Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Мнение от Мърмори »

gelikas написа:Здравейте момичета!
Неудобно ми е, но ще ви питам. Аз днес съм постоянно в :1114 и от мен излиза нещо червено. Страх ма е да не е кръв. Вчера и оня ден нямах такова нещо. И трите дни съм на диня и вода. Възможно ли е да е кръв и давайте съвет, че ме е страх.
Копирам си отговора и тук.
Здравей,отговарям ти тук,а не на ЛС,защото е възможно и други да имат подобни проблеми и за да сме полезни.Благодаря,че споделяш,въпреки неудобството.
Според д-р Михайлов най-вероятно става дума за вътрешни хемороиди (не се виждат,не се усещат,само кървят). Вземаш arnica 5 СН 2-3 x 3 и hamamelis 5 CH - също 2-3 х 3
Д-ра се пошегува и каза много,много да не питаш,особено при личния лекар,защото щели да ти бъркат с тръба (рутинно изследване в тези случаи). Така,че бягай до аптеката!
gelikas

Мнение от gelikas »

Още веднъж, най- искрено благодаря и продължавам с динята. :923 :923 :923
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Ехоооо, сладуранкииииииии :1099
Днес - трети ден детоксвам и се чувствам СТРА-ХОТ-НО!!!
Мислех да карам само на пъпеш, но любимия вчера ме изненада с един ананас, а сега като видях студената динка в хладилника ииии :-) Не ми се искаше да мешам плодовете, ама нейсе :1044
Днес трябва и да се отчитам на Док за лечението, който провеждаме с него... ще го зарадвам :222
Утре сме на вилата на свекито... и пак пържоли, картофи, баници, сладкА... и пак ще трябва да й гледам киселата физиономия и да обяснявам защо НЕ ЯМ! Уффф... много ми тежи това... тикането на лъжицата насила...

Ами това е... хайде, отивам да си мисля захранването и да направя оризова супичка на Сашето, че е с разтройство милия...

Целувам ви!
galkata

Мнение от galkata »

Мърмори написа:
Неудобно ми е, но ще ви питам. Аз днес съм постоянно в :1114 и от мен излиза нещо червено. Страх ма е да не е кръв. Вчера и оня ден нямах такова нещо. И трите дни съм на диня и вода. Възможно ли е да е кръв и давайте съвет, че ме е страх.
Здравей,отговарям ти тук,а не на ЛС,защото е възможно и други да имат подобни проблеми и за да сме полезни.Благодаря,че споделяш,въпреки неудобството.
Според д-р Михайлов най-вероятно става дума за вътрешни хемороиди (не се виждат,не се усещат,само кървят). Вземаш arnica 5 СН 2-3 x 3 и hamamelis 5 CH - също 2-3 х 3
Д-ра се пошегува и каза много,много да не питаш,особено при личния лекар,защото щели да ти бъркат с тръба (рутинно изследване в тези случаи). Така,че бягай до аптеката!
Мърмори, благодаря много :923 В продължение на колко време се приемат лекарствата? Кръв съм забелязала само 2-3 пъти за 3-4 месеца, може ли например да ги пия само като забележа кръв или трябва да ги приемам продължително време?
Дали може да повлияят отрицателно на опитите за бебе?
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Здравеите момичета, и аз съм с вас .Този месец се престраших да съм на ан-сол,че до сега карах на масло. Обаче вече почвам да се чудя дали не е фалшива ,че трети ден не ми дииства и ходя само по малки нужди. Ям диня и сладки джанки и около 2 л. вода. :126 Дали правя нещо грешно незнам, солта я пих в лажица намокрена с малко вода. :222 :222 Но пък да се похваля че геройски ударжах на мамините гозби и не ги пробвах,та даже малко се обиди но го преживя като разбра какво точно правя и защо не ям. :954 Добре дошли и на новите момичета, заедно можем всичко :524
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

И аз съм с вас,но съм болна с хрема,гърлобол и съм доста отпаднала,но не се отказвам,на пъпеши и диня съм.Успех на всички!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

galkata написа:
Мърмори написа:
Мърмори, благодаря много :923 В продължение на колко време се приемат лекарствата? Кръв съм забелязала само 2-3 пъти за 3-4 месеца, може ли например да ги пия само като забележа кръв или трябва да ги приемам продължително време?
Дали може да повлияят отрицателно на опитите за бебе?
Ако в момента имаш-започвай ги! Ако не-когато се появят. Приемат се поне месец. Няма страшно-не вреди нито на майки,нито на татковци,нито на бъдещи бебчета. Хайде, добре започна сезона на бебетата-мечета, ти си наред!Стискам палци скоро да ни зарадваш и ти!
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Здравейте сладурки.Отново по детоксово време съм тук.При мен нещата са както винаги по това време перфектни,Всиюко върви по план-график.Не остана до края,,да устискаме заедно.... :923 на всички ви.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Здравейте! С вас съм, на диня, пъпеш и прасковки МММММ
Не помня кйой питаше, но изпражненията може да са червени, заради динята.
Браво на всички геройски издържали! Зори, как си?
Вики, бързо оправяне!
Другото Вики, дано все пак свеки свикне и да започне да се съобразява с датите (моите почти ги свикнах хи хи хи).
Айде утре ще се видим на отчет.
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

:) днеска малко "омешах" положението, т.е. на обяд резенче диня, към 15ч. една праскова и в 19ч. малко пъпеш.Имам и към 3.5 л. течности, но докато си легна има време за още :524
Не се размина и без болките в корема, но пак Спаскуприл.Иначе съм в отлично настроение.
Вече си мисля за захранването.Смятам преди обяд плод.На обяд салата айсберг с моркови и за вечеря салата домати с извара,която мисля да овкуся със зелени подправки.
Сутринта тръгвам на колопоход, около 10км. и до вечерта ще съм в Балкана, така че картофките ще са на следващия ден.
Предполагам, че сутринта ще имам време да се отчета с резултатите,ако не-вечерта.Няма да ми избягат :221
Лека и безпроблемна последна вечер на всички :923
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте! Издържах и днешния ден. Когато започнах сама не си вярвах. Искам да благодаря на Зори и д-р Михайлов, за бързия съвет. Иначе бях на косъм. Благодаря и на останалите за подкрепата.
Това беше първият ми детокс. С изключение на днешната "цветна" :1114 нямах някакви по- сериозни проблеми. При мен най- трудната част от деня беше късния следобед, но го борих с вода.
Сега ще се старая да изкарам и по съветите на Док утрешното захранване. Предвидила съм зеленчукова супа.
Лека вечер! Успех!
Заключено