Цък!GucaBuca написа: Айде, сладуркиии, ако приритам ще пиша...

Здрасти и добре дошла, Гуца-Буца...... ако ти кажа с какво още ми се римува.....
Цък!GucaBuca написа: Айде, сладуркиии, ако приритам ще пиша...
Само надникнах да вия какви ги вършите и нямаше как да подмина този пост. Зорииииииииииии, душкоооооооооМърмори написа:Мамче,това е нормално,когато спортуваш. Задържат се кг,но обиколките намаляват. Не се паникьосвай,а продължавай в същия дух!
А всички вие,другинките, дето сте олабили фронта и дето си просите боя-на ви го!
![]()
:128 :128 :128 :128 :128 :128 :128 :128 :128 :128
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Още трябва ли ви,а?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я бързо да влизате в правия път! За кога ми се мотате-ей го на-лятото дойде,после ще кажете:
"Ама аз сега как да си облека банския?"
" Как да си вляза в онова секси лятно панталонче?"
"Ами онази ефирна рокля?" Така ли всичко ще си остане по гардеробите? Я си помислете мъжете ви колко биха се фукали с вас! И колко жени биха ви завиждали! А кога за последно сте се гордяли със себе си? Отдавна ли беше,а? Ами хайде-направете го отново! Нали помните това блажено чувство, онези крила, желанието да се похвалите на целия свят! Можете пак да полетите.
Ето мене-скромен пример. Вече една седмица почти откакто съм прочела книгата на Док. И макар повечето неща да съм ги знаела,бях като потресена колко е просто всичко и колко малко воля само е нужна,за да променим начина си на мислене първо и после на хранене. Беше дошло време,в което изобщо не обръщах внимание какво ям,кога и по колко го ям. И знаете какво се случи после. След това месеци наред много ми се искаше,но изобщо пък не ми стискаше да променя нещата. Само казвах,че съм сериозна,но след 2 дена сериозност си оставах само с казването. Сега е съвсем друго. Направила съм си индивидуална програма,написала съм си я на един лист и я следвам неотлъчно. Резултатите не закъсняват-без детокс,без оризов ден за седмица вече 1,5 кг ги няма!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А нали си спомняте колко допълнителен ентусиазъм и мотив ни идва от един такъв резултат?!
КАкво направих ли? Ами просто си казах:" Край! Започвам всичко отначало!" И да,започнах.
Хайде да го направим заедно! Ако искате може и конкурсче да си спретнем.ТАка и така състезателният ми дух е разбуден-давайте да разбудим и вашите духчета,таласъмчета и всичко там,което ви държи нащрек и ви води напред!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами добре,само че малко по-късно. Но пак подчертавам-тя е индивидуална. Аз имам и разширени вени,но открих,че доста от нещата се препокриват и реших да ги съчетая-нямаляване на теглото,премахване на целулит (венозен тип) и като цяло лекуване и на самите вени.Hrisi написа:Присъединявам се към молбичкатаcchery написа:Зоринка, дай моля те твоята индивидуална програма - ако не е проблем! Точно това обсъждахме преди малко на скайп, че в книгата като чели има много малко примерни рецепти, менюта, дневни режими. Или пъъъъъъъъък..... така ми се струва, защото съм едва на 70-а страница. По този повод имам една идея, но ще я обсъдим по-нататък, че днес денят се раздели на хубави и лоши мейли..... Та, би ли споделила твоята програма - знаеш, че примерът е много, много важен!на Чери
Rumkas, много ми хареса поста тиrumkas написа:Многооо силово я карате тая тема-направо с тежката артилерия. На сила хубост не става. ....
За детокса не съм се подготвила специално, но ще действам в крачка. Някъде из къщи има англ. сол, а плодовете ще купувам в движение каквото и колкото душа поиска. И по кротко я карайте, не мрънкайте за кг, мерки и теглилки. Днес повече, утре по-малко такъв е живота. А навън вали ли вали, май с плаване ще се прибираме към дома.