Ехооооооооо, приветче и от мене!

Тези дни съм се отдала на профипрегледи на мен и на децата - да ползвам авантата докато съм в отпуска и да ми бръкнат във всички дупки

. Е, в резултат на тези усилия вече имам 2 нови пломби като едната ме боли здраво и явно отново ще правя пулпит.....

. Хубаво, че вече имам опит.

А от другата дупка ми казаха, че имам малък миомен възел....... и аз все още не мога да му се притесня

. Очевидно май и не трябва засега. Това вкратце! Иначе съм безкрайно щастлива, че и Коко и Бела имат съвършено здрави зъби - това покаха техните профилактични прегледи вчера...
Фюти, и на мен ми се искаше да забягнем на планина за 3-4 дена, но..... после има да се оплаквам, че не ми остава време на лекар да ида

, та засега сме тук и ти пожелавам страхотно свежо изживяване на Рибарица! Забравих те този път за РД....

, но ми се ще да ти пожелая нещо от сърце:
:1041
ДА БЪДЕШ ВСЕ ТАКА ВЕДРА И ЕСТЕСТВЕНА НАША ФЮТИ! 
:1041
Сега ще бягам, че Бела иска да се гушкаме докато заспи........ После пак ще дойда!
Дойдох, ама вече много ми се спи и ще ходя това да правя! Извинявам се, че като се появя или пиша за себе си, или споменавам само 1-2 души.... просто не съм изчела старата тема! Сигурна съм, че и това ще се случи другата седмица! Прегръдки и целувки за лека нощ...... със снимка от изминалите хубави 10 дни на морето: