ofika написа:
Здравейте слънчица! Весел ден на всички.

В събота бях на сватба и се чувствах прекрасно, защото влязох в дрешка отпреди 4 години и се вихрих на дансинга заедно с младите. Не усетих кога стана 3 през нощта. Две дами на зряла възраст ме разпитаха като как съм в тази форма, а аз ги осветлих с надлежна препратка към новата книга на доктора.

Даже мигрената не можа да ми развали настроението, а и премина много бързо.
Браво,
Офика 
. Мога само да подозирам как си се чувствала, когато си облякла дрешката от преди 4 години и особено като си я "представила"

(а с нея и себе си

) на сватбата. Това е нещо като...... извоювана победа, като награда, като златен медал. И то постигнат с труд!

Пускай препратки на тези дами в златна възраст и насам за да не вземат и да се откажат. От опит с майка ми, която е на 67 г. знам, че когато нещо е трудно е най-лесно да се откажеш от него

.
Ей, заразихте ме с тези чайове и моят от мента и някаква билкова смес, наречена "Планински чай" дими до мене

. Много ми е трудно да пия чайове, а през лятото съвсем. Обаче тази сутрин в София е хладно и една ментичка ще ме успокои перфектно. Преди да се роди вашата тема, бях споделяла за един много хубав чай (аювердичен), който си купих от
чаена къща "Веда". Става въпрос за Рейки чай. Кликнете
тук и разгърнете виртуалната книга на 2-а страница. На нея вдясно, вторият отдолу нагоре е рейки чая.

За да прочетете съставките му, кликнете веднъж върху книгата и тя ще се отвори в същия таб и ще се увеличи. Наистина по някакъв неведом начин ме успокояваше и ме вкарваше в нирвана. А всички, които ме познават, знаят, че това е едва ли не невъзможно

.