За да направите информирано своя избор, ви предлагам мотивите за избора на номинирани (по реда на номинацията), т.е. защо тези момичета трябва да бъдат модератори:
Аз познавам доста добре (доста за възможностите на виртуалното общуване) 3 от момичетата, а едно от тях - познавам лично. Щях да пиша, че въпреки това ще гласувам безпристрастно, НО то е смешно само по себе си :lol: :lol: , защото и 6-те момичета са доказали себе си, притежават качества и точно заради тези качества бих ги избрала всичките.

За мен най-важното е форумът да изгради нов облик, да се напълни с информация и да е източник на такава. Бих искала там да се раждат и разискват интересни идеи, да се търсят и да се дават отговори, да е полезен.
Ако имате въпроси към 6-е номинирани, ги задавайте тук в тази тема. Другата ще я заключа.
Що се отнася до чисто техническата част, т.е. какво е да си модератор и какво трябва и как трябва да го правиш, съм насреща да помагам. Има неща, които и за мен самата още не са ясни, но ще се учим заедно. Отделно от това искам да уточня, че няма да надзиравам работата на модовете, а ще я ползвам като обикновен юзър