Детоксикация в зряла възраст

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
ofika

Re: Детоксикация в зряла възраст

Мнение от ofika »

:954 Привет от след потопа! По случай именния ми ден обаче грейна слънце и живота изглежда вече друг в нашия град. :1099 Беше си страшно, но и това отмина, както разказва една мъдра приказка. А аз изкарах един ПО ден с много чай и по малко ябълки и грозде. Така задържам килцата и се отправям към следващи "завоевания".
Мила droidd, не знам дали ще мога да съм от полза за Хашимото, понеже дълго нямах правилна диагноза и ме лекуваха за какво ли не, но аз упорито отказвах да пия химии и все търсех алтернативни методи - билки,японски и китайски гъби, акупунктура, нутрицилогия, лечебни масажи, биорезонанс...Така че никога не съм пила лекарства за хипофункцията. За мен преломен момент беше откриването на детокса и съпътстващите го правила, като начин на живот. Аз така и живея вече година и половина и смятам, че ме устройва идеално - здрава съм, имам сили да си гледам внука и не пия никакви лекарства. Мога да изредя всички болести, от които се избавих - къде напълно, къде почти, но по-добре да мислим за нещо по-хубаво. Ако приятелката ти иска да поговорим по-конкретно с удоволствие ще споделя всичко, което съм правила за да си помогна. От миналата есен изследванията ми са в норма.
Момичета, надявам се да не съм оспамила много темата. Успехи на всички в постигането на мечтите! :524
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте и от мен!
ofika, честит имен ден!Желая ти много здраве и винаги заобиколена от любими хора и верни приятели!
Да споделя и аз: След този детокс резултат никакъв, но както казва droidd, доволна съм че направих нещо за здравето си.
Аз ще оризя на 20.
пс droidd, сега видях снимката. браво, изглеждаш секси ;) !
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ofika написа::954 Привет от след потопа! По случай именния ми ден обаче грейна слънце и живота изглежда вече друг в нашия град. :1099 Беше си страшно, но и това отмина, както разказва една мъдра приказка. А аз изкарах един ПО ден с много чай и по малко ябълки и грозде. Така задържам килцата и се отправям към следващи "завоевания".
Мила droidd, не знам дали ще мога да съм от полза за Хашимото, понеже дълго нямах правилна диагноза и ме лекуваха за какво ли не, но аз упорито отказвах да пия химии и все търсех алтернативни методи - билки,японски и китайски гъби, акупунктура, нутрицилогия, лечебни масажи, биорезонанс...Така че никога не съм пила лекарства за хипофункцията. За мен преломен момент беше откриването на детокса и съпътстващите го правила, като начин на живот. Аз така и живея вече година и половина и смятам, че ме устройва идеално - здрава съм, имам сили да си гледам внука и не пия никакви лекарства. Мога да изредя всички болести, от които се избавих - къде напълно, къде почти, но по-добре да мислим за нещо по-хубаво. Ако приятелката ти иска да поговорим по-конкретно с удоволствие ще споделя всичко, което съм правила за да си помогна. От миналата есен изследванията ми са в норма.
Момичета, надявам се да не съм оспамила много темата. Успехи на всички в постигането на мечтите! :524
Офика, страхотен и много стимулиращ постинг :524 :524 :524 . Честно казано и за мен си модел за подражание как не трябва да се плашим, а да се борим и да търсим верните решения! :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ema 57

Мнение от ema 57 »

Здравейте, отдавна не съм се вясвала.Цяло лято беше доста натоварено и мина без почивка.Но пък сега имам хубава новина....най на края официално ще се ожени сина ми и приятелката му, след 7 г.съвместно съжителство :954 :326 ...имам да черпя, както се казва :1004 :1004 .
Аз се изложих от август до сега не съм детоксвала, явно ще се активизирам пак през зимата, защо ги върша така нещата незнам :1044 , но да не се отчайвам, ще продължа.Някак си като ми се съберат много задачи за решаване в ежедневието и не мога да се организирам, пропускам си дните, а да не говорим и че се изморявам.... :126
Успех момичета :524
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

ema 57 написа:най на края официално ще се ожени сина ми и приятелката му, след 7 г.съвместно съжителство
ema 57, от това по-добър момент да се вкараш пак в детокса - здраве !!! Какво по-добро от една добре изглеждаща и здрава свекърва, като пример за младите :524 :326
Дай Боже да са влюбени и щастливи :925
Та очаквам те в редиците на ноемврийският детокс, макар, че аз ще го пропусна, но ще съм добронамерен наблюдател :923 :329
ofika

Мнение от ofika »

Ema 57,честито! Да ти са живи и здрави децата, с много любов и разбирателство да са изпълнени дните им. :1104
Радвам се, че ще сме заедно на детокс през ноември. Друго си е в компания да борим излишните килограми, болести, проблеми! За разлика от депутатите, ние знаем, че наистина съединението прави силата. С добро настроение, подкрепа и приятелство ще вървим към набелязаните цели. Пожелавам ти да си пример за подражание на младите как да водят пълноценен и здравословен живот. :326 :923
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте!
ema 57, поздравление за прекрасното събитие. Пожелавам дълголетие и безкрайни поводи за радост и щастие! :1119 Разбирам радостта ти защото и аз се намирам в същото положение и то на квадрат. Надявам се и мен да ме изненадат. :427
Иначе момичета аз вчера бях на ПОД. Тази сутрин се чувствам преродена. Може би защото имам индикации за МЦ, които липсваха два месеца. :mrgreen:
На килограми съм малко над кг от последния детокс, т.е. не съм свалила. Започнах детоксите м. Юли. Реално до килограмите които искам да стигна имам още 4 кг., като 1 от тях е плаващ. Всъщност голямата ми цел е здравето. След операция на щитовидната жлеза се сдобих с куп проблеми /увреждане! :328 /, които за съжаление не мога да лекувам с билки. Така че детокса е оръжието ми за изчистване на бъбреците.
Следващия детокс съм замислила два дни, то аз и предишния път бях решила така, но си го изкарах три.
Така че смело напред към ноемврийския детокс.
Лек ден.
ema 57

Мнение от ema 57 »

ofika написа:Ema 57,честито! Да ти са живи и здрави децата, с много любов и разбирателство да са изпълнени дните им. :1104
Радвам се, че ще сме заедно на детокс през ноември. Друго си е в компания да борим излишните килограми, болести, проблеми! За разлика от депутатите, ние знаем, че наистина съединението прави силата. С добро настроение, подкрепа и приятелство ще вървим към набелязаните цели. Пожелавам ти да си пример за подражание на младите как да водят пълноценен и здравословен живот. :326 :923
:954 Здравей Офика, благодаря за пожеланията и да си призная, някак си твоето писмо ме стимулира още повече.
Благодаря и на всички останали момичета.
:1102 :925 :1109 Събитието мина вече, беше прекрасно да чуя "ДА"-то на децата, дано на всички които го искат да им се случи.
А за утре съм готова,трябва да поправя грешките и отсъствието ми за цели 3 месеца. Заредих се с цитрусови плодове и утре стартирам.
Успех на всички и знаете ли, че тук е много, ама много приятно :329 :524 :326
Страшно много ми липсваше всичко през тези месеци и дано да се множим и тук, както при по младите момичета.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ема, честито и от мен на твоите слънца! Сякаш даже усетих радостта ти! :) :) Само хубави неща оттук насетне желая на всички ви!

А пък за утрешния ден гледам си заредена с ентусиазъм, така че.... няма начин да не ти се получи. Много сме, силни сме! Вярно е че едни почнаха в събота, други в неделя, а трети от днес......, но пък идеята е една и е обединяващото звено! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ema 57

Мнение от ema 57 »

Здравейте с днешна дата, стартирах днес по правилата с цитрусов сок и ансол преди това.
За сега всичко е наред, дано да е така до края на петъчния ден.
Момичета исках да вляза в "Здравословно отслабване-18", но не успявам, дали няма някаква промяна или е временен проблем.
усех на всички :524
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ема, лек детокс ти желая :524
Публикувай отговор