Много сериозни обещания,ама и момичето сериозно!
УСПЕХ!!!!
Дидиииии, таман се зачудих на кое точно пляскаш като месец по-късно съм с кило отгореdroidd написа:Браво, ЧериткаСамо така! А ние сме тук и ще държим положението под контрол
![]()
Но както казва vihrogonche - Не забравяй положителните утвърждения!
"Всичко съществуващо, идва от ума, основава се на ума, оформя се от ума." КАНОН НА ПАЛИ,ок.500-250 г. пр. н. е.
Абе нищо не чух за водата, или не съм те изчела?
Хахаха, Дидии........ хич не я ща тази мускулна маса :lol: :lol: . Искам да отслабвам, ама засега е това..droidd написа:Да, за мен обиколките са по-важни! А ако попитам синът ми значи си 6-качваш мускулна маса![]()
Чая от джоджен и аз си го сърбам, но имам проблем с намирането на калкарея карбоника 9, има само 15 и в аптеката ми казаха , че ако взимам 2x5 зрънца е същото.Мислите ли , че е така?Така или иначе го правя, но се притеснявам да не бъркам.
На мен ми идва не само да я удушаcchery написа:Що се отнася до калкареята...... направо ми иде да я удуша тази аптекарка, която те е посъветвала така.
Смело продължавай в същия дух !!!cchery написа:И така, опънала съм се до стената и съм готова за застрелване! Нямам и най-малка представа защо ....... килограмите ми не мърдат при все подобренията, които направих!
Това е само, което мога да напиша!
Чева,Cheva написа:Смело продължавай в същия дух !!!cchery написа:И така, опънала съм се до стената и съм готова за застрелване! Нямам и най-малка представа защо ....... килограмите ми не мърдат при все подобренията, които направих!
Това е само, което мога да напиша!
Това е, което аз мога да напиша!!!![]()