ellis_stoyanova написа:При нас е мрачно и дъждовно и някак есенно.Въобще не прилича като да е Февруари.
Точно това си мислех и аз тази сутрин, докато стоях на терасата и гледах Бела как се отдалечава за училище. Определено днешният ден ми напомня на късна есен през късния ноември.
Добро утро.
Аз искам да се "похваля", че все пак успях и закачих от грипа..... Не знам как точно се случва с моя организъм, но.... явно има нещо повече от..... предначертаност, от ..... не знам как да го опиша с думи. Имам предвид следното - бях здрава и в кондиция в продължение на цялата седмица, когато Момчил се тръшкаше с Т, кашлица и много лошо общо състояние. След него се просна и Коки - същото: Т, отпадналост и зверска кашлица.... Тръгнахме за Рим и там 3 дена обикалях като кон. Просто, защото бяхме там за ....... 3 дена

. Момчил все така си покашляше, а Коковата кашлица беше буквално в пика си - дори мога смело да кажа, че през единия от дните се бях и уплашила. В крайна сметка броените дни във Вечния град се изнизаха, ние се прибрахме и имах точно 24 да се видим с майка. И този един ден (от понеделник на обяд до вторник) си замина, оставих майка на гарата и като се прибрах........, че като се тръшнах...... в един много кратък момент разбрах, че съм болна. Нямам сили, имам лека Т, покашлям, а носът ми е запушен. Така и не разбрах - и преди това ли съм била болна или.... във вторник, когато Момчил и Коко вече бяха почти излекувани, бях изпратила майка, вече можехда си позволя да се разболея

. Е, от вчера следобед почнах да се оправям и днес съм........ как да го кажа - абе друга работа си е да си здрав

.
От този срок Коки е втора смяна и се чувства мега и хипер странно

. По принцип, той беше много ядосан, че ще ходи следобед на училище, защото нямало да му остава време за нищо. Но.... ще почакам и ще му видя оценката след 2-3 седмици. В момента спи здраво в детската стая и съм сигурна, че хич няма да се чувства зле, че не е ставал рано. Разбира се, това със спането ще му е само за днес, т.к. всички други дни има тренировка от 9 часа.... Ама какво да се направи.
Елисче, не знам какви са впечатленията на Коко и Бела от Рим. Или поне не ги знам с точност ..... Коската много обича историята и му беше интересно по старите римски форуми и стадиони. Бела - ....... ами тя много обича италианския сладолед

...... Не съм сигурна, че в момента гледат отговорно на тези ексурзии, защото ги имат, защото за тях са факт. Но един ден... съм сигурна, че ще осъзнаят. И в доказателство на това е откровението на Коко, че е благодарен, че пътуваме, защото някои негови приятели и съученици или нямат тази финансова възможност, или родителите не им се занимава.
Ами това е. Почвам работа, мацки... На финала съм със сайта - искам да го свърша, защото ми писна.