Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Моята тренировка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Защо питаш? :923
Защото рязкото напълняване или отслабване, в съчетание с промени в менструалния цикъл при жените, може да се дължи на някакъв дисбаланс на хормоните на щитовидната. А може и да е всичко друго де.... Предполагам, че Цвети просто те навежда към някяква идея защо така по-ранко ти е дошло. Но в крайна сметка аз стигнах до 1 извод - не за всяко нещо има обяснение!!!! Но за сметка на това, докато го търсим, можем да породим притеснение.... което не е хубаво. Така че.. явно този месец така се е случило при теб. На мен пък малко ми позакъсня...

Цветка, оказа се, че Руми е с Хашимото :!: - тя сама го сподели в постинг от тази седмица. В коментарите под този постинг имаше доста написано относно хипофункцията на щитовидната. Ако ти се стори интересно, можеш да прочетеш нещо тук.

Деси, сега видях нещо, което може да те заинтересува като ти мине женския период. Руми е преснимала тренировките за начинаещи и ги е подредила в програма :954 . Пускам ти линк към програмата- ще се радвам, ако събудя интереса ти.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ани, благодаря ти за отговора :923 Засега няма да изследвам хормони. Вярвам, че са наред. Защото се лекувам по други начини и тъкмо се доверих на един човек, не желая да го сменям, нито подхода му, нито терапията му. Времето ще покаже. Но да, некомфортно е както това качване на кг и см, така и тези внезапни промени, свързани с МЦ.

Зачетох се. Първо в този линк, дето ми го изпрати на мен. Както неведнъж съм казвала, много харесвам Руми! И като тяло, и като начин на изразяване, и като стил на мислене и поднасяне на информацията, и като тренировки, които предлага. При мен въпросът е ОТНОВО ДА ЗАПОЧНА да тренирам. И да, може да ми се смеете, но някакси се познавам. Имам чувството, че колкото и да тренирам, все ще си остана за ниво Начинаещи.

После прегледах обстойно и другия линк, дето си го пратила за Цвети. И той много интересен. Самопрепратих се после на още няколко места, все от Руми. Много е добра!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Деси, и аз така си мислех, че ще съм вечно начинаеща и с тренировките и с народните танци, но не се оказах права :lol: Не съм супер напреднала, но съм задобряла и то доста в сравнение с преди колкото и нескромно да звучи.И с народните е така знаех само няколко хора а сега вече знам доста повече.Е не ги играя с финес, малко тромавичко, но ги схванах и изобщо не вярвах, че ще стигна до тук.Добре, че не се отказах още в началото :!: Насърчавам те просто да започнеш.За хормоните вече Ани ти е отговорила.Не искам да те вкарвам в някакви филми.Просто попитах, защото аз имах големи проблеми с МЦ и дори си мислехме, че е рак а то накрая се оказа щитовидната.И ако там хормоните са ми в норма и МЦ си е ок.По обилен е ,но той винаги е бил такъв.
Чери, благодаря за линка.За Руми знам отдавна, че е с хашимото.Експериментирам с храненето и ще видя как ще ми се отрази това палео на здравето и на кг.И смятам да пробвам новите тренировки за начинаещи другата седмица и после живот и здраве смятам пак да започна 90 дневното, че там нещата прогресират постепенно а именно това ми трябва на мен.
Тите, радвам се за теб, че се завърна в тази темичка, защото много мотивиращо ми подейства преди време.И ти и Чева, сега и Чери.Изобщо радвам се на всички пишещи тук :923
Елито, :1037
Вер, ти как си? За Бъни тя сега тренира на плажа, но после и нея ще я подпитам :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Като ми свърши МЦ, се мятам отново на тренировките на Руми за начинаещи, от последния линк на Ани. Едва ли някога ще ми станат лесни. Но какво пък - времето ще покаже.

Експерт съветва как да се отървем от паласките и стреса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Експериментирам с храненето и ще видя как ще ми се отрази това палео на здравето и на кг.И смятам да пробвам новите тренировки за начинаещи другата седмица и после живот и здраве смятам пак да започна 90 дневното, че там нещата прогресират постепенно а именно това ми трябва на мен.
Цветка, аз пък не знаех, че има автоимунно заболяване. То и кой може и да й го даде де :1062 :1062 . От това, което прочетох в коментарите, аз стигнах до извод, че за всеки човек диетата, която трябва да подбере, е наистина строго индивидуална. Няма едно решение. Желая ти успех с твоята палео-диета - ще се радвам да споделяш. И няма да пропусна да те поздравя за изключителната воля и нескончаем ентусиазъм за трениране, за прогрес, за справяне и въобще за всичко, което имаш като "инструменти" към лошотиите на живота. Сигурна съм, че като стартираш този път ниво 2 на 90-дневното, сама ще се изненадаш от себе си. А пък на форумната ни среща ще си направим този път една РумМеца-тренировка :1062 :1062 :1062 . Обещавам. Дори ще снимаме видео. :222
Kleo написа:Като ми свърши МЦ, се мятам отново на тренировките на Руми за начинаещи, от последния линк на Ани. Едва ли някога ще ми станат лесни. Но какво пък - времето ще покаже.
Деси, едно и сигурно на 100% - ако не ги започнеш, никога няма да ти станат лесни. :940

Елито в момента пече д....то :1062 някъде по южните части на Халкидики :222 - хич не я и мислете. НО пък не ни пречи да я очакваме да се завърне тук с гръм и трясък.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:
cvety_rz написа:Експериментирам с храненето и ще видя как ще ми се отрази това палео на здравето и на кг.И смятам да пробвам новите тренировки за начинаещи другата седмица и после живот и здраве смятам пак да започна 90 дневното, че там нещата прогресират постепенно а именно това ми трябва на мен.
Цветка, аз пък не знаех, че има автоимунно заболяване. То и кой може и да й го даде де :1062 :1062 . От това, което прочетох в коментарите, аз стигнах до извод, че за всеки човек диетата, която трябва да подбере, е наистина строго индивидуална. Няма едно решение. Желая ти успех с твоята палео-диета - ще се радвам да споделяш. И няма да пропусна да те поздравя за изключителната воля и нескончаем ентусиазъм за трениране, за прогрес, за справяне и въобще за всичко, което имаш като "инструменти" към лошотиите на живота. Сигурна съм, че като стартираш този път ниво 2 на 90-дневното, сама ще се изненадаш от себе си. А пък на форумната ни среща ще си направим този път една РумМеца-тренировка :1062 :1062 :1062 . Обещавам. Дори ще снимаме видео. :222
Kleo написа:Като ми свърши МЦ, се мятам отново на тренировките на Руми за начинаещи, от последния линк на Ани. Едва ли някога ще ми станат лесни. Но какво пък - времето ще покаже.
Деси, едно и сигурно на 100% - ако не ги започнеш, никога няма да ти станат лесни. :940

Елито в момента пече д....то :1062 някъде по южните части на Халкидики :222 - хич не я и мислете. НО пък не ни пречи да я очакваме да се завърне тук с гръм и трясък.
:221 Права си не и личи.Дори като я гледа човек може да и завиди за хашимотото :222 Ще споделям със сигурност, защото и на мен ми е интересно.А ако не опитам няма да знам как ще е.Може и да съм на грешна позиция, но искам да опитам :mrgreen:
Аза РумМеца тренировката съм навита.Аз със сигурност ще съм заслужил майстор на спорта, защото като се замисля всички май сте под моите 80 кг. :1062 :1062 И казвам ви мерака бил голяма работа.Пробвах новите тренировки за начинаещи.Много повече ми харесват от старите.Наподобяват 90 дневното предизвикателство.И за мое учудване се изпотих доста повече.Ще ги врътна няколко пъти стана ясно :954 Все още имам болка в дясната част на гърба и малко се притеснявам от поза дъска.
Деси, старите упражнения за начинаещи са малко по леки според мен така, че ти си прецени с кои да започнеш.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Олеле, онези са били по-леки?! :oops: Ами че аз с тях се озорвах яко... вижте колко е интересно - човек как като свикне на едно темпо, говоря за Руми, и ги нарича тренировките за начинаещи и че били подходящи за никога тренирали... :326 Абе то е ясно, че не се понасям в това тяло, то, както отбеляза Ани, някак не пасва на вътрешността ми :1028 така че ще се тренира и туйто.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

От мен днес изпълнено ето това:

[youtube]wqsSApJvfzU[/youtube]

При това приключих преди малко...... ето до какво води липсата на деца :1062 :1062 ...... временна, слава Богу!

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Деси, най- лека според мен е тренировката за хипертоници, после за наднормено и после за идеално тяло.Но все пак всеки е различен и може ти да не ги усещаш така нещата.И тренировките наистина са за начинаещи.Идята е като тренираме да ни една идея по трудно, за да имаме развитие.Снощи прочетох един цитат на Бенджамин Франклин и съм си го "приготвила" за кризисни ситуации: ".....Който е добър в оправданията, рядко е добър в друго." Когато ми спадне мотивацията и започна да се оправдавам защо по малко тренирам или защо ям боклучава храна ще се сещам за тази мъдра мисъл :954
Днес разходих новият си бански на басейн :mrgreen: За разлика от Ани си го избрах бързо.Влизам в магазина и питам продавачката за най- големия размер бански а тя ме пита дали скоро съм се поглеждала в огледалото, защото съм далеч от най- големия размер :1209 Ей тия думи ми дойдоха на място.Толкова на място, че дори не се ужасих като се видях по него :1062 :1062 :1062 Друго си да чуеш нещо от този род а не "...като за вас толкова големи размери нямаме" :955
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, аз съм на периоди. Понякога се чувствам толкова изпълнена с енергия и ентусиазъм, че мога да изрина света... но друг път... ме хваща мързел и липса на мотивация, и да! - започвам с оправданията. Мисълта на Бенджамин Франклин "Който е добър в оправданията, рядко е добър в друго" ми хареса и на мен, въпреки че ми звучи малко строго и преувеличено :mrgreen: , но то явно това й е и целта де :lol: да ни сръчка, когато се нуждаем от това :1028 Аз харесвам също така и един цитат от Елито, мисля че беше, че който иска нещо, намира начините да го постигне, а който не го желае истински, си търси причини защо не може, тоест оправдания да не го постигне. Сходни мисли. Благодаря ти :922 и за това, че ме мотивираш отново и отново, и за инфото кои според теб са най-леките тренировки :922 ... а като си спомня в каква форма съм била предииии... пушка. П.П. Сетих се една мисъл на френски език, която гласи следното: "Vouloir, c`est pouvoir!", има и рима в нея, в превод означава: "Да искаш, значи да можеш!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Днес разходих новият си бански на басейн :mrgreen: За разлика от Ани си го избрах бързо.Влизам в магазина и питам продавачката за най- големия размер бански а тя ме пита дали скоро съм се поглеждала в огледалото, защото съм далеч от най- големия размер :1209 Ей тия думи ми дойдоха на място.Толкова на място, че дори не се ужасих като се видях по него :1062 :1062 :1062 Друго си да чуеш нещо от този род а не "...като за вас толкова големи размери нямаме" :955
Цветка, настръхнах от това, което си писала.... наистина е прекрасно да чуеш, че големите размери бански ги оставяш за някой друг! :) Продължавай все така с този успешен марш, който си подхванала!!! :940 Мисълта на Бенджамин Франклин е страхотна.... подкрепям! Човек не трябва да се поддава на инерцията - тя убива! И в буквален, и в преносен смисъл.

Аз вече съм с бански :954 . Днес скочих до Декатлон и си харесах точно 2 цели бански... не мога да повярвам, че е било толкова лесно. Купих си единия от тях, който е с десена на снимката долу - само че е цял отпред. Гърбът е почти гол до дупето - има тънки превръзки за горната част:

[img]http://www.decathlon.bg/302571/banski-s ... planki.jpg[/img]

Публикувай отговор