Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от Cheva »

Cvet написа:Момичета, тъй като ще съм на работа през трите дни на детокса, дали е възможно да го направя през почивните дни или такъв детокс ще бъде без особен резултат? Моля, споделете мнение! :1044
Детокси въпросчета можеш да задаваш в Октомври е наяве с детокс за здраве!
:923
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
олеся

Мнение от олеся »

Така като гледам май това ни беше последното оризене преди окт.детокс :954
Днес като се поразходих из форума видях, че детокса стартира понеделнишки :954
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Я и аз да си кажа - вчера бях ПО-ПО-най ... днес мога да се похваля с кило надолу, т.е. съм около кг от след детокса, което е обнадеждаващо :1062
Сега като погледнах лентата ти Олеся, май сме на едни кила в момента и се стремим към едни и същи :940
Освен да си пожелаем успех!
Моя детокс ще е вторнишки, че имам пътуване по работа понеделнишки :1052 Но аз и без това напоследък правя двудневни детокси, че три дена ми се виждат много вече :oops:
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
олеся

Мнение от олеся »

Ql4e ZLAto днес като се премерих на кантара - пак 75 кг., а след ПО съм 73. Дано първия ден на детокса да застана на 73 и другите два дни да сваля надолу :954
Твърдо съм решила тридневен детокс и тия дни ще проуча въпроса с цитрусите как вървят на пазара и дали са сочни и стават за сок. Ако ли не - на ябълков сок :idea:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Верче, днес си оризеща ли :!: :?: :) ? Как го реши? Винаги съм се чудила дали вместо ориз може да се ползва набъбнало жито както е по житния режим - можеш ли да дадеш мнение по въпроса?!? :1044 :1044

Оли, Кюлче, май ставаме три дето сме на едни и същи килограми и гоним 64-е! :1062 Аз имам амбиции и за още, ама нека първо да видя "шестицата".

Оли, аз много дълго време бях в този омагьосан кръг - свалям/ качвам! Писала съм вече, няма да се повтарям! Но напоследък раздвижих нещата. Така че си трябва време. Тази сутрин бях 72.300, а след ПО от понеделник бях 72!. Така че задържам. Обаче ми и дойде, което има огромно влияние върху всичките задържани телесни течности. И аз се моля като тебе на старта на детокса да застана на 72 кг, за да мога да видя или 70 или 69.9 :221 :221 . Но има време! А и ще го правя от вторник, така че....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:Верче, днес си оризеща ли :!: :?: :) ? Как го реши? Винаги съм се чудила дали вместо ориз може да се ползва набъбнало жито както е по житния режим - можеш ли да дадеш мнение по въпроса?!? :1044 :1044
Да, днес ще направя опит да оризя, че както казах вчера и предните нещо се изложих :954
Аз мисля, че спокойно можеш да си хапваш житце в разтоварващ ден :)
Само, че ако го ядеш с мед и орехи си е по-калорично от ориза. Според мен , можеш да си спестиш орехите.
Житото няма да издърпа излишната вода от организма ти (както прави ориза), но определено ще се почувстваш лека и разтоварена :524
Приветствам идеята :954
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа:Винаги съм се чудила дали вместо ориз може да се ползва набъбнало жито
Няма да има съшия ефект.
Оризът изтегля натрия, а с него и водата от тялото. :954
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Е с голямо закъснени отчитам успешен ПО ден в сряда. Супер ми мина. И въпреки че в неделята се бях развихрила пак в кухнята и за финал си поделихме едно малко шоколадче с макадамия с любимия, при това по никое време посред нощите, сряда си нях задържала резултата и в четвъртък сутрин бях 58.8 кг :1083
Амбицията ми е да сваля до 57.5 трайно този детокс да видим, че пак много поводи ми се заформят.
Момичета, благодаря ви че ме навихте след толкова години да ги пробвам тези ПО дни, които имат страхотен резултат. :224
Вер, радвам се да те видя и тук!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

bobichan написа:Момичета, благодаря ви че ме навихте след толкова години да ги пробвам тези ПО дни, които имат страхотен резултат. :224
Аз лично, бях доста учудена, че вие, ветеранките :222 не практикувахте ПО дни,
когато се появихме ние.....
Още по-голяма беше изненадата, че даже и не бяхте оптвали! :plezya se
Но както казват " всяко нещо с времето си". :954
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Определено всяко нещо с времето си! Аз опитвах, но просто ми се гадеше от него. Сега с тези екстри ми е ок. А и аз тогава си се хранех по доста различен начин и със сигурност вкусовете ми са били доста химизирани тогава.
Пролетта пак опитах, но пак не стана. Направих 3, но нямах никакъв резултат. После си дадох сметка къде ми е грешката. Важното е че сега съм открила правия път. Мисля, че за нула време ще стопя останалите кг.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Заключено