Последният юлски ден за начало на детокс е отреден

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Последният юлски ден за начало на детокс е отреден

Мнение от cchery »

danid написа:Права си, но ме е яд, че ги свалям вече 4 пъти и само малко воля, за да задържа поне половината, вече щях да съм поне със 7-8 надолу, но нека сме оптимисти можеше да са и нагоре :221, така че напред и надолу :922
Какво каза?!? Че можеха да са и нагоре?! Мдаааааа, права си..... защото аз вече съм с 2 нагоре, т.е. съм 72........ И това при толкова много физически усилия, които полагам - тичам сутрин, ходя на фитнес и пилатес. Да, пропуснах този детокс, но предишните 7?!? Бях на линия. Като цяло пропускам между един и два детокса годишно! Бях страшно редовна на ПОД........ и ето..... нещата се връщат. А честно казано ми беше писнало от режимен живот, защото каквото и да е всяка седмица разтоварващ ден и на всеки 28 дена по 3 дена на сокове си е режим. И все още ми е писнало.... И се чудя накъде да се ориентирам. Истината е че няма да спра да правя ДЕТОКСИ, защото здравето ми много се подобри...... но с килограмите още съм на "ВИЕ"......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Хм .. и аз нещо този месец май съм тръгнала в обратна посока. Вчера сутринта поглеждам кантара ... ми почти 64 кг. :shock: Викам си няква грешка, сигурно. Нулирам кантара, калибрирам, качвам се и .. пак си е толкова, 63,7. Позамислих се, че всъщност в момента се чувствам суперско и реших да не му обръщам внимание, игнорирах Кантарев, един вид. ... Ааа- ма - ха .. той ще ми каже на мене как ще се чувствам. :plezya se ... Обаче, тайничко си се нагласих за по-чести ПОД- ни до следващия детокс. :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

tita написа: Обаче, тайничко си се нагласих за по-чести ПОД- ни до следващия детокс. :954
Уф, Титка, чак ме досрамя........ честно :oops: :oops: . Аз пиша, че ме мързи да правя каквото и да било, за да отслабна и в същото време ти противопоставяш воля и решителност ..... БЛАГОДАРЯ! Знам, че ще се стегна! И ще го направя! :922 :922 :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Титка и Черитка- аз днес случайно попаднах на дозичка ансол в чекмеджето на бюрото ми, та реших да си я гаврътна. И после си казах, че би било глупаво да съм изживяла ужаса й и да не използвам действието й- и без това в хладилника имам праскови от вчера. Днес ориз нямам,но ще бъда само плодова. А утре- ПОД, както си му е реда. Та ви каня да си правим компания!

И Черитко не се терзай за мързела-прекрасно знаеш,че човек има нужда от почивка. Естествено, че ще се стегнеш, но когато си готова. Ако искаш пробвай утре с мен,ще разбереш дали ти е дошло времето отново да влезеш в коловоза или имаш нужда от още време. А Титка и аз я поздравявам за позитивното мислене.
Дани, ще ни правиш ли компания? Оли, ти?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:Титка и Черитка- аз днес случайно попаднах на дозичка ансол в чекмеджето на бюрото ми, та реших да си я гаврътна. И после си казах, че би било глупаво да съм изживяла ужаса й и да не използвам действието й- и без това в хладилника имам праскови от вчера. Днес ориз нямам,но ще бъда само плодова. А утре- ПОД, както си му е реда. Та ви каня да си правим компания!

И Черитко не се терзай за мързела-прекрасно знаеш,че човек има нужда от почивка. Естествено, че ще се стегнеш, но когато си готова. Ако искаш пробвай утре с мен,ще разбереш дали ти е дошло времето отново да влезеш в коловоза или имаш нужда от още време. А Титка и аз я поздравявам за позитивното мислене.
Дани, ще ни правиш ли компания? Оли, ти?
Зоринка, не мога да ти обещая за утре. По 2 причини - първо следобеда ще пътуваме към Черни Вит, където ще провеждаме запои :221 и..... другото - днес от 15.30 часа съм на стоматолог-хирург и сигурно ще ми вадят мъдреца, та не мога да мисля по-напред от 15,30 часа днес :1062 .

tita

Мнение от tita »

Утре съм на ПОД, значи. :1028
Черитка, ако днес ще вадят мъдреца, почти съм сигурна, че утре нищо няма да ти се хапва, ....... освен студена ракийка + таратор или ... биричка, евентуално. :lol:
danid
Философска система

Мнение от danid »

Оооо, раздвижване има тук голямо, аз вчера с едни пържоли в 22-23 какво направих и днес съм на праскови, ама няма такъв глад... умирам от глад просто и водата изобщо не помага :328

По този повод утре няма да съм с вас, но другата седмица се надявам поне с 2 ПОД-а да се включа, нямам план, така че чакам покани :329

Трябва и заглавие на нова тема да мислим вече, ама още нямам вдъхновение - дойде :221 - Септември чука на вратата, детоксвай пак по правилата

Хайде, утре ще намина да видя какви ги вършите тук
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Дани,как си? Издържа ли ПОД-а? Лично на мен,когато ми е трудно гледам да не оставам без работа, да съм ангажирана с нещо и то физически, за да не мисля за глада. ако много ти премалява можеш пектинче да си направиш,ориза също мен много ме засища, знаеш му реда, нали?
Виж какво прочетох вчера:

Мислите за храната
Оказва се, че колкото повече мислите за здравословната храна в чинията си, толкова повече мозъкът изпраща сигнали към тялото и то произвежда хормона грелин. Именно той е отговорен за силното чувство на глад, което изпитваме. Така че вие може да сте си направили голяма и вкусна салата с маруля, домати, малко сурови ядки и зехтин, но ако съсредоточавате мислите си върху марулята и колко нискокалорична е тя, грелинът ще подклажда чувството ви на глад и ще ви накара да посегнете към нещо по-мазно.
Изводът е много,много да не го мислим! :1062
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Аз май някъде писах, ама не помня вече къде, за това пак ще си задам въпроса - колко често може да се прави детокс? Може ли да правя и един по между пълнолунията?

Аз вече си върнах 2-та свалени килограма от детокса, ама идва друг след 11 дена : :fan
tita

Мнение от tita »

danielka, детокса си е детокс, когато е по пълнолуние :) , защото тогава течностите в човешкото тяло се подчиняват на влиянието на Луната (онова същото, което определя и приливите и отливите в морето). Това са физични закони, обусловени от гравитационните сили на Луната спрямо Земята. Те са най-сили при пълнолуние и новолуние, когато Земята, Луната и Слънцето са на една линия. Затова и пречистването и детоксикацията е ефективна именно тогава. Английската сол, подпомага изтеглянето на шлаките към червата, заедно с водата и изхвърлянето им от тялото. Обаче с приемането на английска сол не трябва да се прекалява, затова д-р Михайлов, препоръчва между детоксите да се правят плодово-оризови дни (ПОД, както си го пишем съкратено). Правило е да не правиш ПОД в 2 поредни дни. Вярвай ми, дори по 1 на седмица си оказва благотворно влияние. Аз лично задължително правя ПОД на новолуние (освен, ако нещо не провали плановете ми :D).

Ако някъде греша, моля ветераните да ме коригират. :222
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ooo, другото Дани, тъкмо се чудех къде изчезна!
Детокс можеш да правиш по всяко време, особено в случай на ново разболяване. Но ако е за отслабване Док ни е научил, че по пълнолуние има най-голяма сила. Имам добра новина обаче-някъде четох, че новолунието също влияе добре на всички диети и процедури за отслабване, така че може да си детоксваш и на новолуние (лошата новина е, че то е днес).Друг е въпросът дали по този начин няма да изсилиш нещата.Повечето от нас правим плодово-оризови дни, за да задържаме резултатите от детокса и да се поддържаме. Освен това по този начин се "отприщва отслабването" В това лично съм се убедила, а и не само аз. По-скоро пиши как се храниш, какво обичаш да хапваш, по кое време от деня,колко вода пиеш на ден...90-дневната караш ли я още?

Хихи, Танчето ме е изпреварила! Но и аз да се изкажа, като бъдеща дърта свекърва! :1062
Заключено