Декемврийския детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Декемврийския детокс

Мнение от Мърмори »

Черитка,какви са тези посинели дупета,какви са тези линчове? Карай по-спокойно,нищо не е станало- я ме виж мене-не ядки,ами цели патки :1062 изядох :1062 ...
Помниш как беше в началото нали? Толкова много въпроси имахме-това може ли,онова може ли...Док не беше целодневно до нас. Падахме ,ставахме,учихме се от грешките,но продължавахме напред. Мисля,че в стремежа си да ни угоди и да ни накара да се чувстваме по-добре Док ни позволява разни неща,но нека всеки сам избере своя вариант. Ти нямаш вина за нищо,разбра ли,просто ситуацията в която Док е казал " Може" е била различна,атмосферата също...Мисля,че сега той просто е размислил.Не трябва да го виним и него-толкова сте пленителни и симпатични,че със сигурност не е могъл да ви устои на чара,затова е казал "ДА". Хайде,усмихни се-толкова хубави неща предстоят-ето Дядо ти Коледан Забраван скоро ще дойде,може би още утре...спомена ми днес като говорихме,че може да поизбърза специално за теб,за да те разведри... :221
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ей ме на и мен.
Ние пак сме болни :) Имам предвид аз и Цвети.
А тази тема стана темата "Неправете като нас..." Добре че има тук там някой стриктен че иначе голям резил. Но то явно времетп е такова :) Горе главата :329 :329 :329 . Януари всички на попрвка. И без ядки.
Докторе, :923 :923 благодаря за всичко отново. И конкретно, че ни стагаш коланите, че малко му изпуснахме края :) Аз съм 1.7 кг, но то си е цяло чудо, след маслините, кълновете, орехчетата (бяха 2 :oops: ) и салатата :)
Е какво да се прави, такава съм си от малка трябва първо да се изложа, че да имам стимул да се коригирам. Е надявам се това да било излагането.
Поздравления на момичетата, които не се подадоха на нашите провокации :)
В тази връзка Вер, ти къде се покри?
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
emi-1

Мнение от emi-1 »

Какви са тези самокритики.Ние сме хора земни,нормално е да сгрешим,но е хубаво да се поучим от грешките си.Според мен наистина всичко е в настройката,в главата.Ако това го правим само за здраве,съм убедена,че нещата ще стоят другояче.
Така,че не се ядосвайте на прегрешението си.Просто преди детокса си отделете време за да обмислите каква е ситуацията в момента.Можеш ли или по-скоро искаш ли,защото знам,че можеш,да се справиш с 3-дневен детокс.Прецени какви ще са изкушенията около съответните дати и имаш ли мотивацията да им устоиш.Защото мотивацията наистина е много важна,за да успееш/и то не само в тази насока/.Ако смяташ,че 3 дни са много,направи ги 1 или 2 и като направиш няколко плодово-оризови дни през месеца,нещата ще са наред.Наистина е гадно чувството за вина,когато прегрешиш,особено пред себе си,затова по-добре прави така,че да не го изпитваш.
Док,радвам се,че се появи. :923
Хей,столичанки,вдигна ли се мъглата при вас?Много се надявам да е така и това нещо да се задържи до 16-16,3,та самолета на племенницата ми да кацне нормално.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Здравейте и от мен. Да се "отчета" и аз. То не че е много за отчитане, ама...да си мине от реда, както се казва. Бях решила този път да го карам два дни. Оказа се, че в аптеката няма ансол, а аз за целта ходя до Тетевен и се отказах от сока. :128 Карах два дни на по 1 кг ябълки и чай, но и това не направих като хората, защото чая ми беше по 1 л на ден. :128 Но! Въпреки всичко съм 2 кг надолу, които е много вероятно да си върна, заради малкото количество течности.
Така че, мацки, явно на много малка част от нас ни е било месец за детокс. Да гледаме по празниците да не се "освиним" :lol: , а от Новата година пак ще сме железни :1055 .
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Емиии, :923 :923 :923
На въпроса ти за мъглата - не мога да преценя. Има си още малко. Дано успеят да се приземят. Ще стискаме палци :524
Сиренце, добре дошла в отбора :)
Групичката за поправителния набъбва :)
Само не знам защо ми е смешно :221 ама ще си се посмея, като ми е смешно :221 :221 :221
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
олеся

Мнение от олеся »

Ето и моя резултат - стартирах детокса от 63,5кг. Сутринта се премерих 61,5 кг., т.е. - 2кг. Скромно, но достатъчно. При условие, че по мое мнение няма повече за сваляне, се надявам оттук нататък да се въртя в този порядък - около 62-63 кг.
Детокса беше супер стриктен 3 дневен на цитруси. Волности никакви. Тъй като знам, че ако си позволя дори и малко отклонение - ще проваля всичко, интерпретации не съм правила.
За другия път май ще пробвам варианта с белтъците - за разнообразие :954 Въпреки че си мисля, че ако съм в движение по работа ще ми бъде много трудно да спазвам часове. А и трябва да разнасям в чантата плодове и белтъци. Със соковете май е по-лесно. :523
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Я, вижте какво прочетох преди малко:

Между съпруг и съпруга в леглото:
- Скъпа, ти си като радиатор!
- О! Скъпи! Толкова топла?
- Не! Толкова ръбеста!

Айде сега, няма да заприличваме на радиатори, я! Е, поне не веднага. :221
олеся

Мнение от олеся »

Подавам една идея за захранващия ден (приложих я сега за вечеря):
МОРКОВЕНА САЛАТА
Настъргват се моркови, добавя се натрошено сирене, малко пресован чесън за вкус и зехтин. :984
На плажа тази година това обядвах, даже и за вечеря си я поръчвах. Много ми хареса и днес в подходящия момент се сетих за нея. :1083
Dari09

Мнение от Dari09 »

От мен отчет днес, че вчера цял ден бях навън и завърших с коледен купон с колегите :1177 . След 3-те дни сокчета и захранване- -2,5 кг. Ще е добре, ако остане нещо от тях и след празниците, че след тези пости и детокси доста неща ми се ще вече да опитам, особено мляко и сиренце!
От мен много усмихнат ден на всички :329 , нищо че тук в Димитровград вече втори ден е такава гъста мъгла, че е трудно да се движиш ! Все пак идват празници :1162 :1193.
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Зорита,никави храсти,никакви морета!Идвай при мен :1204 -място има!С риск да се повторя -ГОРЕ ГЛАВТА!Грешките ни правят по-силни,мотивират ни да продължаваме напред и да спечелим войната,а не да се самобичуваме за загубената битка! :329 :922 :922 :922
Аз изкарах 2 дни все пак :222 Днес се захранвам.Близо 2 кг съм минус.Сега ще се премеря и най-сетне ще се запиша в табличката на Черита.
Хубав ден мецанки! :923
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Бубе,момичета,благодаря! Вече съм по-добре. Не мислете,че съм драматизирала излишно,наистина ми беше много гадно,защото за няма и месец качих драстично-6-7 кила :shock: и си давам сметка,че всичко е заради това,че съм страшно емоционална и всичко изживявам много дълбоко и драматично. И когато съм в "драма', честичко посещавам хладилника. Мислех,че с времето съм го преодоляла,но се оказва,че това е бил дълбоко загнезден в мен навик,който само временно съм приспала.Освен това на новата работа нямам това физическо натоварване,което имах преди и мисля,че това също оказа голямо влияние. Както и да е,няма да се оправдавам,защото няма нищо по-лошо от това човек да награби торбата с оправдания. НАучих си урока,имам мотива,имам срока-нямам търпение да минават празниците и да се мятам с рогата напред.
А сега отивам да си обявя резила публично в таблицата :126

Благодаря на всички за подкрепата и милите думи! Наистина ми стана много мило.
Заключено