Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Моята тренировка

Мнение от cchery »

Браво, Бъни! Така както си го написала, наистина имаш план :954 :954 . Аз се губя..... май знаеш къде :1062 :1062 . Но вече съм тук и от тази седмица се вземам сериозно отново в ръце, защото изминалите 2 почивах основно. Почивах от бягане и от тренировки - не остана време да ги наместя.

Сега основната ми цел е да направя така, че хем да тренирам 5 пъти в седмицата, хем и да тичам 3 пъти. Установих, че ми е трудно да тичам по 40 минути и след това да правя още 20 минути тренировка. Та ще видим какво и как.

Иначе от днес - страхотни 6 км в квартала. Изключително съм щастлива..... свалих времето на 35,28 минути. Откакто ползвам разни там андроидски приложения, не бях тичала тези километри за под 36 минути и съм изключително щастлива. Явно имам сили. Лошото е, че го направих към 10 часа и вече беше горещо и това сега ми се връща като главоболие..... но всичко ще отмине - сигурна съм!!! Важното е, че започвам ударно! :1062 Ето... похвалих се, че даже се и препохвалих :oops: :oops: :oops:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Абе дори и сама да си пиша :1069 , да си кажа...... вчера и днес съм си напрвила по 1 тренировка от седмичната програма на Руми. Кефя се, че отново започнах. Защото ми липсваха. Утре - тичане рано сабахлям..... надявам се, че иначе ще изпукам. :plezya se
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

И аз си продължавам с различни тренировки... :)
Вчера например си избрах една от програмата за начинаещи, но я модифицирах като за малко по-напреднали... :1209 Повече повторения и по-труден вариант на изпълнение на някои от упражненията. Като резултат - за първи път ми се схвана мускул на единия прасец, още преди да съм завършила тренировката. Не беше много приятно...
А за тичането и аз се старая да е сутрин по-раничко, защото след 9,00 ч вече е просто невъзможно да се тича.

Тези дни обърнах внимание на новата програма за начинаещи, която е пуснала Руми. Честно казано много ми допадна! Поне на гледане. Още не съм пробвала, но мисля да го направя. Само трябва да си сваля видеата, за по-голямо удобство.
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ааааа, не сте сами.90 дневното предизвикателство 2 ниво отпочнато :1209
Бъни, мисля, че много ще ти допаднат новите тренировки на Руми за начинаещи.Уж са лесни, но то при Руми май няма лесно :1062
Чери, имам спомен, че правеше лицеви опри на стена.Има ли някаква по специална "технология" на правене? На работа в почивките освен клекове смятам да включа и такива опори за раздвижване.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Ааааа, не сте сами.90 дневното предизвикателство 2 ниво отпочнато :1209
Ееее, супер, Цветка! Като се качим на Черни Вит, ще си пуснем 1 видео съботата на моравата. Може и неделята. Ще си уточним коя тренировка ни харесва и ще сваля видеото на компа - така че да ни е налично без да ни трябва нет. И ще си подскачаме с тебе и всеки, който се включи към нас. :1062
cvety_rz написа:Чери, имам спомен, че правеше лицеви опри на стена.Има ли някаква по специална "технология" на правене?
Цветка, и да има такава "технология", аз не я знам. Просто в някое от видеата на Руми бях видяла тя да показва такова изпълнение на лицеви. Но то в моя случай, и да има технология, аз пак ще си ги правя както мога.... А фактите са такива - НЕ МОГА.... пробвах се вече да правя лицеви от коляно и изпитвам сериозна болка в горната част на дланта - не на счупеното, а на дланта.... Така че, отлагам каквито и да било лицеви за след месец. Т.е. да се пробвам с тях. :)

Днес си направих разкошен "микс" от 2 тренировки. Общо 20 минути и се чувствам супер. :) За утре планирам само тичане без тренировка - страх ме е от претрениране. Не искам вече! :)

Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Хей, привет и тук!!!

Чери, точно вчера се сетих, че скоро не си писала как върви възтановяването на ръката и ти днес взе, че отговори без да съм те питала... :D
cvety_rz написа:Ааааа, не сте сами.90 дневното предизвикателство 2 ниво отпочнато :1209
Бъни, мисля, че много ще ти допаднат новите тренировки на Руми за начинаещи.Уж са лесни, но то при Руми май няма лесно :1062
Цвети, поздравления за 2-то ниво! :222
Как е този път, има ли мускулна? До кой ден си стигнала?
А за новите тренировки дето уж са за начинаещи :1062 какво да кажа... Изгледах ги с голям интерес, сигурна съм, че ще ми допаднат, но още не съм пробвала. Наистина изглеждат много лесни, особено като наблюдаваш Руми с каква огромна лекота изпълнява всичко (сякаш е на батерии тази жена... и те никога не се изразходват... :1062 ) и си мислиш, оооо, това е фасулска работа! Но аз съм сигурна, че не е точно така и в момента в който човек започне, си дава сметка за това. Със сигурност знам, че ако бях тотално начинаеща тези тренировки щяха да ме затруднят значително... Ще видим де, може и сега да ме затруднят, не се знае... :lol:

За финал копирам тук едни думи на Руми от нейния саит, защото са страхотно мотивиращи и истински (поне за мен) :

Тренировките трябва да са трудни, но възможни за изпълнение. Стане ли ти лесно, трябва да преминеш към следващата програма. Лесните неща не те развиват. За да вървиш напред, трябва да ти е трудно. Все пак това са 15 минути тренировка, ако ще размахваш ръце и крака, без да се запъхтиш и да се изпотиш, какъв е смисълът да тренираш?!

Ползата от тренировката идва, когато ти е трудно и въпреки това правиш опит да издържиш още малко. Няма значение дали ще се справиш, важното е да направиш опит за още едно повторение, да издържиш още няколко секунди подскоци и т.н.

Не, че не ги знаем тези неща, но според мен си е хубаво да си ги припомняме от време на време!
Успех, Момичета! :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

БРАВО, МОМИЧЕТА !!! :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Kleo написа:БРАВО, МОМИЧЕТА !!! :326
Ааааа, Деси, да си ги нямаме такива.Само така ли ще се включваш в темата :1058 :940 :940 :940
Бъни, за мускулната ли питаш ? Ами тя си е почти постоянен мой спътник и ако няма такава сякаш нещо не е както трябва :1062 Не е ужасяваща както в началото, но все има по някое мускулче, което да напомня за себе си и своето развитие :mrgreen:
А за 90 дневното малко ме е срам, но ще си призная :oops: Изкарах само 2 тренировки и се прехвърлих на седмичните тренировки пак ниво второ.Ами не ми е приятно да сменям по няколко клипа.В началото няма видеа със следващото упражнение.Не знам дали седмичните тренировки са по трудни (тук очаквам мнението на Чери, защото ги е правила и двете), защото на мен все ми е трудно :955 , но поне всичко е на едно видео и има следващото упражнение.Та ето ме днес пак с ден първи, но със седмичните.Знам, че може би звуча непостоянно, но продължавам да си търся моя си начин :oops: И от това, което прегледах от тренировките мисля, че май го намерих.Радвам се, че Руми публикува толкова безплатни програми.Радвам се ,че тренирам с нея и се радвам за напредъка, който имам (как си се хваля само :lol: )
Чери, супер ще е да потренираме на срещата, но ще трябва да направиш " компромис" и да тренираш с мен 2 ниво, защото за трето единственото нещо, което мога да правя е да те аплодирам.Не съм стигнала още до там.
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cvety_rz написа: А за 90 дневното малко ме е срам, но ще си призная :oops: Изкарах само 2 тренировки и се прехвърлих на седмичните тренировки пак ниво второ.Ами не ми е приятно да сменям по няколко клипа.
...............................................................................
Знам, че може би звуча непостоянно, но продължавам да си търся моя си начин
Цвети, на мен не ми звучи непостоянно, просто защото това 90 дневно нещо и аз не успях да го заобичам... :1044
В крайна сметка всеки човек е различен и харесва и предпочита различни неща. Аз също предпочитам по-различен тип тренировки. Продължавай с това, което ти носи удовлетворение!!! :954
Важното е да не спираме, нали? :923

Днес е неделя и аз си дадох почивка. Вече имам свалени новите видеа на Руми и от утре започвам да ги пробвам!

И малко хумор ...

[img]http://s12.postimg.org/n154pd0y1/11745923_1624460154487373_5412648824512299083_n.jpg[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Привет на всички трениращи! :954 Както писах в спама, аз вчера яко се раздвижих из Рила :plezya se :plezya se ..... толкова, че не знам дали утре ще тренирам :1062 :1062 . Имам мускулна на дупето и на прасците от това ходене :221 :221 ....
cvety_rz написа:
Kleo написа:БРАВО, МОМИЧЕТА !!! :326
Ааааа, Деси, да си ги нямаме такива.Само така ли ще се включваш в темата :1058 :940 :940 :940
Беше ми неудобно аз да го напиша :1062 :1062 ........ Деска, хайде! Не се отказвай!!! Почни с нещо много малко и любимо!
cvety_rz написа:Не знам дали седмичните тренировки са по трудни (тук очаквам мнението на Чери, защото ги е правила и двете), защото на мен все ми е трудно :955 , но поне всичко е на едно видео и има следващото упражнение.Та ето ме днес пак с ден първи, но със седмичните.Знам, че може би звуча непостоянно, но продължавам да си търся моя си начин :oops: И от това, което прегледах от тренировките мисля, че май го намерих.
Цветка, за седмичните мога да кажа, ча малко надграждат 90-дневното. Т.е. тренировките поне от първия месец от 90-дн.. са доста по-лекички в сравнение със седмичните. Отделно от това някои от тренировките в седмичните са си видеа от 90-ДН... Така че то няма да ти липсва :221 . Виж - по-важното в случая е да намериш онова, което ти пасва за трениране. Знаеш, че не сме еднакви и затова не си позволявай да изпитваш притеснения, че ТИ не си правила 90-ДН, пък едикой си - е!
cvety_rz написа:.............защото за трето единственото нещо, което мога да правя е да те аплодирам.
:955 :955 :955 :955
Много се смях, Цветка! Разбира се, че ще свалим ниво 2. Не съм си мислила и друго. Просто не съм го написала. :1127

Бъни, аха да се разпозная в тази картинка, която си постнала по-долу :1062 :1062 . С тази разлика, че аз не поствам статуси и снимки във фейса, ами в........ SportTracker - приложението, което позвам за тичане на GSM-а :1069 :1069 .

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:Отделно от това някои от тренировките в седмичните са си видеа от 90-ДН... Така че то няма да ти липсва :221
:955 :955 :955 Ей няма да ми се размине това 90дневното викаш :1069 :1069 :1069
Гледах тренировките за тази седмица и виждам, че са по трудни, но ще модифицирам упражненията с по- лесен вариант.То няма да съм аз ако не "заджуркам" нещо по Цветешки :1062
Чери, за тренировките ок, но трябва да видим някоя дето не ни трябват тежести, че то само и гирите остана да помъкна :plezya se Някоя по- лекичка от Румфита дали няма :1044 Ще ги разгледам тия дни.К'во пък.Що да не се предизвикам :?: Ако ми дойде трудно ще модифицирам :955 :955 :955
Бъни, ще чакам да споделиш за новите тренировки.
Публикувай отговор