Мецабаба не ръмжи, чака поздрави добри!

Подфорум за поздрави към всички, които имат повод да почерпят! Рождени и имени дни, кръщенки, годишнини, годежи и сватби.....
Публикувай отговор
Аватар
metsababa
Site Admin

Мецабаба не ръмжи, чака поздрави добри!

Мнение от metsababa »

:1108 :1091 :1086 :1091 :1108

И така, момичета, днес ще си позволя да се подвизавам с този ник........ нямам самочувствието нито на админ, нито на шеф, нито на нищо голямох, или по-голямо от всички останали тук. Просто ..... днес ми е ден да се облека в кожата на това, което създадох, развих и поддържам!!!! Знам че е нескромно да говоря в единствено число и....... Но ще бъде също така нечестно към хората, които положиха основата на този php-форум аз, Момчил и нашия много добър приятел Трухи, а в последствие се включи и колегата ми Никола. На тях тримата дължа всички премествания, хоствания, вдигания след ел. удари, промени във визията. И особено много дължа на Момчил.... без неговите знания....... аз щях да съм само едно пълно с идеи същество, което не знае как да ги осъществи на практика. Говоря за ефектите, които се появяват от време на време като летящи портокали, мандарини и др. :1062 :1062 , за новогодишната заря, за ремайндъра за празници и ......... това, че днес имаме музика във форума без да се налага някой да я пуска специално.!!!

И това беше началото!!! Положено и чакащо .......... ВАС, МИЛИ МОМИЧЕТА (и тук-таме по някое момче :plezya se )!! Ако ви нямаше вас, ако бяхте махнали с ръка и не бяхте откликнали да идвате тук, да пишете, да създавате, да оставяте следи, да общуваме....... форумът щеше да е още в онова начало!!! Но днес, след половин година....... той е различен - не толкова пълен с потребители, а пълен с човеци!!! :923 :923 Затова, за човещината, за стремежа и за желанието.... ви поднасям

МОЯ ПОЗДРАВ-ИЗНЕНАДА! - пуснете си звука на компа!!!

Надявам се, че никой няма да се почувства пренебрегнат от горното видео - всеки заслужава своя цитат в него, но ....... аз съм една и ...... беше трудно да обхвана всичко за изминалите месеци!!

:1108 :1091 :1086 :1091 :1108

СЛЕДВАТ ОЩЕ ИЗНЕНАДИ ........ :plezya se :plezya se :plezya se
DeerE
От писане глава не боли

Re: Мецабаба не ръмжи, чака поздрави добри!

Мнение от DeerE »

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН, НАСТРЪХНАХ

БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕКРАСНОТО И ТОПЛО МЯСТО СЪЗДАДЕНО ОТ ВАС
:826 :826 :826
:1108 :1108 :1108
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

[img]http://www.podarak.net/images/cv8.jpg[/img]
Чери, специално за теб, че го има форума, че ме накара сега да настръхна и да се просълзя.
Благодаря ти за хубавия подарък, нямам думи.....

Поздравявам и всички, които са ти помогнали, нашето кътче е най-уютната и хубава бърлога.
:329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329

От сега мисли на годишнината с какво ще ни изненадаш :222
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Най-хубавото е,когато има такива поводи,на които да се зарадваме,просълзим и почувстваме част от нещо хубаво,добро,прекрасно...А "виновниците"за тях-да са ни живи и здрави...Благодарим ви :923
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Няма такава голяма прегрътка, като тази с която искам да ви прегърна!
Благодаря на всички ви че Баба Меца я има и е толкова прекрасна!
:224 :224 :224 :224 :224 :224 :224 :224 :224
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
valrus

Мнение от valrus »

Честит празник мецанке!Благодаря ти ,че тук намерих приятелки по сърца и души.Все така да бъдем. :524 :326 :1146 :1117
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

И така.......... както вече сте се убедили, при цъкването на камбанката, която ни уведомява за празнуващите днес, се отваря ...... следващ таб в браузъра, който пуска и музика :1141 . И тук идва един тънък момент :1062 :1062 :1062 ........ музиката може да е по желание на клиента :221 :221 . Т.е. ..... всеки пожелал да чуе любимото си парче във форума и да го покаже на останалите, може да го направи!! Но при едно-две..... условия (МариКо, не ми брой точно условията, че нали ме знаеш как съм с бройките :221 :221 :221 ).

1. Песента, която си пожелаете да мога да я намеря в mp3 формат!!! Не от ютуб!!!
2. Да сте търпеливи да чакате около час до смяната на новата песен, т.к. не мога само това да правя :221 :221 . На всеки час ще се пуска нова песен..... при интерес може и да намалим интервалите.
3. Да участвате в играта "Познай ме!" :222

Регламент на играта:

1. Аз задавам първия въпрос.
2. Този, който отговори първи на него, получава право да си пожелае песен и да зададе следващия въпрос. И така нататък до към 5 часа днес :twisted: .
3. Въпросите може да са от всякакъв характер, а най-добре от личен, за да видим колко сме се опознали за тази половин годинка!
4. Ако няма отговорили на въпроса в рамките на 1 час, то задаващият следва да си поднови питането с друг въпрос. В случай, че и то не намери отговор, то нека посочи следващ човек, който да задава и естествено да си каже песента, която иска да звучи!

МОЯТ ВЪПРОС: коя е най-любимата ми песен? Или поне на кой изпълнител? (подсказка: не е задължително да е метъл или чуждоземска :1047 ...... щото не е :1062 :1062 :1062 )
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Мисля,мисля,мисля....
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, страхотно е :940 Отново хиляди благодарности за труда на всички и за вбъдеще много и само хубави емоции! :227
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Мецанке,честит празник!
Благодаря на всички за уютната бърлога,в която се чувствам наистина добре!

[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... JqbdC6puAw[/img]

И без бой си признавам,че все още не съм научила,коя е любимата ти песен! :oops:
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

MortishaAdams написа:И без бой си признавам,че все още не съм научила,коя е любимата ти песен! :oops:
Аааааа, ама то не е задължително да знаеш. То затова я почнах тази игра, да се доопознаем :954 :954 :954 . Като се замисля..... песента сигурно трудно ще познаете, ами поне изпълнителя....... :lol:
Публикувай отговор