Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
futarela
Философска система

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от futarela »

Изпуснала съм ви. Исках и аз да направя един ПОД ама направо си се налага с моята работа. ще се наглася . Може би понеделник ,вторник . Зори браво на теб . Та ти си герой за пример . Аз когато имам Мц съм спирала и детокс . :923
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Веси изпращам ти една мнооооооого голяма :922 макар и виртуална, но само да ми помине кръстчето и ще дотичам като зайче при теб за да го направя наистина, че с една кола не мога да мръдна от офиса :328 дано счупената скоро да я оправят, че големи уговорки за здравата падат!

Зоритка, ужасно ти съчувствам, здравето е най-важно, а психиката сега ти е срината покрай това изобилие от проблемчетата, така че ПОД-тата могат да изчакат! Сега не е момента да ми мислиш за оризища, а за водица и бирица :627
Пожелавам ти бързо да се оправиш :940

При мен е ок, наливам се с тези чайчета като луда, но вода пък никаква :roll: като се прибера ще дрънна 2 чашки по 600 мл така че ще наваксам и с нея! Тук просто някакъв студ ме е подгонил и хич не ми влиза водата! Иначе съм на 6 малки ябълки!

Приятен завършек на деня ви пожелавам :D
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Зори, оправяй се :524 А на ПОД-а ще се метнеш другата седмица :221
Мони,и мен ме няма с водата :1044
Размъквах, като излизах един термус с чай, ама и него толкова погледнах.Иначе водата от ориза си я изпих.Предполагам, че сега домочадието като запримляска вечерята, бързо бързо ще наваксам :221 .......от зор :955
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Фюти,Мони,благодаря ви! :329 Обезболяващите все още ме държат,та е поносима болка. Мисля,че трябва да ми начислят амортизация и да ме изпратят на основен ремонт.
gelikas

Мнение от gelikas »

Групааааааа, тук съм. ПОД- ова съм, но нямах време да пиша. До тук всичко по план. От тук на сетне планирам крушова салата за вечеря.
Мърмори, дни мнооого, така че споко. Болката да изчезва. :940
droidd, Cvet, vesin, mam4eto31 дръжте се! :940 На мен сега ми е най- трудно, но бЕлКиМ уСтиСкаМ. Ще лягам по- рано. :)
:329
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Егати гладът ме гони .......
Да идва утре и да си наваксам. :1062
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Cheva написа:Егати гладът ме гони .......
:221 Добро утро !!! :954 Добре, че утрото дойде :fan
Чева,то при мен не бе глад, не бе студ, ама ей го на - съмна без прегрешения :1141
Тъй и не можах да наваксам с течностите.Чувствах се като препълнена дамаджана. :1062 Ще видим после кантара...
Момичета, хубав ден и радващи резултати :fan :923 :923
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

то при мен не бе глад, не бе студ, ама ей го на - съмна без прегрешения
:326 :326 :326 :326 :326 :326
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

droidd написа:Чева,то при мен не бе глад, не бе студ, ама ей го на - съмна без прегрешения :1141
Браво !!! :954

Аз мушнах половин бананче. :1062
И то още на "вечеря" .

При мен от неделя насам, храненето е скромно, защото имам зверски афти.....
Сигурно и затова снощи така ми пристърга.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Cvet

Мнение от Cvet »

Здравейте, момичета! :923 Вчерашният ПОД мина без проблеми както винаги :222 Сутринта на кантара не му достигаха 400 г, за да стигне килограмите от последния детокс :1062 Затова в петък съм отново на ПОД-а :221
Поздравления на всички успяли вчера и на всички, които дори и да не отчитат успех, все пак са направили опит в правилната посока :326 :326
Хубав ден на всички :329
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Добра вечер!

Ами малко ме е срам за вчера, но този вълчи глад ме доумори, та вечерта си хапнах кафявото оризче, смесено с малко марулена сала - да ви кажа голяма вкусотийка стана :plezya se

Ами, усещам, че ако има салатка за вечеря за останалите, аз просто няма да мога да устисквам :126
Така че може да ме нахокате, но туй то, аз съм си тревопасно-хищниково животно :fan

:1024 другата седмица ще ходя на лимфодренаж, освен масажа, ти слагат и едни гумени въжета и така стоиш с тях 1 час ! Казвам го тук, защото четох, че помага и за изхвърлянето на токсините, а преди 2 седмици ми установиха лимфозастой! И така в комбинацийка с 14-ти детокс се надявам да смъкна повечко!!!

Целувки
Лека вечер
Заключено