Лятна жега, спам и още нещо

Свобода на словото
Заключено
Mrav4o

Re: Лятна жега, спам и още нещо

Мнение от Mrav4o »

ДА се отчета и аз как го караме.
Миналия петк нали малкия вдигна Т, в събота вдигна само 1 път и тогава излязохме преди 11 а като се прибрахме след половин час и каката с Т. Малкия на прегледа имаше червено гърло и защо с каката не се сетих да и давам за зачервено гърло :1044 Само реших да не я водя на преглед и да не и давам АБ, щом млакия толкова бързо се оправи. Вечерта бяхме и на сватба, в цял състав и към 21 малката пак вдигна, цял час не я смъкна и имаше ок 39,4 и и дадох Хексалгин. През нощта не вдига Т, но постоянно оскаше да пие вода и сутринта я боля мн гърлотот. Сложих и компрес, дадох и Тонзилотрен, но като я питах за ушето и тя каза че я боли. Заведохме ги на преглед при педиатърка, на която имам доверие, т=и двамата бяха с възпалени сливици, малкия и ушите му почнали да възпаляват, а той вечерта когато нямаше вече Т, мн плачеше и не искаше нищо. За каката каза че няма нужда от Аб, но и изписа Суметролим, а знма, че в него има лек АБ. А за малкия му изписа капки за ушите, но каза че за него трябва Аб, е нние бяхме вече го почнали. Сега така се страхувам да ги разхождам на вън след 10 дори и по сянка, а колко деца има без шапки, на слънце.
В неделя ходихме на плаж, ама речен, на Дунава. ПОлежахме на сянка, към 2-3 може да е било или малко по късно отидохме и на плажа, отначало таткото заведе и двамата поотделно, но и двамата не искали във водата. КАто отидохме се заиграха на пясъка, после каката влезе и седна във водата и после не и се тръгва :1062
ТА това е от нас. За сега лек и споккоен ден :329
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Момичета, докато не съм забравила, пускам линк, прочетете го и няма да слагам :ако:, защото знам че ще подкрепите каузата, а ако можете бъдете и там на събитието.
http://www.promiana.us/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето и страничаката във фейса http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0 ... 5426251563" onclick="window.open(this.href);return false;
Става въпрос за Яна, която е убита на 9.07 във Борисовата градина
НА 18.07 от 19:30 ще се събират на езерото Ариана със свещ в ръка, ще се направи едно мирно шествие в памет на момичето.
МНого тежко, чак не ми се разсъждава, извинявайте, че помръчавам началото на новата ни темичка, но не търпи отлагане.
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

bubalina написа: Нова тема-
нова вест
БРЕМЕННА СЪЪЪЪЪЪЪЪЪМ
:1099 :1099 :1099
По-хубаво начало не мога да си представя! Страхотна новина! Честито!
Лека бременност ти желая и здраво бебче напролет!
:922 :922 :922 :628 :225

Ей, Чери, голяма красота това беломорие! Сигурна съм, че е било много хубава почивка и с нетърпение чакам да разказваш!
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

bubalina написа:БРЕМЕННА СЪЪЪЪЪЪЪЪЪМ
Страхотна новина!!! :329
:971 :969
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:
Страхотна новина!!! :329
:971 :969
Ееееееееееее, Бубка, иде ми на мен да запоскачам и да се затъркалям е така :923 :1099 :1141 :123 от тази новина! Наистина страхотно начало на деня ми! Леко бременеене ти пожелавам и с кеф да си пълните темичката в Отглеждане-то! :923 :923 :923 :923 Много, много се радвам за тебе!

Момичета, ще разказвам много за морето - от другата седмица предполагам като тръгна на работа, че сега не съм се спряла...... :329 :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
valrus

Мнение от valrus »

Ауууууууууу,Бубееееееееееее,ччестито!!!
Желая ти спокойна и безпроблемна бременност.
Знаеш ли,е аз съм в 12 г.с,май ще раждаме заедно :lol: :plezya se :lol: :plezya se
Няма нищо по+хубаво от това.Ей,ще си имам и компания.Ще дебелеем и бременнееем заедно.
Страхотно!
Верка,мерсаж за музиката!
emi-1

Мнение от emi-1 »

:1099 :1099 :1099
Ако все пак някой не е чул- БРЕМЕННА СЪЪЪЪЪМ :954 :plezya se :954
Наистина страхотна новина :923
Когато силно искаш нещо,то се случва...
Желая лека и безпроблемна бременност и на финала едно здраво и хубаво бебче :628
Радвай се на живота,който расте в теб,Бубе...
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Бубеееее,честито мила! Знам колко много искаше това да се случи!
:224 :1122 :224 :1122 :224
:922 :922 :922 :922 :922 :922
Ей тая тема мисля,че ще е късметлийска! Дай Боже още добри новини и поводи за радост!
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Бубе,честито и от мен,много се радвам за теб и ти желая лека и приятна бременност,абе само такива новини да се чуват! :326
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Бубе,страхотна новина! :326 Леко и безпроблемно бременеене и пухкавенеене и да се роди здраво и красиво бебче! :razz: :923
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

:971 Ехааааа, Бубе, супер, супер, най и по новина! :323 :323
Толкова се радвам за вас - и за теб и за таткото :828 :828. Нека това да са най-прекрасните 9 месеца за вас и в края им за гушнете едно здраво, розово и ревящо :lol: пухче
:963 :965 !

:923 :923 :923 :923
Заключено