Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от cchery »

Дотук отчитам супер ПОД :1062 :1062 :1062 . Хапнах си към половин кило грозде и оризчето също. С водата съм добре. Оризът обаче с канела и мед хич не ми хареса...... Предпочитам го със зелени подправки и къри. Както и да е - това да ми е проблема, щото идва вечерта иииии настройката за салатка и ракия. :1062 Ама вече трябва да съм преодоляла тази зависимост.
Cheva написа:
cchery написа: О да помня го! Защото там участваха и Марчи и Боби - бях толкова горда да ги видя там! Ето и самото предаване!
А , cchery и ти участваше, помня ти схемите за йо-йо ефекта :954 ,
които пускаше на водещата Ива. :razz:
Хихихих, верно че ...... пусках ли пусках във форума какво ли не. И съм много доволна, че ги пуснаха и в ефир най-важните неща без това да е предварително договорено по някакъв начин. :954
Cheva написа:
Скоро в един магазин мерих зимно яке .....модела един тесен....нищо че е написан XL
а продавачката ми казва " ще ти стане , ти си слабичко" ,
рекох си "брей доживях , да го чуя" :955
Хехехехеех, Чева....... боже, сили ми даваш и вяра! И аз ще го доживея! :329 :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, снетърпение чакам отчета ти днес.Вдъхваш ми много ентусиазъм и вяра :940
И си казах , "тя е успяла , ами аз кога ?!"
Чева, това ме жегна и то съвсем на време и съвсем на място.Тъкмо бях взела да охлабвам фронта и да почвам да се самосъжалявам колко съмдебела и колко бавно стават при мен нещата заради щитовидната.Няма да се дам :1058 Ще отслабна колкото и бавно да става :524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Чери, снетърпение чакам отчета ти днес.Вдъхваш ми много ентусиазъм и вяра :940
И си казах , "тя е успяла , ами аз кога ?!"
Чева, това ме жегна и то съвсем на време и съвсем на място.Тъкмо бях взела да охлабвам фронта и да почвам да се самосъжалявам колко съмдебела и колко бавно стават при мен нещата заради щитовидната.Няма да се дам :1058 Ще отслабна колкото и бавно да става :524
Цветенце, не знам дали си скочила в съседната тема за Детокса в по-зряла възраст. Но точно там аз попаднах на много позитивния и лъчезарен постинг на Офика и не спирам да го давам за пример! Дори и на док го пуснах и той изкоментира така: "Браво на момичето!". :954 :954 Ето линк към постинга!

Иначе аз днес не съм доволна....... само 500 г съм свалила за вчерашния разтоварващ ден. Което ми се случва за втори път откак почнах с ПОД, но какво да се прави няма да се отчайвам. Тази сутрин бях 71,3 кг, което е с 400 грама над резултата ми от края на детокса :954 :954 . Пак бива и като се има предвид, че съм в напреднал ПМС :1062 :1062 :1062 . Леле, колко много абревиатури вече се промъкнаха в живота ми :1069 :1069 :1069 . Знаеш ли, Цветка, аз нямам проблеми с щитовидната или поне така беше миналата година... не мисля, че тази има разлика. Но също така отслабвам страшно трудно! Необяснимо, но е така! Даже, когато сваля повече, отколкото съм очаквала, почвам да се притеснявам да не ми има нещо...... след като ми откриха тази тъпа миома направо съм в паника понякога! Но.... животът продължава и установих, че ако не се боря И за това - отслабването, няма да ми се получи на самотек!! :???: :???:

Та такива работи с моя ден от вчера. Междудругото, снощи си хапнах зелева салата с моФков, овкусена с лимонов сок..... просто щото ми се ядеше! Човещинка братче :1044 :1062 :1062 ....... Но със сигурност повече ориз с мед и канела няма да ям...... то бива издевателства над организма ми, ама..... не може всичките :1069 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Има ли оризещи днес за подкрепа???
Снощи наврях един гювеч с вкуснотийки във фурната, да къкри цяла нощ, та днеска голям зор виждам :221
Ама след кулинарната вакханалия тези дни, какво по - естествено от един ПОД :1044 Дано ми оставят за утре малко от гювеча :1062 Добре че довечера съм на театър, поне в критичната точка да не съм покрай фурната :lol:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

droidd написа:Има ли оризещи днес за подкрепа???
Снощи наврях един гювеч с вкуснотийки във фурната, да къкри цяла нощ, та днеска голям зор виждам :221
Ама след кулинарната вакханалия тези дни, какво по - естествено от един ПОД :1044 Дано ми оставят за утре малко от гювеча :1062 Добре че довечера съм на театър, поне в критичната точка да не съм покрай фурната :lol:
Малиииииииииии, че то на мен чак ми замириса от твоя гювеч, бе Дидка :1062 :1062 :1062 ! Както съм изгладняла за истинска храна :221 :221 :221 ! Хайде, успех днес - стискам палци и ще те проверявам колко си стриктна! Да знаеш, че гювечът няма да избяга.... имам предвид самото гърне, само съдържимото му .... :955 :955 :955

Cvet

Мнение от Cvet »

Привет, мили момичета! Покрай многото работа, която имам напоследък, аз нещо съвсем обърках дните и ето днес съм на плодове и ориз. Вече втора седмица се храня много, ама наистина много безразборно и това пролича по дрехите ми, които започнаха отново да се изпъват по тялото ми. Точно защото съм сигурна, че килограмите ми са нараснали :221 не искам да се срещам с кантара, но днес реших да се взема в ръце и да направя един ПОД. Не очаквам много, защото и аз съм в МЦ, но поне да дам начало на намаляване на килограмите, които доста бързо се възстановиха след последния детокс.
Това е засега от мен. Чери, Цвети и аз съм от хората, които отслабват трудно и обяснявам това с възрастта ми, но макар и бавно имам намерение да постигна целта си все някога, като достигна килограми, които да започват с 5. Е, все още това означава между 10 и 15 килограма, но се надявам с упоритост и с ваша помощ и подкрепа, момичета, да постигна заветната цел :524
Диди, с теб съм днес :923
Хубав и ползотворен ден и ще пиша утре как е минал ПОД-а при мен :940 :329
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Cvet написа:Диди, с теб съм днес :923
ООО Цвет, радвам се че си с мен :fan Лекота да ни съпътства днес :524
Cvet написа:но макар и бавно имам намерение да постигна целта си все някога, като достигна килограми, които да започват с 5
За мен това "все някога", хич не звучи добре и на място :1058 Та значи, решаваш -10 кг. за 5 месеца / напълно постижимо/ и действаш, но умът ти вече има конкретна цел и ще работи за нея, а ти ще му помагаш с всичко което знаеш по въпроса :524 :923

След една ябълка, топличка вода и зелен чай, позабравих за фурната :955
Сега си варя оризчето.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

droidd написа: Дано ми оставят за утре малко от гювеча :1062
Можеш да си отделиш в едно бурканче. :222
Хем няма да го мислиш....
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

:954 :954 :954
Здравейте момиченца кокиченца....колко ви се радвам нямате си на представа...Аз известно време неможех да пиша тук но Ви четях....С мен се случи нещо снощи и ми провали ПОД който бях планирала за днес...Явно е вирус защото малкото го искара преди мен....Та снощи като ме нападнаха едни болки по цялото тяло ,отпадналост...позивни към Тоалетната ииии май май нещо се бях обезводнила...днес цял ден съм на легло...наливам се с чайчета, фрешове от цитруси...предимно лимони....и едва сега се чуствам малко по добре
Та моя плануван за днес ПОд мина така...а на всичкоот отгоре и МЦ ме навести и беше представлението пълно :1062 :1062 :1062
Надявам се скоро да се почуствам още по добре за да се върна с бодра крачка при вас...Но знаете че имате моята подкрепа макар и само мислено...
Успех на всички оризантки днес и утре ще чакам да чета щастливи постове :329
Cvet

Мнение от Cvet »

droidd написа: За мен това "все някога", хич не звучи добре и на място :1058 Та значи, решаваш -10 кг. за 5 месеца / напълно постижимо/ и действаш, но умът ти вече има конкретна цел и ще работи за нея, а ти ще му помагаш с всичко което знаеш по въпроса :524 :923
Диди, казвам все някога, за да не се виня твърде много, ако не постигна целта си за определеното време :221
Днес мина нормално. Сега пия последния чай за деня :529 а утре ще си поговоря сериозно с кантара, ако пак покаже неприемливи резултати :221
Спокойна нощ, момичета! :329
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утрооо :923
Ейййййй, издържах вчера :fan На театъра се вкочаних от студ, не си усещах краката часове наред после, ама поне постановката беше много добра. :524
Наближавам към нас и отдалече усещам божествена миризма.Както и си мислих - мойте хора готвят :221 Все такива ми ги спрятат :126 Поне гювеча хартиса половината :955 , ама какво ми беше -аз си знам.Големи са съботьори и все не е нарочно :1062
Водата ми беше мн. малко, а резултата е -1.2 кг., с 200 гр. повече от след детокса.Доволна съм, че с ПОД-а задържам положението :524
Cvet написа:Диди, казвам все някога, за да не се виня твърде много, ако не постигна целта си за определеното време
Цвети,наистина с чувство за вина не става.Но снемай и мерките, в повечето случаи показват по-реално ситуацията от кг.Например, аз в момента на 55,7 кг., съм с 4 см. по-малък ханш, отколкото на 52 кг., но талията е с 6 см. повече :mrgreen: .....и пак зарязах от 5 дена гимнастиката, макар че съм убедена , че там е разковничето вече за мен :128
Пепи,оправяй се :923 :329
cchery написа:Даже, когато сваля повече, отколкото съм очаквала, почвам да се притеснявам да не ми има нещо......
Черитка, може би там е проблема :1044 Тялото ти реагира така, че да не се притесняваш че ти има нещо :221
Cheva написа:а продавачката ми казва " ще ти стане , ти си слабичко"
Ей Чева , доживях и аз да го чуя това :fan Миналата седмица, като си купувах дънките, гледам ги едни такива мънички, теснички :1044 А момичето ми казва:Пробвайте ги, вие сте слабичка :222 И се сетих, когато преди години мерих панталони за един банкет, а продавачката ме застреля:Абе квото и да вземеш-все тя.На тия килограми , в нищо няма да се харесаш :1056

Хубав ден и мнооого усмивки на всички :954
Заключено