Януари с детокс да започнем, килата за враг да нарочим!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
listopad

Re: Януари с детокс да започнем, килата за враг да нарочим!

Мнение от listopad »

здравейте и от мен,браво на всички за волята,аз само днес детоксвам,но такъв глад изпитвам,по-силен от предните детокси,другия път ще си ги направя 3 дни.Успех
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добре, че Чери е отговорила на всички :326

Пепи, и аз да кажа: не пресилвай нещата :1058

Момичета , аз захраних днес.Май попрекалих с количествата :1044 , ама ще видим кантара утре как ще прецени. :221
Иначе съм с перфектен резултат -2кг. :fan , ама да видим след захранването колко ще е перфектен :1062 Но поне се въртя около любимите ми килограми и се чувствам добре.По важното е, че се удържах да натъпча нещо мазно след щурият ден днес.Хората налитат на сладко, пък аз на мазно :1044 :oops:

qn4eto, оправяй се, не се и съмнявам че скоро пак ще си на детоксова линия и всъщност ти и сега си сред нас :923 :923 :923

Миа, румкас, радвам се че сте тук :225

Листенце, пий повече топла вода и чай.А може и да забъркаш 1-2 ч.л. ябълков пектин с 1/2 ч.л. мед (предварително разтворен в 1л. вода)и топла вода 100-200 мл.и разбиваш с миксера-отлично средство и спасява :524
При много силен глад аз подслаждам леко чая с мед.

Момичета :923 :923 :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Снощи наруших с парче баница,
а тази вечер наруших със шепа сурово кашу.
Въпреки това се чувствам добре и не се виня много, важното е, че не се отказах.
Английската сол този път ми действа изключително добре!
УСПЕШНО ЗАХРАНВАНЕ УТРЕ или УСПЕШЕН ЗАВЪРШЕК НА ДЕТОКСА :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
mironi

Мнение от mironi »

Браво на успешно приключилите с детокса. Утре повечко внимавайте със захранката!!!
Аз стартирам утре и се радвам, че няма да съм сама - с Чери и Пепи ще го караме, но да видим до къде ще го докараме!
За съжаление и без сол ще трябва да е моето - този път на нищо не прилича моя Детокс. На работа съм и няма как. Така ми пасваше събота и неделя. Ама карай - все си повтарям, че е по-добре от нищо!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте. Карам си аз детокса макар и отново да записах зверско главоболие - тази вечер към 18.30 не издържах и изпих 40 капки течен аналгин. Мина ми за някакви си 15 минутки. Мисля, че се дължи на малкото сън нощес, на взирането в компа цял ден и на тъпия мъдрец, т.е. липсата му ......

Иначе съм перфектна откъм спазване на правилата - в сметката към соковете, чая и водата добавям 2 кивита и 2 мандарини. До ананаса не стигнах, но и утре е ден. Обаче..... спомням си, че декември изпуснах точната дата да правя детокс и смятах да го пропусна. Но една сутрин се събудих уверена, че трябва да го направя и бях желязна. А сега си ми липсва воля..... не ми се прави, но пък вече тропам на хорото, така че смело напред и за утрешния ден. :lol: :lol:

Мирони, тук съм и те чакам да се присъединиш!

Спокойна нощ на всички, които завършват днес и утре - УМНАТА И ИНТЕЛИГЕНТНАТА! :mrgreen: :mrgreen:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

аЗ ПЪК да ви споделя и трите дена пих англ. сол ,но два от тях се провалихме и днес е вече добре . Първия ден солта изобщо не ми подейства . Втория сякаш не съм пила и днес така по добре . Утре ще захранвам ама ще видим как, искам бавно и плавно )))) Е, дано успея. Трудно ми е с тези съботно неделни детокси. Не си е работа , нали сме си тримцата у дома и все готвя разни вкусни гозби)))). Днес имах много работа и пих само топла вода и 600гр фреш.Вечрта хапнах 1 ябълка. И Кики така , само дето той е пил повече фреш.Да видим утре какво ще покаже кантара
Започнах на 68
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
puf

Мнение от puf »

Привет на всички дисциплинирани момичета :923
Отчитам се с 11-та успешна детоксикация утре е време за захранване.
Хапвах плодовете цели с анг. сол. Няма да казвам колко страхотно се чувствам физически психически и т.н. имам чувството че се повтарям много :221
Пожелавам ви успех утре и умната :)
Лека и спокойна нощ :329 :940
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро уттрооо !!! :954 :954 :954 :923
Да ви нагледам рано-рано и да бягам на курс :222
След захранването съм вече 600 гр. отгоре :1044 Не че ме бъркат, защото съм точно 54 кг., но това ме навежда на мисълта че се оливам с това захранване :128
cchery написа:тази вечер към 18.30 не издържах и изпих 40 капки течен аналгин. Мина ми за някакви си 15 минутки.
Чери и мен главоболието не ме пропуска, а си го имам и в извъндетоксово време, но установих, че успешно се справям с него с Парагрип, откакто прочетох в листовката, че се взима и при главоболие./ е не действа за 15 мин., но помага :1062 /
[color=#FF4080]mironi[/color] написа:Ама карай - все си повтарям, че е по-добре от нищо!
И аз съм на този принцип :524 :923

Сега си пия кафе и фреш, приготвила съм си за 10ч. 2 ябълки и смятам да хапна за обяд салатка и ориз със зеленчуци.
Успешен и усмихнат ден на всички :923 :524
deina0071

Мнение от deina0071 »

cchery-Благодаря за милото посрещане :923 Да детоксикацията наистина е зараза-направиш ли я веднъж,чувството на лекота,на пречистване както на тялото така и на всяка една клетка от него,те кара следващия месец да го направиш пак :524 Отчет: 2 дена детокс,минаха много леко,предишния месец хапнах и пектин,че ми беше гладно,а сега не се наложи :954 Свалени кг.2 за сега.Момичета страхотни сте :324 Давайте в същия дух и да вложим цялата си воля да се пречистим и свалим гадните кг.защото всеки един детокс е една малка победа на всяка от нас :329
petya_d75

Мнение от petya_d75 »

Добро утро и от мен! :954
Моят детокс приключи и съм много доволна, даже съм -2,5кг. независимо, че детокса го правих повече за пречистване на организма отколкото за отслабване, но не се оплаквам :mrgreen: . За първи път от години насам се виждам с почти плосък корем :954
Единствено съжалявам как не съм ви открила по-рано, но "благодарение" на дечицата ми които тръгнаха на ясли и започнаха да се разболяват открих форумът за което съм много благодарна на създателите му! :923
Пак казвам, не знам дали защото ми беше за първи път, но през цялото време се чувствах много добре, при все че трябваше да се готви за домочадието и то почти постоянно-събота и неделя, но стоически устоях и си бях само на :529 , :960 и фрешчета.
Сега дано не объркам нещо със захранването и другата седмица се прехвърлям в темата за ПОД!
gelikas, благодаря ти за споделеното относно захранването! :923
Успех на всички стартиращи и дано и при вас мине така леко! :923
олеся

Мнение от олеся »

Моят двудневен детокс приключи много успешно, а като бонус - никакви странични реакции като студ, глад, главоболие. Чувствах се толкова естествено и нормално, че в къщи дори ме гледаха в почуда, че не съм се хранила цееееели 2 дни. Но така е като вече втора година се правят детоксите редовно.
Този път само два дни, че Ивановден провали графика. :razz:
Да видим днес захранването. gelikas честно казано не ми се прави ПОД, ще го оставя за след няколко дни.

Как ви се струва за захранване следното: сварени макарони с малко зехтин, червен пипер, магданоз и чесънче??? Всичко е само въглехидрати, а макароните са уж диетична храна. А за вечерята още не съм мислила.
Заключено