Детоксикация през ноември

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
qn4eto

Re: Детоксикация през ноември

Мнение от qn4eto »

Здравейте, мили момичета! Много се радвам, че пак съм сред вас - втори ден ми е от ноемврийския детокс и мога да се похваля с добро поведение./този път/ :221 Само да ви се оплача : голяма мъка сутрин с ансолчето - горкото, само дето не го повръщам, поне засега. Само мисля, че и утре ми предстои още една среща с него и ... :1052 Първите ми детокси не бяха обременени с този проблем, това е от 2-3 месеца. Недоумявам защо. Пробвах с лимончето, но не ми помогна много. Споделете как е при вас.
Мирони, браво, момиче ! Герой си. Желая ти бързо оздравяване! :923 :329 Не всички мед. лица са фенове на аб. Аз постоянно ги "плюя",например. Кога ли ще ме изгонят от работа за това. :1062
Ч Р Д на рождениците ви, Чери и Дидка! Да са ви живи и здрави, щастливи, умни и разумни!
:1117 :1108 :1108 :1117 :824
Хайде, момичета, приятна и лека, безгладна вечер! :524 Изкарваме и утре и след захранването ....само да няма оливания като мене миналия месец. :oops: :oops: :oops:
:329 :329 :329
Ей,голяма игра пада с тия емотикони, пълно вдетиняване. Да не ме изпусне човек пред компютъра :221 :221 :221
dora

Мнение от dora »

ЧЕСТИТИ ВИ РОЖДЕННИЦИ,Чери и Дидка :940 Да са ви живи и здрави,и много послушни :923 Аз съм с вас днес,но малко си поразвалих диетата,защото колегите черпиха за рождения ден на сина им,който става на 22г. и аз забравих и си взех бонбон :oops: След като го изядох вече съжалих,но беше късно. :oops: Успех на всички до края на детоксикацията и на захранването утре. :940
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте, момичета!
Минавам да ви пожелая успешен детокс.
Честити рожденици на Чери и Дидка! Малко ме е яд, че не съм с вас, но няма да пропусна ПОД-а! Смятам следващата седмица да направя два такива- понеделник и петък.
Лека и сита вечер! :923
listopad

Мнение от listopad »

здравейте,и днес денят мина успешно на сок и вода,сега се чудя утре сутринта с какво да започна захранването,по-опитните може ли да дадат съвет?
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Мецанки, благодаря за пожеланията относно рожденика и вярно, че от послушание най се нуждае :221
Мирони и ние се гордеем с теб :326 :326 :326
Чери, като гледам резултата един ПОД и си на 6 :fan
Янчето, аз за ансола съм казвала и друг път.Разтварям в една глътка вода, поемам въздух, гълтам ииии......няма проблем. :plezya se Ако водата е повече :1052
Cheva написа:( душата тръпне в очакване на края и срещата с канрата )
Хич няма и да се тегля, че ще взема да се стресна :955
Утре се включвам на финала :524
Стискам палци на всички, които са 3-ти ден утре :524 Не остана :923
Листопад, ти изкара ли 3 дена ?Виж темичката за захранването.Все ще си избереш нещо, важното е да не се прекалява с количеството.
http://metsababa.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=333" onclick="window.open(this.href);return false;
Лека и спокойна и внимавайте какво сънувате, че казаха че тази нощ ще се сбъднат :954 :222
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте!

Чери и Дидка - ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖДЕННИЦИТЕ, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И ДА ВИ НАПРАВЯТ НАЙ-ГОРДИТЕ МАМИ!!! МНОГО :329 ЗА ДЕЦАТА, А ЗА ВАС :1104

При мен нещата стоят така: два дена съм на обучение и съм доста назад с течностите, към два литра и малко вода и 3 чая! Реших да съм на ябълки и днес съм изяла 5бр. Интересното е че ансолът ми е приятел този път, защото ходя до ОО по два пъти на ден, сутрин и вечер, т.е. обучението мина супер, ужасно се притеснявах, но се справих!
Утре ми е трети ден, както и втория детокс на мойте маймуни, но след малко ще се разпиша там!

Айде, лека, приятна и топла!
tatyana777

Мнение от tatyana777 »

Здравейте момичета,
първо ЧЕСТИТИ ВИ РОЖДЕННИЦИ на Чери и Дидка.
Да ви кажа честно, докато ви четях много ме развеселихте тук гъмжи от позитивни хора :923
да дам отчет и аз, днес ми е първи ден от детокса ( вчера без да искам се издъних :328 ) на литърче вода, два литра чай и около кг. ябълки. Утре продължавам и в събота захранвам. Чуствам се чудесно :222 толкова леко и комфортно, че чак човек да ми завиди

Успех на всички :524
qn4eto

Мнение от qn4eto »

Добро утро, сънувахте ли се слабички и здрави. Дано е така и наяве и насън.
Момичета, защо отчитате за провал 3л чай и 1 вода и май, че имаше още нещо? Аз повече от 3л течности общо го считам за постижение. Не мога да поема повече, насилвам се, но толкова успявам.Може би защото на работа не мога да пия по всяко време - понякога пия в 8 и 30 и после мога чак в 13ч. Дано не е груба грешка.
Иначе този детокс го карам леко, без странични ефекти и глад. Дано е така до края, при вас също. Хайде успех! :329
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Диди, да ти е честит рожденника (малко на патерици)
Пожелавам му бъдеще, по-светло от слънцето;
щастливи мигове, повече от звездите;
и любов, по-истинска от реалността!

А това е за хубавата мама :
[img]http://www.zeleno.bg/upload_images/docu ... uket-4.jpg[/img]
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

А сега да пожелая успех на всички с детокса тъй като му изпуснах края кой на какъв етап е :1062
Аз съм добре хапвам по малко, че да има и за друг път :221
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
рак пустинник

Мнение от рак пустинник »

:923
Честито на патерица на рожденика .
Браво на упоритите
Аз и днес съм на цитруси . Зимните детокси май по леко ги карам , особено тези , които се падат през седмицата :D
Кюлченцето и тя като мен май е " чукча читател " :923
Много положителна енергия поемам от тук , БЛАГОДАРЯ ВИ :923
Заключено