НЕПРИЯТНО СЪОБЩЕНИЕ

Свобода на словото
Аватар
metsababa
Site Admin

НЕПРИЯТНО СЪОБЩЕНИЕ

Мнение от metsababa »

Трябваше досега да съм излязла от форума, но..... т.к. може и да няма форум идните дни, пускам това съобщение.

sega mi zvynaha i mi kazaha che predstoi smqna na ip adresi v kraq na sedmicata ....... nai veroqtno shte ima problemi i nqma da e aktiven nqkolko dena (foruma)

Това е съобщението, което моят колега ми прати на скайп преди малко. Какво означава и защо засяга мецата? Просто защото тя се намира на сървъра, собственост на колегата ми. Всичко с този форум тръгна на приятелски начала, но мисля, че е време да стане професионално, т.е. да ползвам фирма, т.нар. хостинг за мецата и да няма подобни изненади :cry: . От днес с Момчил търсим такава фирма и ще се опитаме да прехвърлим форума възможно най-бързо на новото място и то по такова време, че да засегне най-малко потребители.

Извиявам се предварително на всички! Когато знам за новото прехвърляне, ще пусна лични съобщения до всички. Но е възможно да ни резнат и без предупреждение тези айпита, както вече стана :126 , което означава, че и съобщение няма да има защо не работи форума, т.к. няма да имам възможност да го изключа и да пусна такова съобщение. Затова ако не можете да влизате тук, моля, бъдете настоятелни и проверявайте отново и отново! Ще се постараем всичко да стане максимално бързо!!!!
Аватар
metsababa
Site Admin

Re: НЕПРИЯТНО СЪОБЩЕНИЕ

Мнение от metsababa »

Щастлива съм да напиша, че всичко вече приключи успешно и много се надявам да е за дълго равновесието, което има в мецабаба.нет. :1058

А сега обещаното:

[img]http://gotvach.bg/files/lib/500x350/sladko10.jpg[/img]

:221 :221 :221 :221
Публикувай отговор