Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от Kleo »

Смятам да започна за ТРЕТИ път до този момент този хранителен режим, обаче това ще стане след като се върна от морето, тоест след 8-ми юли. Първо, го считам за много здравословен, второ, за сравнително лесен за спазване, трето е страшно резултатен, поне при мен де. Така че започвам отсега психическата нагласа, че стартирам след МЕСЕЦ. Тогава ще пиша редовно в темичката, ще споделям какво, кога, къде и как, и ще си правим приятна и полезна КОМПАНИЯ :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Аз запалих съмишленик, който ще е с мен от утре, така че утре ни е протеинов. Отложих старта по ред причини, затова не съм и писала.
pepidzheneva, защо не си очарована? Какво става?
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Аз стартирах днес. Съмишленичката би отбой :1044
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Булка Марулка написа:Аз стартирах днес. Съмишленичката би отбой :1044
Карай....... Успех на тебе! И да не пропускаш да се хвалиш, че без самочувствие нищо не се получава! :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Привет :222

Радвам се че тук намирам привърженици на тази диета, днес ми е 2-ри ден :)
Края на декември месец родих, както и отказах тогава окончателно цигарите и сегааа...предполагам може да си представите какво буренце съм
До скоро се услушвах...ама вече не мога да лежа на тая кълка, че родих и че трябва време за да се прибера...незнам въобще някой дали ми е вярвал, но никой не смееше да ми възрази срещу бушуващите хормони в мен :955 та ... едва вече издържам тия килца, а имам бая да свалям доста е висока цифрата - двуцифрена :328 . Надявам се да се подкрепяме взимно в трундите дни,както и да празнуваме постигнатите ни резултати :) Даже като се замисля един цикъл няма да ме задоволи ще трябва да я врътна още едни 90 дни ;)

Сега за 2-ри път я спазвам, първия път не успях да я изкарам до края- може би месец и половина я спазвах, водния ден го изкарах мнооогоо леко, даже не го усетих, но плодните дни са ми голяяяяма мъка, даже мисля не е имало плоден ден, който да спазя стриктно, все нещичко похапвах скришом :1209 но водния там бях категорична, а за моя изненада изключително леко и лесно минаваше, и се позачудих дали плодния ден не мога да го заменя с воден :1062

Днес по-рано прочетох за детоксикация с английска сол, мога ли да я направя заедно с тази диета? .... и нещо не успявам да намеря къде го четох, още ми е трудно да се ориентирам...колко сол се приемаше сутрин при тази детоксикация :oops:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравей, Даниелка. Радвам се, че си се доверила на този форум. Желая ти успех с диетата - аз след многогодишно опълчение с килограмите :1062 и 2 раждания, вече съм се отказала да спазвам такива!

Питаш за ДЕТОКСИКАЦИЯТА - пускам ти линк към .

ДЕТОКСЪТ може да се съчетае с тази диета - стига да имаш силички за толкова ограничения. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

danielka_y

Мнение от danielka_y »

Благодаря Чери!
Започвам да се чувствам много удобно тук :954
Както и благодаря за директния линк - така ми е мнооого по-лесно, сега като се позачетох абсурт е да направя детокс, мислех че само английска сол се приема сутрин това е...явно е било прекалено хубаво за да е истина :1069 значи си оставам с диетата ...дано успея да изкарам до края...3-ти ден ми е и вече почва да ме човка от вътре ... трябваше на обяд да ям нещо солено а вечерта сладко ...аз ги размених на обяд кифла с шоколад а сега ще правя спагети с лютеница и утреее... малейй не ми се мисли най-умразния ми ден от тази диета...
Хайде къде сте всички, сама ли съм в това си начинание...

За утре съм заредила хладилника с грозде, кръгла тъмно червена слива, кръгла бяла слива, има едно малко пъпешче ... ще видим може да утре да си взема една диня само за мен :423 и стискайте палци да успея да издържа до по следващия ден на обед когато мисля да си сготвя миш-маш :622 а ще видим може и едни кюфтаци да врътна или пържолки на скарата :222 ...охххх гладна кокошка просо сънува, предстои ми да се тъпча със спагети (без сирене са ми толкова безвкусни, че няма на къде повече) а си мечтая вече за месото :221
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Даниелка, как си? Продължаваш ли? Тук е малко позамряло в отпускарския сезон, но със сигурност не си сама в диетуването. Съветвам те все пак от 31.07 да хвърляш по едно око и в темата за детоксикациите (и по-специално последните й страници,където ще пуснем линк към новата тема за съответния месец), за да видиш, че изобщо не е трудно, ще видиш как лесно се справяме всички (лятото е сезонът, в който детоксите преминават най-лесно).Детоксикациите отприщват отслабването, след тях апетитът е намален, нахранваме се с много по-малки количества храна и се чувстваме леки и изпълнени с енергия.
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Благодаря за подкрепата, но бързо предадох фронта :126 Мъж ми уж имала съм да свалям, какъв билл тоя корем и задник незнам си к'во що, а като помолих за маааалко помощ - да не похапва разни изкушение пред мен веднага се разбунтува, защо и той трябвало да се лишава иииии устисках няколко дена в плодния ден просто не издържах :328 Трябва наново да почна, но ще ми е по-лесно ако има още някой с мен, а сега вече знам че е така, дори и да не се появявате, ще си пиша ежедневно в темата какво ми е менюто и ако някой се включи ще е супер :221
Днес вече не става, пейзажа вече е оцапан с тиквички, бисквитки закуска + 1/2 пъпеш иии не помня още какво ръпах от сутринта :221

"4.Летните детоксикации

През този детокс не пием цитрусови сокове-ако сте забелязали по това време на годината цитрусите вече са по-сухи и не са много подходящи за сок. Хапваме 1-1,5 кг сезонни плодове на ден, разпределени на 4-5 порции за деня.
Сутрин на гладно се изпиват 10-15 гр. (1 равна супена лъжица) английска сол, разтворена в 50-70 мл вода. Английската сол изтегля токсините към червата.Половин час по-късно започва пиенето на вода,чай и димяща вода.Процедурата се повтаря 3 поредни дни, а на четвъртия се прави захранване-същото както при детоксикацията с прясно изцедени сокове.
Този детокс е много лек и приятен, а пък станат ли дините и пъпешите ... и количеството им не е ограничено."

Какво означава това? сутрин пия английска сол и през целия детокс си избирам или пъпеш или диня, които да хапвам в неограничени количества, като се спазва 30мин от снглийската сол както и хапването да трае до 20 часа?
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравейте на всички,гледам темичката е направо заспала,преписах си цялата нужна информация и мисля и аз да опитам,хареса ми начина на хранене,малко трудно ще смогвам с готвенето,но не се знае докато не опита,когато я започна непременно ще пиша
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:Здравейте на всички,гледам темичката е направо заспала,преписах си цялата нужна информация и мисля и аз да опитам,хареса ми начина на хранене,малко трудно ще смогвам с готвенето,но не се знае докато не опита,когато я започна непременно ще пиша
Елисче, нали няма да забравиш да свириш сбор малко по-рано, за да видим дали няма да се съберем по-голяма компания?! :) :)

Публикувай отговор