Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Мнение от Сиренце »

Айде, да се включа и аз в клуба на мамите с болни дечица. Вчера по обяд се обадили на тате от градината, че си има болно детенце. Взел я той, то милото - ни мърда, ни шава, боли го ушенце, гърло и за капак има температура :328 . А сутринта я пратих абсолютно здрава :1044 . Започнах ударни дози клеева тинктура, осцилококцинум, енгистол и уж закрепихме положението. Сутринта се събуждаме и ....ново двайсет - такъв зверски конюнктивит отдавна не бях виждала. Запазих системата от вчера, добавих и Поумон хистамин, промивам очите със сребърна вода, но от едното око постоянно изтича гной. Не съм ходила още при личната, че отсега знам рецептата, но ако и утре кара така май ще се наложи да идем. Хубавото е, че ухото и гърлото вече не я болят. Ако имате още идеи за конюнктивита, давайте!
Като изключим всички симптоми, днес изобщо няма вид на болна - играе, беснее, дори прояде, а сега с кака си пеят "Вечеряй, Радо" с пълно гърло!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа: А пък днес изпратих един красив букет с цветя на работата на майка ми, ей тъй без повод, за да я зарадвам и тя беше много щастлива и се разчувства и та и по тоз повод съм щастлива. :razz:
Еееееееее, Ели, усмихна ме много! :954 :923 Браво на тебе! Да направиш нещо без повод, значи че има достатъчно много причини!

Що се отнася до главоболието, ще си запиша твоите илачи...... при мен не е мигрена, но пък е мнооооооого упорито за сметка на това!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сиренце написа:Айде, да се включа и аз в клуба на мамите с болни дечица. Вчера по обяд се обадили на тате от градината, че си има болно детенце. Взел я той, то милото - ни мърда, ни шава, боли го ушенце, гърло и за капак има температура :328 . А сутринта я пратих абсолютно здрава :1044 . Започнах ударни дози клеева тинктура, осцилококцинум, енгистол и уж закрепихме положението. Сутринта се събуждаме и ....ново двайсет - такъв зверски конюнктивит отдавна не бях виждала. Запазих системата от вчера, добавих и Поумон хистамин, промивам очите със сребърна вода, но от едното око постоянно изтича гной. Не съм ходила още при личната, че отсега знам рецептата, но ако и утре кара така май ще се наложи да идем. Хубавото е, че ухото и гърлото вече не я болят. Ако имате още идеи за конюнктивита, давайте!
Като изключим всички симптоми, днес изобщо няма вид на болна - играе, беснее, дори прояде, а сега с кака си пеят "Вечеряй, Радо" с пълно гърло!
Цони, искам и аз изпълнение на "Вечерай, Радо" :1049 . За конюнктивита се сещам още - да си направиш запарка с цвят от лайка - 1 ч.л. наксиваш в 50 г вряла вода. Държиш 15-20 минутки и е готова за промивки. А сребърната вода капеш директно в окото - не само да промиваш. Преди време бях давала една схема за възстановяване след вирусни заболявания - дано да я намериш в библиотеката, че нямам възможност в момента. Иначе пак там - в Библиотеката има 2 линка към теми за Конюнктивит.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Цони, искам и аз изпълнение на "Вечерай, Радо" :1049
Готово! И то акапела!!!

" onclick="window.open(this.href);return false;

Групата, в която пее Сиана сега я правят на три гласа. Като стане готова, ще я пусна да ги чуете.
Иначе пак там - в Библиотеката има 2 линка към теми за Конюнктивит.
Какво гледах и аз не знам, но преди се беше скрила някъде темата, сега я намерих, благодарско! Влязох и аз в ролята на моето домочадие - колкото и да им обясняваш, никога не намират това, което търсят, все трябва да им го дам в ръцете. Та и аз сега така.
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

:923 :224 :421
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
elis

Мнение от elis »

Ние сме на вълна лагеруване ,купихме фенери и бинокъл.Сега търсим палата :948 ,която ще се ползва основно за игра на децата през лятото по поляни .Още не сме решили каква да вземем ,ако има запознати или доволни от своите палатки чакам мнения. :?:
Елито успех в начинанието :964 :524!
Ани ако главоболието продължава по дълго задължително иди на офталмолог ,възможно е и там да е проблема! :222
Радвам се за отношенията с брат ти и приятелка :954 .Статията и снимките от Царевец са за едно голямо :326 :923 !
Толкова игри и забавления имаше на РД на Бел и толкова бързо мина времето,че почти не остана време да си поговорим.Та така и не разбрах ,че е имало момичета от форума . :1134 Нищо де ,следващия път!
Сиренце,Смехуранчо и Аниии ,болестите ще ги :1058 :128 !
След като похвалихте цитрусите в Метро (не си спомням точно кой беше)и моя милост д а не остане по назад без сочни и вкусни цитруси, ходих специално до там :933 да си взема поне едно кашонче с портокали за сок :1059 ,защото аз и децата го обожаваме .Гледах ги чудих се :1044 ,но всички изглеждаха ужасни на външен вид :mrgreen: , който си е вземал и ги е харесал ако е възможно да ме светне от кои кашончета точно взема ,че имаше 3-4 вида. :520 .
Толкова пъти започвах и прекъсвах писанията си ,че накрая се обърках на коя какво трябваше да пиша(нали все още не ви познавам много добре),за което ще ме прощавате. :oops:
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Вале, зло да го забрави твоето малко момче! Жив и здрав да е! Весело и безгрижно детство! Извини ме, че съм блеела някъде и съм проспала информацията :oops:
Чери, чудесни снимки! сУППЕР!!! Много ми харесаха всичките!
Днес беше много голям ден и за мен - направих една година като учителка в детска градина. Имах тържество на групата и като краен резултат - МИНА БЛЕСТЯЩО! От началото децата бяха в шок - какво по дяволите правят родителите им в музикалния салон, но после....екстра се справиха! Пяха, казаха си чудесно думичките...абе добре беше! Много съм горда с тях! Много трудно ми беше да напарвя всичко това, при положение, че нито съм учила как се прави тържество, нито съм виждала тържество на 1 група (малки фарфалаци), но се справих - всичките ми деца бяха с костюми, чудесни, сладки, старателни.... и накрая се омазахме целите с торта. И така. Още съм в еуфория, не знам къде се намирам, такова напреение беше... Та сега изпих почти 2 литра биричка и още не мога да се отпусна :1062 :plezya se :955 :1140 :fan :fan
Между другото метъл варианта на "тръгнал кос" много допадна на родителите :fan :fan :fan
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Браво, Исе :326 :326 :326 за празника и честито за годишнината!
Ако изкараш 10 години, става диагноза :plezya se , да не кажеш после, че не съм те предупредила :221 !

Да се оплача - изкарахме кошмарна нощ. С големи мъки Кема успя да заспи към 11 часа, боли я ухото, гърлото и очите текат постоянно. В 11 и половина се събуди с писъци - боли я ... и аз вече не знам къде не я болеше и най-лошото беше, че й е трудно да диша. Отворих прозорец, успокоих я и що-годе отмина кризата. В 12 започна да се тресе и казваше, че й е студено. Премерих Т - 36,5, след 5 минути - 37,7, след още 5 мин - 39!!!Такова чудо не бях виждала! Дадох Нурофен и спа до 5 часа и сагата започна отново :328 ! След малко тръгваме при личната, да видим какво ще каже...
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

А от мен - най-добри въпроси :1058 КЪДЕ СТЕ? КАКВО ПРАВИТЕ? ЗАЩО НЕ ИДВАТЕ ПОНЕ ЗА МАЛКО ТУК?
Чери, тук сме, но болни :cry: Тия нощи и аз не съм спала.Ту едното дете ту другото :124 :124 :124 Ще видим днес като станат какво е положението.Температура за сега на са вдигали, но са с хрема и очаквам включване и от кашлица.Но както каза Марианчето и това ще мине :954
Цони, докладвай после какво е положението с детенцето.Дано бързо да оздравее.
Чери, вие как сте? Оздравяхте ли?
Исе, браво за успешния празник :921
На всички празнуващи ЧЕСТИТО
:1040 :1075 :1075 :1075 :1078 :1078 :1078 :1040
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Прибрахме се. Защо ли ходя при личната, като й знам репертоара :1044 ?! Колкото да чуе гърдите дали са чисти. Според нея е вирусно, изписа Изопринозин, аз естествено не го взех, а продължавам с Енгистол и клеева. За конюнктивита - Тобрадекс, аз пък взех Пулсатила 9СН, за алергията - Кларитин, аз давам Поумон, абе ...докато не си намерим хомеопат /а такива тука нЕма/ ще я караме все така, май. Иначе малката изглежда добре, ще видим нощес...
Днес очевидно ще съм си вкъщи, така че честичко ще надзъртам.
Ver

Мнение от Ver »

Добютро и от мен :)
Така е, Сиренце. Аз от 2-3 години не съм стъпвала при личната ( дори и за ваксините :1028 )
И при нас е подобно положението: сополи, гърла, кашлици .т.е. редовния репертоар... абе няма смисъл да изброявам :1062
Пожелавам на всички, които се разболяват в това хубаво време :1055 , да престанат да се правят на много важни и бързичко да си стъпят на краката! Че направо е грехота на такова слънце да лежим болни, поне да беше гадно времето :221
Заключено