Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Мнение от Ver »

cchery написа:
elis написа:Ние сме на вълна лагеруване ,купихме фенери и бинокъл.Сега търсим палата :948 ,която ще се ползва основно за игра на децата през лятото по поляни .Още не сме решили каква да вземем ,ако има запознати или доволни от своите палатки чакам мнения. :?:
Ели, има запознати, че даже и специалисти по палатки тук. :razz: :razz: Хич да не се крият, молА :1062 :1062 :1062 . .
Ako имаш предвид мен ще кажа . Не, изобщо не се крия, само че като прочетох поста на Елис не знам защо реших, че си търси детска палатка за игра :221
Ако палатката ще се ползва инцидентно, предимно за игра и предполагам само в хубаво и топло време няма никакво значение каква ще е. Само да е достатъчно широка за да ви е удобно. Дори елементарна, еднослойна палатка от "Метро" или "Jysk" върши работа. (въпреки, че по-добре да е двуслойна, все пак може да се случи да преспите няакой път).
Сега всички палатки са "тип иглу" от тези :948 трудно ще намерите :221 , освен може би на битака, където между другото има страхотни неща за без пари, но за там трябва тренинг :1062
Ако търсите сериозна палатка, ще ви препоръчам марки и магазини, разбира се :524
То имало нова тема :1139
Хайде в Новата Майска темичкатогава ;)
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: Чева, Знаеш ли, погледнах към рецептите, които бе пуснала и накрая ще те питам: ти суровоядка ли си, или умерена вегетарианка?
Всеядна съм, стремяща се към здравословно хранене.
И понеже познанията са ми скромни, търся, чета, уча се.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Заключено