Благодаря, че ме "изслушвате"

Абсолютно подкрепям тез думи. Аз съм живия пример.cchery написа: ..... Ако имах желанието да се върна назад в темата и да обобщя всички ни, то ще представляваме една изключителна синусоида със стръмни върхове и колосални спадания.
Деси, теб с какво да те стимулирам?!?Kleo написа:Браво, ТИТКА!![]()
Аз съм в спад.
Всяка сутрин толкова ми се спи, че едвам ставам за работа...
И това ще мине
Така като насложа нещата, май ми се струва, че срещата ни на Витошка преди няколко дни неслучайно беше в деня на софийския гей-парад..........Kleo написа:....................
И да, ако бях мъж, нямаше да скрия мераците си към тебЯ![]()
И да, успя да ме мотивираш с последния си пост, сега остава да го препрочитам всяка сутрин, докато зверски ми се спиособено онова с палавия поглед и палавото себеусещане направо изби рибата
Хайде, Цвети, че ми стана скучно сама да си правя лицевите опориcvety_rz написа:Тук съм и тренирам![]()
Благодаря, че ме "изслушвате"
Оооо,Чери, то и мойте лицеви опори едниcchery написа:Деска, с какво се отчиташ днес?!![]()
![]()
Аз само с тичане. Моите си стандартни 6 км от сутринта. Бих искала да тренирам с Руми довечера, но нека стане факт, та ще го оповестя.
Хайде, Цвети, че ми стана скучно сама да си правя лицевите опориcvety_rz написа:Тук съм и тренирам![]()
Благодаря, че ме "изслушвате"![]()
..... Не че съвсем ги правя..... т.е. в момента изпълнявам най-леката им версия - ръце подпрени на стената...... при това се отпускам само на дясна ръка. Но ще дойде и моят миг!