ИменноВери написа:.Това е техният блог:
http://www.rawandraw.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Поне уточнихме ситуацията

Вери, пожелавам на теб и съпруга ти Здраве и Успех с това, което сте захванали

ИменноВери написа:.Това е техният блог:
http://www.rawandraw.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Чери, доста съм далече засега от суровоядството, макар да опитвам разни неща. Не знам дали минава за сурова /и дали въобще е това, което търсиш/:cchery написа:хора, споделящи и прилагащи на практика идеята за суровоядството, дали и как приготовляват риба? Специално риба.
Ам`чи кой тЪ кара ?!mari_ko написа:Чеваа, имам чеснова паста с копър и можех да цапна тук-нам, че и палмичка на нарисувам, ама нИщЪ/
Ти пък?!? Що трябва някой да ме кара, за да не искамCheva написа:Ам`чи кой тЪ кара ?!
Тц, въобще, даже никак. Подозирам те само в голям талант да правиш прекрасни фотографииCheva написа:Защо така ме подозираш в критика и неодобрение ?!
Затова казвам, че не е най-трайните - около месец и през цялото време се съхранява в хладилник. Не помня дали сме държали толкова време, но досега не се е разваляла. Аз я правя в по-малките бурканчета, т.нар.конфитюрени. Рецептата може да се направи и с оцет. Не давам мнение, въпрос на вкус е - пробвай и с оцет и с лимон, и ще си говорим пак. Пробите няма да ти излезат никак скъпо. Ние най-много по 2 такива буркана сме правили, та не се е задържала много.Cheva написа:И друго се чудя, този лимонов сок.......дали издържа толкова време
Ами да, за да издържа по-дълго време. Солта е консервант. И аз не съм привърженик.Cheva написа:Ама в нейната рецепта се осоляваше хубавата .....което е в разрез с моите здравословни принципи.
Само надниквам за мъничко. Времето ми е кът.mari_ko написа: Вери, добре дошлаМного, много се радвам
Вери, здравей и от мене и добре дошла. Ще се радвам, ако от време на време ни проконтролираш тукВери написа:Само надниквам за мъничко. Времето ми е кът.mari_ko написа: Вери, добре дошлаМного, много се радвам
Ако не беше признанието на другата Верка, че ме познава, нямаше и да се регистрирам и обадя.![]()
Иначе рибата е сурова, както и всякакви веяни и сушени работи: луканки, суджуци и т.н. Щом няма топлинна обработка над 40-45 градуса, значи са сурови.
Да, Вери, и аз останах с впечатление, че Стаси се изрази за теб с нещо от сорта на "снаха" ми.... макар, че.... всъщност няма значение. По-важното е, че се намерихме и установихме контакт.Вери написа:cchery, всеки път се убеждавам колко е малък света.
Ами Алекс ми е племенник, а Сани май снаха ми се пада. Т.е. връзката ми с тях е брат ми.