galkata до колкото съм чела при бременни и деца се взима по една чаена лъжичка англ.сол но нека ме поправят, ако греша.
Успех на всички в ноемврийския детокс
galkata, при бременни количеството на ансола е една равна чаена лъжичкаОт всичко , което съм прочела във форума и от книгата на Док, не би могла да си навредиш по никой начин.Следи внимателно реакциите на тялото си и ако имаш някакви неразположения, можеш да захраниш и по-рано, но спазвай всички препоръки за захранването.Предполагам, че ще се включат и момичета с реален опит по въпроса.Успех и лекотаgalkata написа:Предполагам ансола трябва да го изключа, но дали в продължение на 3 дни плодове ще навреди по някакъв начин на плода?
Да, тука винаги има кой да се отзове с подкрепа и полезен съвет .Мърмори написа:И не се колебай да питаш за всичко,което не ти е ясно.
Вчера захраних по правилата до вечерята, когато бях пресолила салатата от бейби спанак, рукола, магданоз и лукgelikas написа: Cvet, как приключи?![]()
Да може и да се хапват цели плодове- това са т.н. летни детоксикации.Относно сока аз си го цедя непосредствено преди пиене, защото съм в къщи и имам възможност и си го пия натюр - без вода нея я пия отделноlistopad написа: Направих си сок от портокал и грейпфрут-страхотен е,но доколкото разбирам от прочетеното може да се хапват плодове така ли?и друг въпрос имам- пише да се смесят 2 литра сок с 2 литра мин.вода,това задължително ли е,може ли поотделно да се пият?
Док пише в книгата, че е грешка да не се разрежда сока с вода, макар и не голяма.listopad написа:Направих си сок от портокал и грейпфрут-страхотен е,но доколкото разбирам от прочетеното може да се хапват плодове така ли?и друг въпрос имам- пише да се смесят 2 литра сок с 2 литра мин.вода,това задължително ли е,може ли поотделно да се пият?