За съжаление Нели е възпрепятствана не само да бъде модератор, но и въобще да влиза във форума. Днес погледнах и в "Часът ....." и там я няма. Аз бих желала мецабаба да се развива като единият опорен момент на този форум, знаете всички е безценното нещо, което ни събра - ДЕТОКСА!!! След здравето, ако има нещо равно нему по значение, то е ОБРАЗОВАНИЕТО!
Затова обявавям конкурс за модератори за този форум!
Говоря в множествено число, защото личното ми виждане е, че трябва да има 2-а човека, т.к. и подфорумите са 2. Единият е свързан по-скоро с отглеждането на малките деца и проблемите, свъзрани с това! А вторият касае училищният процес, такъв, какъвто е в България!
Ето моите виждания за това какъв трябва да е форума:
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ
- Практики за отглеждане на бебето и малкото дете. Тук ми се ще да има една обобощена информация за най-разпространените методики на отглеждане на децата, прим. руска школа, западноевропейска, д-р Спок. Нещо като информационен център. Темите да бъдат обобщени в списък с линк към всяка.
- Родителски грешки.
- Първа помощ за бебето и малкото дете - спокойно може да свалим здравния детски подфорум тук или пък да има препратки.
- Свободни теми и дискусии, в които да се убедим, че майките сме много и силни и че това, което се случва на нашето дете се случва и на много други. Теми, в които всяка една изтерзана майчина душа да намира подкрепа.
- ОБОБЩЕНА СХЕМА НА ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ.
- ОБРАЗОВАНИЕ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА
- УЧИЛИЩНО ОБРАЗОВАНИЕ
- ОЛИМПИАДИ, СЪСТЕЗАНИЯ И КОНКУРСИ - тема, в която ще се качват тестове, задачи от подобни мероприятия, така че да се създава една база данни. Пример: математическото кенгуру - на мен ми беше много полезно да намеря задачите за Коко от минали години, но не мога да кажа, че беше лесно, т.к. са разхвърляни из всякакви форуми и сайтове.
- ЧИТАЛИЩНА И КЛУБНА ДЕЙНОСТ.
- Свободни теми и дискусии.

Моля, номинирайте човека, когото смятате за подходящ за модератор, като самономинирането ще бъде приветствано много силно!

Ако пък няма желаещи и номинирани, ще му мисля по-натам