cchery написа:
Приятно море и слънчева Валенсия,
Ванче!!!

Благодаря ти за хубавото пожелание,
Черитке!!!
Точно такава беше Валенсия, слънчева, приятна, приветлива, невероятна... Изкарахме си много добре, жалко, че беше за кратко... Не ми се тръгваше от там!
Благодаря и на всички вас, които ме подкрепяте за тичането и ме похвалихте така за новото ми постижение!
За мен е много важно, че успях да стигна до тук, защото както и друг път съм писала, оказа ми се доста трудно да вдигам времето. Предполагам, че и голямата надморска височина оказва влияние...
Чери, а пък ти постигаш невероятни времена и дължини!!! Супер си, мисля, че вече си абсолютно готова за маратаона през октомври! Желая ти успех!
Но нещо май малко сама си противоречиш: веднъж казваш, че вече няма да се насилваш и претренираш, пък като те прочетох днес не останах с впечатление, че се щадиш... Разбира се, ти си знаеш най-добре, ако се усещаш добре така - лошо няма!
Деси, поздравления и за твоя страхотен старт!
В момента като те чета и все едно слушам себе си когато стартирах със същите тренировки - мислех, че никога няма да ми станат лесни! Но стават, повярвай ми! При всеки е индивидуално, но аз започнах да ги усещам вече по-леки към 4-тата седмица мисля. Така че, не е въпрос на кой знае колко много време! Вярвам, че ще се убедиш в това сама!
А как е мускулната треска...

???
Аз днес се събудих с огромно желание да тичам, но се замотах покрай децата и излязох чак към 12,00. Голяма грешка! Слънцето беше напекло и още докато разгрявах си дадох сметка, че май няма да ми се получи... И така и стана. Отчитам едно провалено тичане.
По-късно реших, че все нещо трябва да се направи днес и се метнах на една тренировка. Нея поне успях да я изкарам докрай!
Иначе за седмицата до сега имам едно
успешно :lol: тичане в понеделник и тренировка във вторник. Вчера - нищо не правих.