Днес - 10.01 гледайте "Денят е прекрасен" с Фюти и доктора.

Свобода на словото
Аватар
metsababa
Site Admin

Днес - 10.01 гледайте "Денят е прекрасен" с Фюти и доктора.

Мнение от metsababa »

Момичета не забравайте след половин час да пуснете бТВ и "Денят е прекрасен" - ще дават нашата Фюти с нашия док :) :) и Фютка ще готви гулия, а док ще ни разкаже защо е полезна тя!!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Днес - 10.01 гледайте "Денят е прекрасен" с Фюти и докто

Мнение от cchery »

Ееееееее, страшни бяха! Особено Фютката - очите й се смееха! :329 :329 :329 Фютенце, направо се гордея, че те познавам :924 :924 :924 . Как ги мислиш тези рецепти, не знам........ но в мое лице имаш голям фен! Ще те помоля при първа възможност да метнеш рецептите в новия подфорум на кулинарния - Кълнове, плевели, супер храни и супер странни храни. Лично аз искам да пробвам супата и пюрето. А още за довечера ще си направим зелена салата с гулия - на прибиране от работа като сляза с метрото на пазара ще си купя земна ябълка.

Док, никога не съм знаела колко е полезно това растение и така и щях да си остана невежа ако не беше ти! Продължавай все така ентусиазирано да ни въвеждаш в тайните на непознатите храни-лекарства! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

И аз и аз, страхотни бяхте Фюти с доктора сте страхотен тандем :326 :326 :326
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Дайте линк към предаването, да гледам и аз, че пак бяхме на доктор с мойте двама хубавци :126
Затова и немога са продължа темата за странните храни, а имам много материал.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
mamadida

Мнение от mamadida »

http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekra ... tieto.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ето Милички линка към предаването. Поздравления за Тони. Беше страхотна. Определено ще опитаме рецептите.
Публикувай отговор