Я да се отчета аз, какво се мотам?!

Ще почна така, не вярвайте на всичко, което видите на кантарЕто!!! Бях ви споменала, че вчера сутринта отново видях 4-ка на кантара, ама като втора цифра!

Да не си помислите, че е първа! Т.е. 74 ииии нещо си

. И това при положение, че с миналият ПО-ден достигнах до 71.2 кг! И вчера сутринта в някакъв транс, се качвах и слизах от кантара! Местих го в 2 стаи и в коридора! Грамовете след 74 варираха от 200 до 600, т.е. 74,2 - 74.6 :shock: :shock: :shock: , ала четворката така и си остана! С такова настървение си сварих ориза, че чак го преварих от темпераментност

. За да не ям много калорични плодове, си купих пъпеш, който както стана ясно, изхвърлих..... и около 200 г грозде! Та до 5 часа бях на ориз и 200 г грозде! Честно казано, припадаше ми се от слабост, та когато Бели ме почерпи с един банан, хич и не отказах! След което хапнах и салатка домати и краставици, при това в 20.30 часа!
Глад, бе хора!
Тази сутрин ставам като пич и си викам, че всичко съм провалила! Мятам се на нечестивия иииии :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 72,300 кг!!!!!!

Обикновено се тегля в коридора в нас, щото там седи кантара. Та взех го аз след тия шокиращи цифри и го слагам в куФнята, щото в другите 2 стаи спят децата и мъжа ми! Пак същото! Светнах лампата да виджам по-добре, щото това се разиграва в 7 часа сутринта. Влязох в банята, метнах си 4-5 шепи студена вода да се събудя и пак се допитвам до балканджи Йово "Даваш ли даваш, кантаре, моите верни килограмЕ?!".
Същото 72.3!!! Махнах го! Облякох си екипа за тичане и беж в парка! След половин час по алеите, се изкъпах и в промеждутъка между миенето на тоалетната на котката, рязането на пицата на Бела (дъщеря ми), приготвянето на дрехите на Коко (сина ми) за у-ще, успях елегантно да яхна врага! Този път показа 72.0 кг! :1140 :1140 :1140 :1140 :1140 :1140
И така, не знам дали сте запомнили нещо от горната история, ама исках да кажа, че..... ако се сваля по много от ПО-дните, то обикновено е задържана храна! Ако сваляте по малко, то съвсем не е като да не сте направили нищо, а просто сте се хранили разумно и сте премахнали само излишното, т.е. шлаките в организма ви!
Успех на всички днес!
Тинче (Дари 09), радвам се да те видяяяяяя!