Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Смехурко

Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от Смехурко »

Ха, добре дошли на чудния летен детокс! Лично аз го чакам с огромно нетърпение.
:1059 :529
Пълнолунието през юни е на 15 юни 2011 от 23:14:37.
Предполагам ще детоксваме дружно на 14,15 и 16 юни, а културно ще се позахраним на 17 юни.

А до тогава умната и редовно да оризите, като дисциплинирании китайчета :221

Пожелавам на всички, които ще детоксват да свалят много кг, да изчистят всички токсини и да изглеждат и да се чувстват много красиви цяло лято! УСПЕХ!!!
rumpieta

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от rumpieta »

Добре заварили !!! :954 :954
И аз очаквам с нетърпение поредния 6 - ти детокс .
Успях да сваля 8 кг. за 5 детокса от 76 кг вече съм 68 и продължавам с успех и лекота да ги поддържам.
Успех на всички детоксикиращи малки и големи , момичета и момчета. :524 :524 .
Дерзайте ....повярвайте си и ще успеете !!! :524
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ха, да се поспра и аз на седянката. :plezya se
Замислям детокса да е леко в страни от схемите, но като наближи ще споделя.
Което изобщо не ми пречи да съм с вас и да ви подкрепям. :1002
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Тук съм, на линия!
Рапорт даден!
Тюююю,много пари тая тема,бе!

Имаме подарък от д-р Михайлов!
galkata

Мнение от galkata »

И аз тук :954
Успех на всички решили през тази фаза да детоксват :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

rumpieta написа:Добре заварили !!! :954 :954
И аз очаквам с нетърпение поредния 6 - ти детокс .
Успях да сваля 8 кг. за 5 детокса от 76 кг вече съм 68 и продължавам с успех и лекота да ги поддържам.
Успех на всички детоксикиращи малки и големи , момичета и момчета. :524 :524 .
Дерзайте ....повярвайте си и ще успеете !!! :524
Румпиета, комплименти! :326 :326 :326 Боже, как искам и аз тази 6-ица :1062 :1062 :1062 ! Вярвам много силно, така че... :923

И да, този път детоксът ще е черешов. Само дето.... на 15-и, баш пълнолуние е концерта на Синдарела и Мистър Биг :fan :fan :fan , та.... да ида на концерт и да не пия бира, а цитрусов сок....... ще ми свали яко метъл реномето :123 :123 :123 ........ Хахаха, ще го мисля, но определено ще съм на череши. Аз даже вече си правя мини-прочиствания. Купувам си на път за работа по 1 килце череши и това ям в офиса за цял ден, не стигам до обяд..... Не знам дали съм свалила, щото вече ми писна от оранжевия душманин вкъщи (разбирайте кантара, но вчера облякох един, забележете спортен панталон, т.е. широк, който миналото лято не ми ставаше. А вчера си ми седеше перфекциозноооооо :1099 :1099 :1099 . Та очевидно поне обиколките са по-малки, с което и аз :221 :221 .
Мърмори написа:Тук съм, на линия!
Рапорт даден!
Тюююю,много пари тая тема,бе!

Имаме подарък от д-р Михайлов!
Уффффф, Зоринко, що не казваш да я пипам с кърпи за ръце тая тема, бре..... опарих се :221 :221 :221 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Aaaa,казах,казах,тя и Смехурко предупреди,че пари. :1062
Сериозно сега,гледах репортажа ти и определено си мисля,че имаш разлика и то доста видима. Поне от септември миналата година до сега. Ти си знаеш за кг,но на обиколки определено разлката е видима.
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ей ме на и мен в кюпа. То се знае. За килограми не ми се говори, че не мърдат, обаче ми остават само още едни дънки до мечтаната фигура (смъкнала съм 2 номера) . Е това ако не е постижение! Само дето корема ми още не ще да се прибира! Вярно, че са минали 8 месеца след раждането, но все пак... Дала съм му срок до юли, че тогава ще съм на морето, а там не ФърФи с голямо шкембе.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа: Сериозно сега,гледах репортажа ти и определено си мисля,че имаш разлика и то доста видима. Поне от септември миналата година до сега. Ти си знаеш за кг,но на обиколки определено разлката е видима.
Зори, колко точно кафета искаш??! А как ги предпочиташ?!?! Захарта да е тръстикова, нали така? Млякото да е краве обезмаслено, обаче топло или студено?!?! Бисквитка от нахутено брашно, прясно опечена ще ти пасне съвсем към обедното кафе..... :221 :221 :221 :221 Въобще............ :fan :fan :923 :1122 :1076 :1076 :725 я как хубаво ми хортуваш..... :329

Бобка, верно си е постижение всичко това..... и ти личи в краката поне отслабването :954 :954 :954 - нали имам възможност да те виждам по-редовно..... Трябва да видим и МарчолИ за днес дали няма да е свободна все пак да се повидим :lol: :lol:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

cchery написа:
Мърмори написа: Сериозно сега,гледах репортажа ти и определено си мисля,че имаш разлика и то доста видима. Поне от септември миналата година до сега. Ти си знаеш за кг,но на обиколки определено разлката е видима.
Зори, колко точно кафета искаш??! А как ги предпочиташ?!?! Захарта да е тръстикова, нали така? Млякото да е краве обезмаслено, обаче топло или студено?!?! Бисквитка от нахутено брашно, прясно опечена ще ти пасне съвсем към обедното кафе..... :221 :221 :221 :221 Въобще............ :fan :fan :923 :1122 :1076 :1076 :725 я как хубаво ми хортуваш..... :329

Бобка, верно си е постижение всичко това..... и ти личи в краката поне отслабването :954 :954 :954 - нали имам възможност да те виждам по-редовно..... Трябва да видим и МарчолИ за днес дали няма да е свободна все пак да се повидим :lol: :lol:
Всъщност едно кафе ми стига-дълго еспресо предпочитам,без захар и мляко. От бисквитките също ще се откажа,защото днес било новолуДие и някои гладуват,други лунуват,трети оризят, а аз киселомляквам. Този мой порив може би има връзка с шантавото ми настроение,де да знам :1044
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

"КИСЕЛОМЛЯКВАМ" е интересна дума в българския език... нито нова, нито позабравена, но за сметка на това явно авторска :221 :221 :221

Аз вчера имах много неприятна криза с главата - главоболие и бучене на ушите и преди малко отново ми забучаха ушите и чувствам топли вълни...... струва ми се, че всичко е от напрежение....... Почти не ям, защото не ми се яде..... Но сега смятам да хапна едни мъфини със сметана... Това имам, а и това ми се яде....

Заключено