Е, време беше.Мърмори написа: Имаме подарък от д-р Михайлов!

Ама не се вижда картинката...
Чакам да я пуснат по книжарниците.
Е, време беше.Мърмори написа: Имаме подарък от д-р Михайлов!
Е, Чери, ама хич не знаеш как да зарадваш човек! Ама как ми уцели баш слабото място (краката дори и като бях 48 килограма са ми били леко дебели на фона на цялото ми тяло). Ами освен и аз да почвам по схематаcchery написа:Бобка, верно си е постижение всичко това..... и ти личи в краката поне отслабването
За бисквитки вече е малко късно, (аз пак съм на нахутена вълна - правя фалафели)cchery написа:колко точно кафета искаш??! А как ги предпочиташ?!?! Захарта да е тръстикова, нали така? Млякото да е краве обезмаслено, обаче топло или студено?!?! Бисквитка от нахутено брашно, прясно опечена ще ти пасне съвсем към обедното кафе.....![]()
![]()
![]()
vihrogonche написа:Обожавам ЧЕРЕШИ
Боби - 1-1,30 час,долу-горе,за едно-две големи пакетчета/аз си взимам винаги немско масло без сол,или "Президент",но е скъпичко.И,нали знаеш,по принцип трябва на водна баня,но на мен много ми пръска водата и отива в маслото,затова слагам в по-дебел съд и на бавен огън.Отделяш пяната отгоре,но не бъркаш.Гледаш,когато ти стане "златен"цвета и се вижда дъното,съответно -да няма пяна вече,е готово.Но внимаваш накрая да не прегориш.Страхотно ухае прясното Гхи.Пяната може да се използва в рамките на ден-два за готвене.Успех!bobichan написа:А ако ме светнат мацките почитателки на Гхе колко време претопяват маслото на котлона ще са още по-върховни.
И аз това искам да знам .nikolina pecheva написа:Може ли някой да ми каже в провинцията кога ще се появи новата книга на др.Михайлов