Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Моята тренировка

Мнение от cvety_rz »

Тук съм и тренирам :954
Благодаря, че ме "изслушвате" :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
tita

Мнение от tita »

cchery написа: ..... Ако имах желанието да се върна назад в темата и да обобщя всички ни, то ще представляваме една изключителна синусоида със стръмни върхове и колосални спадания.
Абсолютно подкрепям тез думи. Аз съм живия пример. :1028
След резултатите с програма от Руми, стигнах до ниво, което ме удовлетворяваше напълно и се чувствах гот. Ето тук дойде момента да се отпусна и малко по-малко започнах да изоставям тренировките, похапвах си повечко сладичко и признавам си имах повече желание да си почивам, от колкото да тренирам. Това е моят колосален спад, за около 4 месеца. Дълъг период, да. Но от 2 седмици насам тренирам яко и с храната влязох в режим, та надявам се след месец да си вляза, що годе, пак във форма. Подхванала съм "Умирай трудно" на Румката ... и няма 'лабаво .. яко мускулна треска. :1209
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Браво, ТИТКА! :326
Аз съм в спад.
Всяка сутрин толкова ми се спи, че едвам ставам за работа...
И това ще мине
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Тити, да знаеш, че ще те ръчкам тогава..... като си решила отново да си сериозна!!! Ти сама го заяви! :1058 :1058 :razz: Не знам за режима доколко можеш да го спазваш, но тренировките.... ами напълно достъпни са.
Kleo написа:Браво, ТИТКА! :326
Аз съм в спад.
Всяка сутрин толкова ми се спи, че едвам ставам за работа...
И това ще мине
Деси, теб с какво да те стимулирам?!? :1044 :1044 Когато се видяхме на Витошка преди няколко дни, ти беше сложила грим по невероятен начин - много добре ти стоеше и беше красива! :954 Сега си представи, ако по-надолу от този грим, има и мечтаното тяло - не говоря за манекенски размери и кокаляци.... а онова тяло, в което се вмества твоето "аз"... Не мога да си обясня защо не си постоянна точно за тренировки и някакъв хранителен режим! Като си упорита като магаре за други неща :1062 :1062 ..... Ти имаш палав поглед. Имаш и същото себеусещане..... Добре де - подплати ги и с една подходяща визия.... Сега ще ми кажеш, че на мен ми е лесно, щото видиш ли ..... съм позаслабнала. Ама, Деска, аз това отслабване го гоня от 5 години...... През февруари 2010 г. си поставих ултиматум да направя нещо за себе си. И макар и бавно и буксуващо, нещата се подреждат...... наистина е много важно да имаш желанието за това!!!!

И друг път съм пускала тази снимка, или по-точно този колаж, който сама си направих през 2010 година...... но искам наистина да те стимулирам по някакъв начин:

Изображение

да ти вдъхна доверие, че начин има...... стига да го има и желанието! :922 :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Благодаря ти, Ани! :329
И повярвай ми, точно на ТЕБ никога няма да ти кажа, че ти е ЛЕСНО :1215
Та ти се бориш от толкова много години и по толкова много начина, докато намериш СВОЯ си, че просто освен респект и похвала, и да си ми пример, няма какво друго да ти кажа!!! :922
И да, ако бях мъж, нямаше да скрия мераците си към тебЯ :mrgreen:
И да, успя да ме мотивираш с последния си пост, сега остава да го препрочитам всяка сутрин, докато зверски ми се спи :222 особено онова с палавия поглед и палавото себеусещане направо изби рибата :222 а като ми каза, че мога да бъда и кански упорита за някои неща :plezya se , защо пък да не мога да бъда такава и за други, далеч по-здравословни, а? Мерсииии!!!! :923 :940
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:....................
И да, ако бях мъж, нямаше да скрия мераците си към тебЯ :mrgreen:
И да, успя да ме мотивираш с последния си пост, сега остава да го препрочитам всяка сутрин, докато зверски ми се спи :222 особено онова с палавия поглед и палавото себеусещане направо изби рибата
Така като насложа нещата, май ми се струва, че срещата ни на Витошка преди няколко дни неслучайно беше в деня на софийския гей-парад.......... :1097 :1097 :1097 :123 :123
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Няма случайни неща, Черита, нямааа :1140
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Деска, с какво се отчиташ днес?! :plezya se :razz:

Аз само с тичане. Моите си стандартни 6 км от сутринта. Бих искала да тренирам с Руми довечера, но нека стане факт, та ще го оповестя.
cvety_rz написа:Тук съм и тренирам :954
Хайде, Цвети, че ми стана скучно сама да си правя лицевите опори :1062 :1062 ..... Не че съвсем ги правя..... т.е. в момента изпълнявам най-леката им версия - ръце подпрени на стената...... при това се отпускам само на дясна ръка. Но ще дойде и моят миг! :)

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

С нищо.
Не можах да отлЕпя и тази сутрин по-рано.
Едвам се изнизах за работа, на всичкото отгоре ми дойде МЦ цели 10 дена по-раноооо :126
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:Деска, с какво се отчиташ днес?! :plezya se :razz:

Аз само с тичане. Моите си стандартни 6 км от сутринта. Бих искала да тренирам с Руми довечера, но нека стане факт, та ще го оповестя.
cvety_rz написа:Тук съм и тренирам :954
Хайде, Цвети, че ми стана скучно сама да си правя лицевите опори :1062 :1062 ..... Не че съвсем ги правя..... т.е. в момента изпълнявам най-леката им версия - ръце подпрени на стената...... при това се отпускам само на дясна ръка. Но ще дойде и моят миг! :)
Оооо,Чери, то и мойте лицеви опори едни :1062 Правя ги от колене, но и не мисля скоро да минавам на по хард, защото още помня болката в китката а за гърба дори не искам и да помня :plezya se
Аз днес почивам.Тренирам 4 пъти седмично, защото все още не ме е отуснал гърба, но това не ми пречи да експериментирам.Днес пробвах ей тия упражнения за корем:
цък
Смятам да ги включа към тренировките за начинаещи на Руми, защото не мога да трая да стоя на това ниво.Трябва ми и малко предизвикателство :1028
Чери, как върви режима при тебе?
Деси, изследвала ли си хормони на щитовидната?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, да, преди 2-3 години. Тогава хормоните на щитовидната ми бяха в нормата. Защо питаш? :923
Публикувай отговор