Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от Hrisi »

vihrogonche написа:Смехурко, благодаря ти за споделения текст от Луиз Хей - за мен това беше ценно НАПОМНЯНЕ :923
Милички, да ви се похваля мъничко - гордея се със себе си вчера и днес - сутрините чинно си изпивам ансола, през деня ям череши и ягоди, но тъй като съм с цикъл и не ми е добре (почвам да залитам, вие ми се много свят, причернява ми пред очите, става ми горчиво в устата и усещам, че съм пред препадък - а все пак съм на работа), включвам в менюто си и сурово кашу. Други неща обаче не ям! Пия вода и билкови чайове. Чувствам се прекрасно, като изключим главоболието и студа... и честите визити до 00... :222
Идва лято и наистина искам да изглеждам толкова добре, колкото се и чувствам, тоест много добре!
П.П. Шефът днес ни събра и ни каза доста лоши вести, та ми се срина доброто настроение, но аз съм силна мацка и ще си го върна... довечера съм сама у дома... ще си пусна хубава музика, ще ям узрели разкошни череши, ще си представям гърдите с черешките, дето ни ги прати Черита преди известно време и ще си наложа да се усмихвам... въпреки неприятните новини... притеснена съм сериозно и за съпруга си напоследък... усещам, че не е никак добре и правя всякакви опити да повдигна духа му... Абе мога да пиша още много, но ще се задоволя да ви кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ и ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ :940 :923
Браво Деска, има за какво да се гордееш със себе си.Щом си сама тази вечер, прави всичко каквото ти е приятно-релаксирай.Неприятните новини остави там където са казани.А колкото до мъжът, само ти знаеш как ще му повдигнеш духът, нали е твоята половинка ;).Хубава вечер!
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Добре сме с Кики мина и втория ден . Утре пак и пак череши . ))))) Сега лека ,че нещо ми е студено )))) Успех на всички !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мерси, Хриси, надявам се да е така :940
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Добро утро дружина! Изпихте ли ансола вече, а? А така няма да се предаваме. Хубав ден ви желая и знайте едно - много сме - силни сме! ЩЕ УСПЕЕМ!!!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Добро утро детокс мецанки :954
Хайде,ставайтееее :954 Казвам ви наздраве :620 Няма да издавам питието обаче :1062
Преди да стратирам ден 2-ри да отчета за ден 1-ви,че мина добре,без неразполежения и главоболие,2 кафенца,около 1кг череши,литър зелен чай и 1,5 вода :oops: :???: Не можах да докарам до 4л,но днес ще наваксам :222
И моят мъж се нави на детоксикация!!!! :1099
От януари насама направи няколко бъбречни кризи,вдига кръвно,качи кг...В понеделник беше на лекар и се оказа,че камъни няма вече(а имаше),простата е наред,но явно прави накакво задържане и сега ще му правят пълна кръвна картина и цветна снимка. :427 Дано всичко е ок :???: Лекаря го посъветвал да отслабне,да намали хляба и месото без,което той не може!Та сега е малко поизплашен и смятам,че е дошъл момента.НО!Като за начало разтоварващи дни,та да не го изплаша :221
Всъщност я кажете какво мислите-ще ли е добре да направи 1 детокс преди изследванията или да изчакам,за да видим за какво иде реч :1044

Успешен последн ден от мен! :329 :524
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

Vicky-Picky написа:Момичета... сега си идвам от гин-ог... втория, който потвърждава поликистоза... и третият лекар, който ми казва, че ако искам да имам второ дете ПО-НАТАТЪК (а ние го искаме СЕГА!) трябва да пия противозачатъчни известно време... не знам какво да правя... не съм на себе си, едва се докарах до нас... В четвъртък имам час при Док... Вече не знам... въртя се в някакъв омагьосан кръг... :328
Не искам да ви товаря... просто трябва да го излея някъде, че направо не знам...
Изливай спокойно Вики и после помисли трезво :923
Не са едно и две момичетата, които са излекували поликистоза с детокси и промяма в храненето. Дано Валето (valrus) се включи да разкаже. Тя има какво да напише :954 и какво да те посъветва.
Имай търпение, нещата не винаги стават на момента в който ги искаме, но ако ги искаш наистина ще станат!
Така, че прави си детоксите и ако искаш погледни Тук
Това е страничката със съвети на Д-р Михайлов от другия форум.
Аз мисля, че си тръгнала по верния път :524
Не се отчайвай! Пожелавам ти Вяра и Търпение
Успех!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Vicky-Picky :923 Дерзай и не се отчайвай!И излей всичко,за да ти олекне :923 Присъединявам се към Вер -ВЯРА И ТЪРПЕНИЕ! :329 :524
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Всъщност влезнах за да попитам видяхте ли това?
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Привет в този хубав ден от мен!

Vicky-Picky сигурна съм, че след прегледа при Док ще си много по-спокойна. Детоксвай си и следвай съветите на Док и всичко ще се оправи :923 .
bubalina написа:Всъщност влезнах за да попитам видяхте ли това?
Да видях го и ми се иска да го видя довечера, дано да няма облаци и да успея да зърна затъмнението. А дали ще има отражение върху нас , детокса и т.н.?

Вчера детоксния ден мина нормално при мен - вода, сок, праскови за обяд, ягоди за вечеря. Но не съм посещавала Белия дом за големите работи вече 3-ти ден и ще се гръмна ... Днес ще карам на черешки и съм сигурна , че ще постигна резултатност :).

Желая ви хубав ден, много положителни емоции и саааааамо хубави мисли :954 !
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро на всички и на двата госта, разглеждащи форума :1062 :1062 :1062 . Приканвам ви да станете членове (ако не сте и ......... ако нямате такива :oops: :oops: :oops: ) и да споделяме мисли, тези, разсъждения, а пък да обменяме килограми, рецепти и опрощения! :plezya se :1062 :1062

Аз днес съм в супер настроение,
и ви поднасям моето уведомление:
денят е трети и всичко свършва
щом дори солта не ме довършва!

:221 :221 :221 :221 :221 :221 :221 :221 :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

cchery написа:
Аз днес съм в супер настроение,
и ви поднасям моето уведомление:
денят е трети и всичко свършва
щом дори солта не ме довършва!
Ееее това е супер, само жалко, че на мен ми е втори ден :) !
Заключено