Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
futarela
Философска система

Re: Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Мнение от futarela »

ETo ме и мен))) Днес не съм пила солта но детокса продължава . За деня една ябълка и 5 дребни сливи за вечеря.Утре вероятно ще захраня ))) Но ще видя )))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Захраних днес по план. Е имаше малко отклонение с чаша бяло вино, но не мисля, че е фатално. Утре съм в Ловеч на обучение и не е много ясно какво ще ям цял ден - може да карам на някакви плодове и евентуално кисело мляко. На вечеря - салата със СИРЕНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте момиченца.... пак набързо влизам само за да ви кажа, че днес си направих втори ден на детокса и утре ще се захранвам. Нямах никакви проблеми с този детокс, почнах с невероятна лекота и така и ще завърши. Вчера поради многото ангажименти в работата, бях назад с водата и ометох към кило диня за целия ден. Днес пък съм добре с водата, а откъм плодове съм изяла половин кило сини сливи и кило грозде.... Утре ще видим какво се е получило. Но доказателство на това, че карам леко детокса е, че тази сутрин имах сили да изляза да тичам в парка. Обикновено не го правя, защото се чувствам отпаднала по време на детокс. Не и този път!

Прочетох почти цялата тема назад и исках да пиша както за солта, така и за захранването, а също така да се присъединя към гилдията, която ще прави едно (дву)дневни детокси и по един ПО ден в седмицата, нооооо дано утре ми е по-леко в офиса и мога да пиша както трябва!

Прегръщам всички ви и съм сигурна, че имате чудесни резултати - плод на вашата воля и усилие! :923 :923 :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

futarela написа:ETo ме и мен))) Днес не съм пила солта но детокса продължава . За деня една ябълка и 5 дребни сливи за вечеря.Утре вероятно ще захраня ))) Но ще видя )))
Фюти стискам ти палци.
Тили, на теб също. Дано този път резултата е задоволителен и траен, въпреки, че като гледам как се вихриш в кухнята... :1044 :) Ветрилата ще ти харесат. Само трябва д аим намериш твоята подправка.
Момичета много се радвам на общия положителен резултат.
А аз от утре на житце, та ще почакам с ветрилата, чушките и т.н.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Cvet

Мнение от Cvet »

Здравейте, момичета! Днес захранването ми не беше точно по правилата или по-точно беше по правилата до обяд. След това обаче вместо следобедна закуска с плодове и вечеря със салата и извара, изядох две шепи сурови ядки, премесени със сушени червени боровинки. Надявам се това да не е абсолютно недопустимо, но каквото и да е, вече съм го направила и връщане няма. Моля ви, ако някой е наясно, нека сподели дали ядките са разрешена храна при захранване, за да не съм в прегрешение следващия път ;)
Спокойна нощ на всички :329
олеся

Мнение от олеся »

И при мен захранването мина успешно - до обяд чай и праскови, на обяд картофена салата без мазнина е сол, следобед - грозде и кьополу :1044 и за вечеря салата домати и чушки със сирене и 2,5л. вода за деня :954
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утрооооо !!! :954
:1099 Да се похваля :221
Въпреки вчеращният ми гаф сутринта и по обилната ми вечеря - кантара показва -200 гр. тази сутрин :fan
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Здрасти! :lol:
Захраних се с резен диня, покълнало жито, накиснати 10 бадема и праскова, .
И за вечеря салата - половин розов домат, парче краставица, половин червена
чушка, 2 скилитки чесън , сусамово олио и останалото покълнало жито и маалко оцет
балсамико...полакомих се за него......, а имах лимон в хладилника. :mrgreen:
После не се сдържах и хапнах малко стафиди и маалко сусамов тахан. :lol:
Но пък днес кантара си показва, каквото и вчера - 2,5кг. :)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Чева, да можех и аз с такива малки количества да изкарам.
И от къде ги свали тези 2.5 кг. :523
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

droidd написа:Чева,
И от къде ги свали тези 2.5 кг. :523

:1137 Токсини, Дроидке и шлаки. :plezya se
Надявам се на мазнинки, всъщност.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Привет и от мен! :222
И аз изкарах два дни, даже вчера ми беше много леко по обяд, чак се учудих... Но към 4,30 си взех детето от градина и тръгнахме до близкото магазинче за сладолед за него и почна да ми притреперва лекичко, викам нищо - ще мине. Да, ама почна да се усилва и почнах да се потя. По пътя до нас викам на малкия "Дай да си гризна от сладоледа ти" и той ме погледна малко учудено, защото аз по принцип сладолед ям мнооого рядко, още повече да си гризвам от неговия, но ми даде детенцето. Едва се прибрахме, уливах от пот, веднага изядох малкото останала диня, пих вода... не, продължава притреперването, събличам се, всичко мокро, даже и малкия вика "Мамо, гърба ти е мокър", лапнах лъжичка пчелен прашец, после забърках и малко пектин с мед и ,нейсе, пооправих се... и все едно нищо не е било :1044 А водата за деня си ми беше повече от достатъчна - около 4-5л.... Това ми е 16 /май/ детокс, не съм имала такива случки, нито пък друг път изобщо ми е се е случвало. Предполагам, това свързано с кръвната захар :?: Засега ще го приема за инцидентно явление, но ако другия месец или междувременно ми се случи.... Имал ли е някой такива изцепки?
Вечерта за застраховка изгризах два тънки моркова, мисля Док позволява такова нещо :roll: За ядките също незнам дали са позволени за захранване, аз понякога спасявам детокса с шепа сурови ядки :oops: /по почина на Черита :plezya se , да се оправдая, де.../
Иначе съм -1,7кг, което не е лошо за два дни. Днес ще захраня с пъпеш, накиснала съм елда снощи, готова е, но как точно да я ям още незнам, с мед не ми се ще. С някаква салата сигурно. Надявам се да се захраня правилно, че кантарЪ хич не мЪ Убича напоследък. Май зациклих точно откакто пропуснах един месец детокса, незнам има ли връзка, но така ми се струва...
Лелее, що изписах, не е истина..
Поздравления за резултатите на всички ви, много ви се радвам!!! :923
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено