кортикостероиди. Изписаха ми антибиотик, но аз не го взех - нямам температура, РУЕ-то ми е 5. Защо да го вземам. Карам по съветите на Док и мисля, че засега всичко върви добре. На вас пожелавам много минуси на кантара и много плюсове за здравето. :329
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

И трети ден приключи,
утре - захранване. :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Заключено