Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от cchery »

GucaBuca написа: Айде, сладуркиии, ако приритам ще пиша...
Цък! :125 Ще пишеш, за да не пририташ! :1058 :1058 :1069 :1069 :1069 :1069

Здрасти и добре дошла, Гуца-Буца...... ако ти кажа с какво още ми се римува..... :221 :221 . Ама ти си знаеш. Смело напред от седемдесет и пет, та чак до новия завет! И аз съм тук, с моите кила-боклук! Ансолът си изпих, и черешки си купих!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Мърмори написа:Мамче,това е нормално,когато спортуваш. Задържат се кг,но обиколките намаляват. Не се паникьосвай,а продължавай в същия дух!

А всички вие,другинките, дето сте олабили фронта и дето си просите боя-на ви го!
:125
:128 :128 :128 :128 :128 :128 :128 :128 :128 :128
:127 :127 :127 :127 :127 :127 :127 :127
:322 :322 :322 :322 :322 :322 :322 :322

Още трябва ли ви,а?

:327 :327 :327 :327 :327 :327
Я бързо да влизате в правия път! За кога ми се мотате-ей го на-лятото дойде,после ще кажете:
"Ама аз сега как да си облека банския?"
" Как да си вляза в онова секси лятно панталонче?"
"Ами онази ефирна рокля?" Така ли всичко ще си остане по гардеробите? Я си помислете мъжете ви колко биха се фукали с вас! И колко жени биха ви завиждали! А кога за последно сте се гордяли със себе си? Отдавна ли беше,а? Ами хайде-направете го отново! Нали помните това блажено чувство, онези крила, желанието да се похвалите на целия свят! Можете пак да полетите.
Ето мене-скромен пример. Вече една седмица почти откакто съм прочела книгата на Док. И макар повечето неща да съм ги знаела,бях като потресена колко е просто всичко и колко малко воля само е нужна,за да променим начина си на мислене първо и после на хранене. Беше дошло време,в което изобщо не обръщах внимание какво ям,кога и по колко го ям. И знаете какво се случи после. След това месеци наред много ми се искаше,но изобщо пък не ми стискаше да променя нещата. Само казвах,че съм сериозна,но след 2 дена сериозност си оставах само с казването. Сега е съвсем друго. Направила съм си индивидуална програма,написала съм си я на един лист и я следвам неотлъчно. Резултатите не закъсняват-без детокс,без оризов ден за седмица вече 1,5 кг ги няма! :1141 :1141 :1141 :1141 :1141 :1141 А нали си спомняте колко допълнителен ентусиазъм и мотив ни идва от един такъв резултат?!
КАкво направих ли? Ами просто си казах:" Край! Започвам всичко отначало!" И да,започнах.
Хайде да го направим заедно! Ако искате може и конкурсче да си спретнем.ТАка и така състезателният ми дух е разбуден-давайте да разбудим и вашите духчета,таласъмчета и всичко там,което ви държи нащрек и ви води напред!
:524 :524 :524 :524 :524 :524
Само надникнах да вия какви ги вършите и нямаше как да подмина този пост. Зорииииииииииии, душкооооооооо :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :923 :923 :923 :923 :923
Много си ми далеч, ама ще си ги получиш и прегръдките и целувките. Аз съм първа писта за конкурса. Килата ми си стоят все 62 и това си е. Въпреки, че вчера свих още една дупка на колана. Номер 5 от февруари до сега.
Хайде после ще ви чета, че сега имам работа да върша.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Hrisi написа:
cchery написа:Зоринка, дай моля те твоята индивидуална програма - ако не е проблем! Точно това обсъждахме преди малко на скайп, че в книгата като чели има много малко примерни рецепти, менюта, дневни режими. Или пъъъъъъъъък..... така ми се струва, защото съм едва на 70-а страница. По този повод имам една идея, но ще я обсъдим по-нататък, че днес денят се раздели на хубави и лоши мейли..... Та, би ли споделила твоята програма - знаеш, че примерът е много, много важен!
Присъединявам се към молбичката ;) на Чери :)
Ами добре,само че малко по-късно. Но пак подчертавам-тя е индивидуална. Аз имам и разширени вени,но открих,че доста от нещата се препокриват и реших да ги съчетая-нямаляване на теглото,премахване на целулит (венозен тип) и като цяло лекуване и на самите вени.
Черитка,със сигурност когато прочетеш книгата до край-нещата ще се избистрят. Всъщност няма какво толкова примерно да се дава. Може би тези дни ще се опитам да намеря време и да ви обобщя нещата,които са важни. Те са няколко опорни точки,около които трябва да се придържаме,но ние,щото все много знаем и ги бяхме "позабравили". Ще ви пусна и моята програма след това. Планирала съм и на Жоро да направя,защото май се оказва,че човека е с инсулинова резистентност, а аз само го тормозя. Та за него програмата ще е различна от моята.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Айде сега по-сериозно! Какинка бая се чуди дали да прави този детокс, защото е в ПМС поне от 3 дни, а ми остават още 7 до очакваното ми закикляне (освен ако пак не ми дойде по-рано). И поради ПМС-о няма настроение, няма сили и й се яде.... макар че вече ми се подгажда от какво ли не. Така ми се отразява ПМС-то, че хем ми се яде, хем нищо не ми се прищява, хем съм гладна и ми е криво..... ебаси :plezya se :plezya se :plezya se .

Тази сутрин бях 75 кила :lol: :lol: ........ очаквано завишение на мастното замърсяване на река Чери :1062 , предвид, че снощи бяхме на заведение - цар "Картоф" и апнах ..... картофи с бира... А изминалите 2 почивни дни изкарахме на тийм билдинг на "Моравско село", папайки..... доста неща, едно от които е техния домашен хляб, приготвен от черно брашно с белени тиквени семки. Ееее от това нещо колко пъти ходих до тоалетна, вършейки велики дела :221 :221 :221 . Определено "хлябът", който ядем ние от супермаркета ни запича и разболява........

Да се похваля, че и кон яздих.... барабар двете с Бела му се изсипахме на гърбината и т.к. на Белушка й се наби дупето на седлото, се наложи да я държа аз в мене и да балансирам за двете. Е, от коня не паднахме, но имам красива и болезнена мускулна треска на бедрата, от вътрешната им страна, а също така и на кръста.

Иначе мога да кажа, че обиколките като че ли съм ги задържала - т.е. колкто съм свалила с предния детокс, толкова си седят и сега. А и все пак съм пред зацикляне, значи ..... имам задържани течности, чуствам си стомаха подут независимо от... двата дена разтоварни дейности във WC-то :221 .

Тази сутрин открих как да преглъщам ансола лесно. Сипах си една пълна супена лъжичка с ансол. Потопих я в чашката с вода колкото да намокри съдържанието й и си я изсипах дълбоко в гърлото, към края на езика. След което допих водата. Буквално не я усетих - плъзна се надолу, където няма вкусови рецептори. Ноооооо пък не ми е подействала все още :1044 :1044 :1044 . Тъй че.... ще я видим тази работа.

Радвам се да видя отново Мони, Денка, Мирка, Румкас, Галка, разбира се Хриско ииииии всем, которые детоксиваем дружно! :mrgreen:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
galkata

Мнение от galkata »

Чери, има ли ефект от ансола? Ако има да взема и аз утре да я "изпия" така :954
rumkas

Мнение от rumkas »

Многооо силово я карате тая тема-направо с тежката артилерия. На сила хубост не става :222 . Няма да забравя на времето когато черпейки с кутия бонбони за рожден ден учителката си тя ми издърпа ушото, а аз :328 . Ама от де да знам че било за да порасна голяма. Ей ма на сега миньон -1.50м :1062.
За детокса не съм се подготвила специално, но ще действам в крачка. Някъде из къщи има англ. сол, а плодовете ще купувам в движение каквото и колкото душа поиска. И по кротко я карайте, не мрънкайте за кг, мерки и теглилки. Днес повече, утре по-малко такъв е живота. А навън вали ли вали :943, май с плаване ще се прибираме към дома.
Ver

Мнение от Ver »

rumkas написа:Многооо силово я карате тая тема-направо с тежката артилерия. На сила хубост не става :222 . ....
За детокса не съм се подготвила специално, но ще действам в крачка. Някъде из къщи има англ. сол, а плодовете ще купувам в движение каквото и колкото душа поиска. И по кротко я карайте, не мрънкайте за кг, мерки и теглилки. Днес повече, утре по-малко такъв е живота. А навън вали ли вали :943, май с плаване ще се прибираме към дома.
Rumkas, много ми хареса поста ти :524
Такова безгрижие, супер :227
И аз съм така поприцип, а от няколко дни особено отнесено :228
Та по въпроса за детокса: хапвам си черешки и ми е гот :954
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Етоме и мен . Днес мина добре с 1. 200 череши и зелен чай и мента и маточина чай. Добре съм . успех на всички и утре )))) Отново ще съм на ЧЕРЕШИ
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Мамо Зори,благодаря за боя :lol: .Имах нужда... :940 Това за програмата е добра идея -ще се възползвам от нея и ще докладвам ;) .Почвам сИриозно :329
Дидинка

Мнение от Дидинка »

Привет на всички!
От утре и аз започвам детокс - първият ми надявам се,че тук ще намеря подкрепа и дано да успея. Вече се справих с първите два плодово оризови дни за юни и се чувствам значително по-добре. Нямам съществен проблем с килограмите, но имам усещането, че трябва да си пречистя организма. Успех на всички!
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте!!! мамо Зори благодаря ти за "вкарването в правия път" - ИМАХМЕ НУЖДА!!! Аз стартирам от утре на черешкииииииииииии. Аз съм ЗА конкурса и ще участвам ако има начин.
Заключено