cchery написа:ОСВЕН ДА ПИТАМ: ЩЕ СЕ СЪБИРАМЕ ЛИ СЪБОТА ВЕЧЕРТА НА СРЕЩА?!? И АКО ДА, КОЙ ЩЕ СЕ ЗАЕМЕ С ОРГАНИЗАЦИЯТА ТОЗИ ПЪТ?
Ами, хайде де! Аз се опитах и с изкушения кулинарни (вижте последния ми пост) да ви съблазня, ама......нъц, никой не ще!
Ако се навиете все пак, обадете се или пишете, аз ще гледам да взема билети.
Пак да припомня - 15 лв за възрастни, за деца до 14 години е безплатно. Това включва вечеря в ботаническата градина, тази на Паметника Левски, и джаз на живо.
Ами, Цони, то аз докато схвана пълната идея и взех, че организирах среща в ресторанта на Фюти . Истина е, че реших, че ще има само дегустации и след края на събитието от 19 часа можем да идем на ресторант. Затова днес се чухме с Марчи - тя ще идва със сигурност. Фюти също е налична! Както и ние с Момчил . Та и междувременно се съгласихме да отидем на пицария Виктория, където работи Фюти - разбира се с теб и Цецо и евентуално Деси, ако е свободна. А то още по-добре била ситуацията - ще вечеряме заедно в ботаническата градина.
Аз обещах на Марчи да й взема билет, но ако на теб ти е по-удобно, бих те помолила да купиш 3 билета. Даже най-добре да се чуем утре по телефона и да се уточним. Знаех си, че трябва да ти звънна днес. Фюти обеща утре да ми каже дали ще дойде за някои от по-ранните събития или пък само за това от 19 часа.
Така че - главата горе, налични смееееееее!
А междувременно за моя най-голяма изненада постингът ми в блога, посветен на Тера Мадре Балкани 2012 г. събра 7000 прочитания :shock: :shock: :shock: - .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Извинтете ме ,но вчера се оказа ,че в събота вечер ще съм на работа . На шефа жена му има рожден ден . Съжалявам . Ще се точно между 19-20 ч. при нас . Ще трябва да съм там .Няма кака . За събитието в 14 ч. ще мога да дойда ,но вечерта няма да успея
. Ако все пак решите да дойдете при мен във Виктория аз ще съм там .Толкова отдавана си правех сметка да присъствам ама ето ,че не се правят сметки без кръчмаря . ЕЕЕ така е понякога се налага .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Добро утро момичета, нещо чувам за срещичка, така бих се радвала да ви видя. Днес Роската заминава с децата на село, аз ще остана защото ще работя събота и неделя, тъй че може би ще мога да дойда. Къде ще бъде срещата?
Петя ,честит Имен ден на теб И съпруга ти Хубав ден изпълнен с усмивки !Момичета и на всички вас също приятен ден и лек последен работен ))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Днес Петя има много поводи за празнуване Да си жива и здрава, да си носиш името си с гордост и да ти носи много успехи Честити да са всичките поводи за празнуване днес, да сте много щастиви и много да се обичате ви пожелавам!
Как сте мили момичета? Гледам, че сте се органзиирали за срещичка. Много ми допада идеята за Тера Мадре събитието, но не знам дали ще имам такава възможност да дойда. Малко е сложна ситуацията при мен и не мога да кажа дали ще имам възможнсот да дойда, макар и даже 1 ден предварително :(
Вкъщи стана голям бъркоч - оказахме се с разместена канализационна тръба и половината от мръсния канал се излива в шахтата (в банката и в мазетата) и се занимавах с майстори, със съседи - лудница. Хубавото е че при нас не тече, но за сметка на това пък има една миризма и изобщо
Отделно се опитвам лека по лека да започна да се организирам с нещата покрай ремонта, но още не мога да си представя мащабите на цялото събитие какви ще бъдат. Ще трябва да се въоража с търпение и да се постарая да не се изпокараме вкъщи :lol: :lol: Трябва да се разправям и със съседите, от които имаме разни течове и се надявам всички да са мили и любезни и да съдестват да си оправят проблемите.
Разбира се сега покрай ремонтните дейности, които се надявам да започнат края на юли или началото на август и покрай лекарските ми истории хич не можем да направим план кога да почиваме и да отидем на море. Да ми имате проблемите нали :lol: :lol: Обаче от почивка имам нужда за да заредя батериите и за да съм в кондиция за положителните неща, които искам да ми се случват. А по добро от почивката - от морето и планината за зареждане емоционално не знам...Ще ги видим как ще потръгне. Надявам се без много умуване нещата да си се нареят от само себе си.
Хубав ден от мен
Честито на всички празнуващи днес! Да сте живи, здравии щастливи
А на Петя, специално поздрави, защото много поводи за празнуване има днес С пожелание за хармония, в душата, много семейно щастие и много любов .
Чери, наистина започнах да се замислям някой път да прескоча до столицата.калина навърши две години и ми се полагат безплатни билети като многодетна майка.Та в този ред на мисли нищо не се знае.......
Ей, здравейте. И тези почивни дни минаха...... толкова неусетно минават 2 дни. Докато петте (ако са само 5 де) работни се точат с безкрайността на всяка секунда, даваща своя дан към минутата, а тя добавяща пълнотата си към часа.....
Днес е Джулая. Исках да го посрещна В парка с децата. И знаете ли какво се случи? Ами снощи забравих.... забравих, че на идния ден е 1-и юли. Легнах си, четох книга дълго време и въобще не се сетих да си навия часовника за изгрева...... Тази сутрин вече всичко беше минало.... Замислих се. От толкова време искам да посрещна Джулая на Камен бряг и все нещо не ми се получава. Сега имах уникалния шанс да го направя за първи път, па макар и в парка до нас и ........... забравих . Мисля, че в този случай все още не съм доживяла момента, когато Джулая ще е част от моето сърце, а не нещо, което другите считат за важно! :!: Но въпреки всичко символът е страхотен - началото, светлината, пречистването, кристалната яснота на утрото, колективното себеусещане, вглеждането в себе си...... има върху какво да се помисли и човек да пожелае.
Егати, Испания вкара на Италия :mad: :mad: - аз съм за жабите, ама Момчил и Коки се радават за скуадрата та...... не ми е леко в момента.
Какво правихме тези почивни дни?! Вчера реших, че няма да си давам зор за нищо. Пуснах една пералня след като направих пържени филийки на децата за закуска. После изпрах едно малко килимче от детската, което нашата космата домашна любимка беше препикала преди време и което още тогава не се изпра както трябва. Направих опит да се лакирам и след като поне 3 нокътя развалих със случайни докосвания, се вбесих и реших, че ще се приготвяме за излизане. Имаше Тера Мадре Балкани и Цони (нашето Сиренце) бяха някъде на центъра на София.
Неволите с моя лак продължиха след като гладейки бялата рокличка на Бели, от топлината лакът се разтвори върху нея . Идеше ми да се самоубия...... . Е, излязохме в крайна сметка и стигнахме в края на първото събитие от този форум. Но поне видяхме Сиси и Цецо. Цони вече участваше в конференция. Опитахме един страхотен бабек на , сирене и кисело мляко от каракачански овце, мед от лавандулови насаждения, румънски салами, кашкавал, сирене и ракия , хляб с квас и хляб с дива мая и завторихме от бабека на Дешка . Не за друго, ами Сиси си ни режеше баш като на приятели.
Вечерта се върнахме за по-голямото събитие. Марчи, Мони и Ивайла вече ни чакаха пред ботаническата градина, а Цони буквално ни разцелува. Тя цъфтеше от щастие, гореше от енергия и беше безкрайно ентусиазирана от това, което се беше случило във вече изминалите 2 дена на този форум. Не мога да ви я опиша съвсем точно, но човек, който я е виждал веднага ще познае по пламъчетата в черните й очи кога се е случило нещо, което си заслужава. За тези случаи тя използва израза "Нещо ме сърби мозъка......" .
Запозна ни с обстановката като част от организаторите и знаехме точно къде да застанем така че дегустацията да не ни подмине, а и ние нея . Е ....... хапнахме си! И си пийнахме бяло винце и кайсиева ракийка на воля. Имаше паста, направена ръчно, пълнени тиквичи, пълнени домати, домашна пица, салата с домати, краставици и ябълки, молекулярна кухня, локумени вафли, баклава, кюфтенца с канела, пилешко със сос от шоколад и чесън . Накрая вече така се бяхме омотали, че подвихме краци върху поляните на ботаническата градина . И ни беше перфектно. Толкова добре се чувствахме заедно. В края на събитието вече танцувахме, попявахме по малко, а децата бяха допуснати без каквито и да е условности до музикалните инструменти на джаз формацията. По някое време Бела трошеше перкусиите, а Коки съсипваше слуха ми на ксилофона. И докато се чудех на кого по-напред да направя забележка, Мони и Ивайла бързо смениха моите инструменталисти . Оказа се, че джаз-формацията, която тази вечер поддържаше доброто ни настроение всъщност ............ обучава деца и страшно им допада идеята малките да се въртят около и да пробват как се борави с инструментите им.
В крайна сметка си тръгнахме, защото всяко начало си има и край. Преди това минахме през оранжериите на ботаническата и се насладихме на нацъфтелия розариум. Обещахме си, че много скоро ще си направим още един форумен, съботно-неделен тийм-билдинг и ще се насладим на компанията си.
А днес пък, нали е Джулая, решихме, че трябва да сменяме чаршафи, да занесем килимите си на пране и да почистим вкъщи. След което аз заведох децата на кино, а след 2 часа Момчил ни взе и завършихме почивните дни с 4-часов престой на басейн..... Въобще всичко е добре, когато сме заедно и всичко завършва щастливо!
Дано и вие сте имали хубави моменти тези почивни дни!
Цвети, само да ми кацнеш в Софето....... Вземай билетите и идвайте.............
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."