Kleo написа:БРАВО, МОМИЧЕТА !!!

Ааааа, Деси, да си ги нямаме такива.Само така ли ще се включваш в темата
Бъни, за мускулната ли питаш ? Ами тя си е почти постоянен мой спътник и ако няма такава сякаш нещо не е както трябва

Не е ужасяваща както в началото, но все има по някое мускулче, което да напомня за себе си и своето развитие
А за 90 дневното малко ме е срам, но ще си призная

Изкарах само 2 тренировки и се прехвърлих на седмичните тренировки пак ниво второ.Ами не ми е приятно да сменям по няколко клипа.В началото няма видеа със следващото упражнение.Не знам дали седмичните тренировки са по трудни (тук очаквам мнението на Чери, защото ги е правила и двете), защото на мен все ми е трудно

, но поне всичко е на едно видео и има следващото упражнение.Та ето ме днес пак с ден първи, но със седмичните.Знам, че може би звуча непостоянно, но продължавам да си търся моя си начин

И от това, което прегледах от тренировките мисля, че май го намерих.Радвам се, че Руми публикува толкова безплатни програми.Радвам се ,че тренирам с нея и се радвам за напредъка, който имам (как си се хваля само :lol: )
Чери, супер ще е да потренираме на срещата, но ще трябва да направиш " компромис" и да тренираш с мен 2 ниво, защото за трето единственото нещо, което мога да правя е да те аплодирам.Не съм стигнала още до там.