
:1140

:1140

:1140

:1140
Аз не съм си правила, но знам, че тънкия момент е спирането на варенето. Защото може да е или много рядка или много твърда. Ако видиш, че е рядка връщаш на котлона, ако е твърда, добавяш вода и пак връщаш на котлона.
Абе, заслужава ли си? Може да си купиш кола маска. Преди продаваха и топла и студена. Аз и с купената топла нещо не се оправях. Предпочитам студената. Остатъка си го държиш в хладилника. Работи се направо с ръце без лентички. Вземаш си парченце колкото орех, мачкаш го докато омекне и действаш.
Веднъж, в началото на брака ни Иван реши, че е лесно и иска да пробва /на мен естествено/. Легнах си по корем, той го разнесе както трябва, дръпна и ..... нищо. Почаках го 30-40 секунди и му викам "Хайде де". А той ми отвърна "Чакай, че търся топчето"

Намерихме го на стената - беше го лепнал на тапета в спалнята на свекърва ми

Но го махнахме без проблем.
Вер, ама и ти доста кола маска си си направила. Аз знам, че се мери с лъжици, а не с чаши

Затова не изхвърляй неупотребената част, с леко загряване и може би с още малко вода ще стане чудесна глазура за кекс /съвсем сериозно/ или друг сладкиш.

[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]