Есен Златна вече е навън - чухме и Училищния звън!

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Есен Златна вече е навън - чухме и Училищния звън!

Мнение от cchery »

:1146 :1090 :1117

Честито пълнолетие на Вили!!! Желая на прекрасното младо момиче, което днес стои на проветривия праг на живота, да прави смело сериозните си стъпки в него!!! Без пощада. Без излишна суета. Без страх! И както е смела и уверена, така категорично да обръща и главата си назад. Назад, където са важните хора в живота й. Назад, където е топлия свят на детството й. Назад, където може да е оставила или забравила нещо. Назад, където е всичко, което е тя. Попътен вятър, дръзновение и сърцатост, Вили!!! На теб, твоите приятели и поколенията след вас разчитаме за всичко, което предстои! Вие можете, а ние, вашите родители, винаги ще ви подкрепяме и помагаме..... Честит рожден ден!

Нелка, днес навярно е много емоционален ден за теб... (поредния такъв от известно време). Но вярвам, че днешният ден е пълен и с равносметка и сълзи, които, ако събереш, ще изпишат големи и светли букви думата ГОРДОСТ! :954 Бъди все така горда майка на прекрасните ти деца!!!

[youtube]ivn6JiULSWM[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Цони, как ви мина вечерята с гурме-менюто преди 2 седмици?! Ние нямаше начин да се включим.....
Чери, за съжаление, имаше голяма авария с водата в хотела и се отложи. Повторението ще е на 25.11(събота). Ако на някой му се идва, ще се радвам да се видим. :940 :940 :940

Да честитя на патерици и рождения ден на Вили.

Мило момиче, добре дошла в света на възрастните! Той не е така безгрижен и безоблачен като детския, но носи очарованието на зрелостта и мъдростта. Влез в него с целия ентусиазъм на своите 18 лета и го ПРОМЕНЯЙ, крои го и съшивай по своя неповторим начин! Отстоявай себе си и сбъдвай детските си мечти!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сиренце написа:Чери, за съжаление, имаше голяма авария с водата в хотела и се отложи. Повторението ще е на 25.11(събота). Ако на някой му се идва, ще се радвам да се видим. :940 :940 :940
Еми..... идва ми се, да му се не знае..... Как да го направя?!?! :426 :426 Все пак го мисля.

Как сте, мецанки?! Да няма болни, че е толкова тихо тук?! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Момичета, благодаря за пожеланията за пълнолетната вече Вили!

А днес си имаме още една пораснала вече млада дама. :1216
Цони, да ти е честита рожденичката! Пожелавам ѝ свобода, вдъхновение, дръзновение, смелост, устрем, любов, топлина, споделеност, удовлетворение, порив, сила и радост!
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Нели написа:А днес си имаме още една пораснала вече млада дама. :1216
Мда..... мога да кажа, че Сиси израстна пред очите ми предвид, че съм я виждала доста повече от Вили.... и затова пожеланието ми е тя не спира да носи добрината, която винаги е струяла от очите ѝ. Там, в този поглед има благост, има разбиране, има място и за други хора, за друг свят... Така съм я видяла! :954 Честит празник на Сиси! Цони, на теб също!!! Страхотно момиче сте отгледали! :)
Нели написа:Момичета, благодаря за пожеланията за пълнолетната вече Вили!
Нелка, кажи как мина РД-то?! Остана ли подаръка със стрелбището?! Или измисли нещо ново?! :954

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Вили, Сиси, честито пълнолетие! Крачете смело и щастливо по пътя си на вече големи хора! Учете се, борете се, но и се забавлявайте! Защото животът сам по себе си е ценност и е добре да осъзнаваме и зачитаме всеки миг от него! Постигайте целите си, мечтайте дръзко и мащабно, и превръщайте желанията на сърцето си в реалност! :922

Нели, Цони, честити 18 години, в които сте майки! Защото идеално знаете, че когато се роди бебе, се ражда и майка, нали така? :922 Независимо какви водещи чувства, емоции, мисли, преживявания, случки присъстват във вашите две майчинства, съм убедена, че раждането на вашите момичета е един от най-най-щастливите моменти в живота ви!

Днес си поплаках за първи път, откакто се случи трагедията със загиналите и ранените от Перник. Досега ми беше тъжно, страдах вътрешно, мислех ги, сънувах кошмари, свързани с катастрофата, идентифицирах се с колегите си от буса, но оставах безмълвно-мълчалива и със сухи очи. След като се разридах на няколко пъти днес, усетих очистителната и възраждаща сила на сълзите, определено ми поолекна и вече съм по-добре. Да си кажа де :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Елисче, честита ти рожденичка Анджи! Весел празник ви желая! Много сбъднати мечти, здраве, щастливи усмивки и всичко най-хубаво и добро :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:1125 :824 :1125

Честит рожден ден на Анджи! Желая ѝ да бъде много здрава, много силна и борбена! Но най-вече - да бъде свободна в полетите, които мечтите и въображението ѝ осъществяват! :329

Елисче, знам каква гордост, радост и незаменимо щастие за теб за двете ти прекрасни момиченца и.... почти усещам вълнението ти в днешния ден :954 . Специално ти пожелавам никога да не губиш това усещане, тази тръпка, сладкото "свиване" на корема! :954 Весел празник!

:1125 :824 :1125

Здравейте, момичета. Как сте?! Как я карате?!

Аз днес трябва да завърша прословутия сайт, който правя от 5 месеца - мога да кажа, че дори сама на себе си омръзнах с тази тема - толкова, че вече имам вътрешна съпротива да седна и да го правя....., но трябва да се справя с това, т.к. това е просто..... част, път, момент от работата, която така или иначе искам да работя.

Затова и не мога да съм голословна.... хич не ми е такава настройката в момента. :lol: Единственото, за което мисля по-сериозно (освен сайта) е да отида довечера на народни танци в нов клуб и чисто нова група за начинаещи - довечера ще им е вторият урок..... Може би пак е време за нещо различно..... :) :)

Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Здравейте, момичета!

При мен какво ново? Пиша, уж му се вижда края, но... не е дошъл. :1062

Чери, завърши ли сайта? :954
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Малък разказ за рождения ден на Вили. :954

Да, подарих ѝ стрелба с истинско оръжие. Хареса ѝ. Отначало малко се уплаши, после се събра, концентрира се и стреля. И много ѝ хареса.

Но преди това, още в 8 сутринта получи друга изненада:
Нейна приятелка се свърза няколко дена по-рано с мен за съдействие, 6-7 човека от компанията решили да я изненадат. Помолиха ме да им отворя да влязат във входа, без Вили да разбере. Донесоха собственоръчно изработен надпис "Честит рожден ден!" тип гирлянд (много по-хубав от купените), балони с хелий, два огромни балона с формата на 1 и 8 (за 18), както и разкошна шоколадова торта и свещи. Украсиха стълбището, налепиха по етажите стихчета за нея, бяха си донесли дори стълба! После аз ѝ се обадих да излезе уж за нещо пред входа, за да може тя да отвори вратата и да види всичко това, а те я чакаха долу. Получи се много добре.

Цони, при вас как беше пълнолетието?
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Тази вечер ще съм на АГ-преглед с взимане на цитонамазка. Профилактично, нямам проблеми. И все пак се надявам на добри резултати в близките седмици!

Нели, много готино се е получило!

Цони, и аз чакам да разкажеш!
Последно промяна от Kleo на 28 Ное 2017, 16:13, променено общо 1 път.
Публикувай отговор