И така, момичета, днес ще си позволя да се подвизавам с този ник........ нямам самочувствието нито на админ, нито на шеф, нито на нищо голямох, или по-голямо от всички останали тук. Просто ..... днес ми е ден да се облека в кожата на това, което създадох, развих и поддържам!!!! Знам че е нескромно да говоря в единствено число и....... Но ще бъде също така нечестно към хората, които положиха основата на този php-форум аз, Момчил и нашия много добър приятел Трухи, а в последствие се включи и колегата ми Никола. На тях тримата дължа всички премествания, хоствания, вдигания след ел. удари, промени във визията. И особено много дължа на Момчил.... без неговите знания....... аз щях да съм само едно пълно с идеи същество, което не знае как да ги осъществи на практика. Говоря за ефектите, които се появяват от време на време като летящи портокали, мандарини и др.

И това беше началото!!! Положено и чакащо .......... ВАС, МИЛИ МОМИЧЕТА (и тук-таме по някое момче

МОЯ ПОЗДРАВ-ИЗНЕНАДА! - пуснете си звука на компа!!!
Надявам се, че никой няма да се почувства пренебрегнат от горното видео - всеки заслужава своя цитат в него, но ....... аз съм една и ...... беше трудно да обхвана всичко за изминалите месеци!!

СЛЕДВАТ ОЩЕ ИЗНЕНАДИ ........