Привет
Радвам се че тук намирам привърженици на тази диета, днес ми е 2-ри ден

Края на декември месец родих, както и отказах тогава окончателно цигарите и сегааа...предполагам може да си представите какво буренце съм
До скоро се услушвах...ама вече не мога да лежа на тая кълка, че родих и че трябва време за да се прибера...незнам въобще някой дали ми е вярвал, но никой не смееше да ми възрази срещу бушуващите хормони в мен

та ... едва вече издържам тия килца, а имам бая да свалям доста е висока цифрата - двуцифрена

. Надявам се да се подкрепяме взимно в трундите дни,както и да празнуваме постигнатите ни резултати

Даже като се замисля един цикъл няма да ме задоволи ще трябва да я врътна още едни 90 дни
Сега за 2-ри път я спазвам, първия път не успях да я изкарам до края- може би месец и половина я спазвах, водния ден го изкарах мнооогоо леко, даже не го усетих, но плодните дни са ми голяяяяма мъка, даже мисля не е имало плоден ден, който да спазя стриктно, все нещичко похапвах скришом

но водния там бях категорична, а за моя изненада изключително леко и лесно минаваше, и се позачудих дали плодния ден не мога да го заменя с воден
Днес по-рано прочетох за детоксикация с английска сол, мога ли да я направя заедно с тази диета? .... и нещо не успявам да намеря къде го четох, още ми е трудно да се ориентирам...колко сол се приемаше сутрин при тази детоксикация