Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

Днес не съм влизала, да.
Не съм тренирала, дойде ми МЦ.
Отново не се чувствам добре: болки в кръст, гърди и яйчници. Ще ми мине, но няма да се товаря в този период. Като ми свърши, продължавам оттам, където приключих вчера. Следя си до коя тренировка съм стигнала и реших, че ще ги карам по ред.
Вчера правих тренировка 1, значи после се мятам на тренировка 2, от на Руми.
Добре ми се отразяват упражненията сутрин, Елито.
Аз си го знаех. Почна ли - ще набера скорост. Очаквах, че ще се чувствам по-добре, като тренирам. Така и се получава.
Хубав ден на всички ви от мен.
Аз съм в отпуск днес и утре, вкъщи съм си, имам да върша няколко важни задачки. А утре вечер изпращам Алекс с нашите на Гърция, така че чао засега.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Деси, така те искам :524 Мотивирана и спортуваща.
Чери и Ели както винаги неуморни :326
Отчитам направена тренировка от седмичните с днескашна дата.За утре планирам също да тренирам и ще ми се съберат 3 тренировки за седмицата.другата седмица се надявам на повече.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момичета, всеки момент трябва да се изстрелвам от офиса и да отидем с децата при личния лекар да ни направи здравните им картони за началото на учебната година. Исках да пиша повече, но няма да ми се получи!!! Но няма да пропусна да похваля Цвети за днешната тренировка, Елито - за качествената МТ, която успешно си докарва ииииии Деси - за вихреното начало. МЦ все ще мине, а и казват, че ако тренираш лекичко по това време, ще помогнеш да намалиш неприятните симптоми. Аз също се зациклих и днес ми е трети ден, пък бая обилно тече. Но аз съм други тип характер - без да ти давам каквато и да било оценка, Деска - и затова днес се размазах с 8,5 км в парка и по-кратка тренировка от РумФит-а.... Утре единствено ще тренирам с Руми - остават ми 2 видеа от РумФит-а.... и приключвам с него!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, браво дет се вика изкара го тоя Румфит.Ще чакам окончателното ти и заключително слово по въпроса след последните 2 тренировки.
И аз имам мускулна треска по бедърите и дупето, но е търпима.Като посмъкна още килограми да стана поне 75 и ще се метна на следващото ниво.И за Румфита дори се замислям, но когато му дойде времето.Обещала съм си да правя всичко с ум и разум :222
Деси, и аз не тренирам първите 3,4 дни от МЦ .После пак ще се включиш.
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа: Приятно море и слънчева Валенсия, Ванче!!! :922 :922
Благодаря ти за хубавото пожелание, Черитке!!! :940
Точно такава беше Валенсия, слънчева, приятна, приветлива, невероятна... Изкарахме си много добре, жалко, че беше за кратко... Не ми се тръгваше от там!

Благодаря и на всички вас, които ме подкрепяте за тичането и ме похвалихте така за новото ми постижение! :923
За мен е много важно, че успях да стигна до тук, защото както и друг път съм писала, оказа ми се доста трудно да вдигам времето. Предполагам, че и голямата надморска височина оказва влияние...

Чери, а пък ти постигаш невероятни времена и дължини!!! Супер си, мисля, че вече си абсолютно готова за маратаона през октомври! Желая ти успех!
Но нещо май малко сама си противоречиш: веднъж казваш, че вече няма да се насилваш и претренираш, пък като те прочетох днес не останах с впечатление, че се щадиш... Разбира се, ти си знаеш най-добре, ако се усещаш добре така - лошо няма!

Деси, поздравления и за твоя страхотен старт!
В момента като те чета и все едно слушам себе си когато стартирах със същите тренировки - мислех, че никога няма да ми станат лесни! Но стават, повярвай ми! При всеки е индивидуално, но аз започнах да ги усещам вече по-леки към 4-тата седмица мисля. Така че, не е въпрос на кой знае колко много време! Вярвам, че ще се убедиш в това сама!
А как е мускулната треска... :1028 ???

Аз днес се събудих с огромно желание да тичам, но се замотах покрай децата и излязох чак към 12,00. Голяма грешка! Слънцето беше напекло и още докато разгрявах си дадох сметка, че май няма да ми се получи... И така и стана. Отчитам едно провалено тичане.
По-късно реших, че все нещо трябва да се направи днес и се метнах на една тренировка. Нея поне успях да я изкарам докрай!
Иначе за седмицата до сега имам едно успешно :lol: тичане в понеделник и тренировка във вторник. Вчера - нищо не правих.
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни написа:Чери, а пък ти постигаш невероятни времена и дължини!!! Супер си, мисля, че вече си абсолютно готова за маратаона през октомври! Желая ти успех!
Но нещо май малко сама си противоречиш: веднъж казваш, че вече няма да се насилваш и претренираш, пък като те прочетох днес не останах с впечатление, че се щадиш... Разбира се, ти си знаеш най-добре, ако се усещаш добре така - лошо няма!
Ами да, Бъни, така изглежда - че отново се претоварвам. Права си. Зорът е да свърша с РумФита тази седмица - от позицята на вчерашния ден имах само 3 останали тренировки :954 . Затова се напънах за вчера. Но ето - във вторник не правих нищо. А понеделник - само тичах....
Бъни написа:Аз днес се събудих с огромно желание да тичам, но се замотах покрай децата и излязох чак към 12,00. Голяма грешка! Слънцето беше напекло и още докато разгрявах си дадох сметка, че май няма да ми се получи... И така и стана. Отчитам едно провалено тичане.
Това е кардиналната ми грешка и на мен от вчера - ето днес втори ден ме боли глава... Но ще оцелея, все пак. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Как сте? Тренирате ли? Аз тренирам, но при мен нищо ново.
ellyto

Мнение от ellyto »

Аз тези дни не съм тренирала, но ви следя.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте. Аз си тренирам. Но тази седмица ще е по-ограничено. В понеделник приключих с РумФит-а, т.е. направих и последната тренировка. Доста зорна ми дойде тази програма. Високо интензивна и с мноооооого подскоци. От друга страна - чувствам се, да, не е лъжа, чувствам се по-силна и издръжлива. Вчера, докато тичах усещах как мога да превзема света и то някъде по средата на дистанцията - това усещане го пожелавам на всеки!!!

Та май това ще ми е отчетчето - понеделник: РумФит, вторник - 9 км рън. За днес мислех да си пусна нещо лежерно от Руми, но не знам дали ще ми стигне времето. :954

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чак днес се чувствам малко по-добре и леко. Смятам от утре да се връщам към тренировките, момичета. Браво на Ани, Цвети и всички останали в темата, които поддържат темпото и ма`ат краци редовно :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Отчитам седмицата с 4 тренировки.Вземам да влизам в ритъм :mrgreen: Днес тренировката като за петък е :"Дупе да ви е яко :lol: " поизмъчих се и утре очаквам МТ :954
Деси, успех за утре.
Публикувай отговор