Обещано от Цвети

Публикувай отговор
Аватар
droidd
Философска система

Re: Обещано от Цвети

Мнение от droidd »

Цвети, :524 :326 :326 :326 :329 , в една друга таема чета:
2. Цвети - 6 кг - 6 %
Поздравления и действай в същия дух :826 :1002 :829
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Да ви призная зарязала съм се отвсякъде :oops: :oops: :oops: Ни спорт , ни хранителен режим ни нищо.Добре, че поне не съм качила много само 2 кила :328 Но тази сутрин като видях кантарев и се отрезвих.Време е да се съвзема и да продължа, че честно да ви кажа много ми тежат тези килограми :1215 На първо време смятам да спра сладкото.Убедих се, че колкото повече ядеш сладко толкова повече ти се яде и влизаш в един омагьосан кръг дето много трудно се излиза.Дет се вика омръзна ми от мене си и трябва да дойда на себе си :222
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

О, да ...сладкото !
Без него мога, ама с едно - не. :1062
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

cvety_rz написа:На първо време смятам да спра сладкото.Убедих се, че колкото повече ядеш сладко толкова повече ти се яде и влизаш в един омагьосан кръг дето много трудно се излиза
Цвети, прочетох поста ти и от прима виста ми се прииска да ти препоръчам Хром Пиколинат/аз съм го пила лятото и бях доволна, макар че не съм от хората, които редовно налитат на сладко, а по-скоро на тестяно/
Но също така реших и да се поразровя повече в нета, за да не те подведа нещо :1044 :
цитат:
Хром Пиколината е доста надценяван - повечето изследвания не потвърждават ефекта, който му се приписва. Въпреки това смятам че полезна добавка с хора с инсулинова резистентност или хипогликемия (т.е. имат проблем с обработването на големи количества кръвна захар, която се освобождава при хранене изобилстващо със захари, бяло брашно, наситени мазнини, или храни преминали прекалено много преработки). Един от симптомите за тези проблеми е неконтролируемо желание за сладко и пикове и спадове в енергията. В такъв случай е удачно да се заменят ‘лошите храни’ със зеленчуци и ядки и да се яде по-често/ или да вкл. хром пиколинат в диетата ( като е добре да имаш пред вид, че храни, богати на хром са броколите, лука, доматите, гроздето, ядките и някои бобови).

Източник
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, и аз също съм забелязала, че колкото повече сладко ям, толкова повече ми се яде! :cry: :oops: :1044 Много е гадно, но веднъж устискала 2-3 дена без сладички нещица, после може да мине и цяла седмица, дори повече, без да ти се прияде сладко, основно шоколад визирам де!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Изминаха два дена без сладко (неделя и понеделник).Яде ми се, но държа.Диде, и аз се заканих ако не успея да се справя да посегна към хрома за помощ.Благодаря, че ме подкрепяте.Сега почти приключих с домакинската работа и се мятам на колелото за малко движение :935
diva

Мнение от diva »

Поздравления, cvety_rz !
Като помисля за сладко ще се сещам за теб, че ти си успяла! :)
Топла и усмихната вечер! :) :)
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Цвети, къде се загуби бе момиче :329 :922
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Съвсем тихичко с плавни стъпки и по терлици се намъквам в темичката ми :1128 Много отдавна не съм писала и то е , защото няма какво или по точно има, но в посока обратна на желанията ми.Бях се оставила на течението и отчаянието, но вече съм се взела в ръце нищо, че си тежа сама на себе си :1062
Целите ми са следните: течности по 2 л. на ден, намаляване на въглехидратите (в часност тестяно и скадко) а що се отнася до спорта за момента варианта е много ходене пеша и каране на колело, заради липсващия му мускул на корема повечето от упражненията не ми се отдават, но до 1 година трябва да се възстановя по лекарска прогноза.В малко по далечно бъдеще планирам да се обърна към Руми за хранителен режим и спортна програма, но за сега отлагам.Изчаквам да нормализирам хормоните, че ми увеличиха дозата на еутирокса и да съм по можеща от към упражнения, но пък започвам да заделям пари за програмата :mrgreen: По стара традиция смятам да се тегля всяка неделя и да давам отчет.Не, че държа да ви занимавам със себе си, но просто искам място, където черно на бяло да виждам как се движат при мен нещата.Обещавам и аз като Чери да пиша ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА !
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа: По стара традиция смятам да се тегля всяка неделя и да давам отчет.
Абе...... търся я аз неделната традиция, ама..... се не види :razz: :razz: . Цвети, успех!!! :940 :940
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:
cvety_rz написа: По стара традиция смятам да се тегля всяка неделя и да давам отчет.
Абе...... търся я аз неделната традиция, ама..... се не види :razz: :razz: . Цвети, успех!!! :940 :940
Ами аз таковата......попразнувах малко и на работа е лудница и не ми остана време да влезна да се отчета.Но да се фална, че въпреки празниците имам минус от 0,600 кг. :1209
Публикувай отговор