Добро утрооо
Ейййййй, издържах вчера

На театъра се вкочаних от студ, не си усещах краката часове наред после, ама поне постановката беше много добра.
Наближавам към нас и отдалече усещам божествена миризма.Както и си мислих - мойте хора готвят

Все такива ми ги спрятат

Поне гювеча хартиса половината

, ама какво ми беше -аз си знам.Големи са съботьори и все не е нарочно
Водата ми беше мн. малко, а резултата е
-1.2 кг., с 200 гр. повече от след детокса.Доволна съм, че с ПОД-а задържам положението
Cvet написа:Диди, казвам все някога, за да не се виня твърде много, ако не постигна целта си за определеното време
Цвети,наистина с чувство за вина не става.Но снемай и мерките, в повечето случаи показват по-реално ситуацията от кг.Например, аз в момента на 55,7 кг., съм с 4 см. по-малък ханш, отколкото на 52 кг., но талията е с 6 см. повече

.....и пак зарязах от 5 дена гимнастиката, макар че съм убедена , че там е разковничето вече за мен :128
Пепи,оправяй се
cchery написа:Даже, когато сваля повече, отколкото съм очаквала, почвам да се притеснявам да не ми има нещо......
Черитка, може би там е проблема

Тялото ти реагира така, че да не се притесняваш че ти има нещо
Cheva написа:а продавачката ми казва " ще ти стане , ти си слабичко"
Ей
Чева , доживях и аз да го чуя това

Миналата седмица, като си купувах дънките, гледам ги едни такива мънички, теснички

А момичето ми казва:Пробвайте ги, вие сте слабичка

И се сетих, когато преди години мерих панталони за един банкет, а продавачката ме застреля:Абе квото и да вземеш-все тя.На тия килограми , в нищо няма да се харесаш
Хубав ден и мнооого усмивки на всички